çok teşekkür ederim anlayışınız için...bazı durumlardaki davranışlar gayri ihtiyari olarak yaparız..
bunun o an farkında olmazsın yani.. bu duruma benzer bir durumu da arkadaşımız yaşamış ve sizlerle paylaşma dertleşme sorma gereksinimi hissetmiş,,
fakat ona verdiğiniz destekten çok tepki niteliğinde...her insanın başına gelebilir..o an ne düşüneceğini şaşırabilir..kadınlar klübünün amacı da bu değil mi ?
paylaşmak dertleşmek değil mi?
aynı durumda bizlerde olabiliriz..birbirimize destek çıkalım-duygularımızı paylaşalım...
ayrıca şunu da belirtmeden geçemiyeceğim ..her insanın özeli vardır elbette..fakat evli insan özelini eşiyle paylaşır..evlilier arasında gizli saklı yoktur... fakat biz bayanlar daha duygusal ve çekingen olduğumuz için paylaşamayabiliyoruz....lütfen biraza daha anlayış diyorum teşekkür ediyorum...
ama ne kadar da safça anlatmışsın böyle.. :1hug:
erkeklerin fizyolojisi kadınlardan daha farklı senin de bildiğin gibi, bu göz önünde bulundurulduğunda kendi kendine (gayet doğal ve masum bir şekilde) bu ihtiyacını gidermesi normal..
sana yaklaşmaması çok doğru, üzerine titriyor demek ki, hem sana saygı gösteriyor olmalı ki senin göremeyeceğin bir mekanda yapmış bunu..
ayrıca senin de eşini böyle çok düşünmen, hamileyken bebeğin ve eşinin arasında böyle bir denge kurman takdir edilesi bir şey. yani hem bebeğinin sağlığını tehlikeye atmıyorsun, onun için en doğru olanı yapıyorsun hem de eşini ihmal etmiyorsun..
sadece eşini gözetlemen garip olmuş ama o da kadınlığın ayrı bir boyutu işte: "merak..."
bence üzülecek hiçbir şey yok.. :teselli:
umarım bebeğine kavuşursun sağlıkla, mutlulukla..
bazı durumlardaki davranışlar gayri ihtiyari olarak yaparız..
bunun o an farkında olmazsın yani.. bu duruma benzer bir durumu da arkadaşımız yaşamış ve sizlerle paylaşma dertleşme sorma gereksinimi hissetmiş,,
fakat ona verdiğiniz destekten çok tepki niteliğinde...her insanın başına gelebilir..o an ne düşüneceğini şaşırabilir..kadınlar klübünün amacı da bu değil mi ?
paylaşmak dertleşmek değil mi?
aynı durumda bizlerde olabiliriz..birbirimize destek çıkalım-duygularımızı paylaşalım...
ayrıca şunu da belirtmeden geçemiyeceğim ..her insanın özeli vardır elbette..fakat evli insan özelini eşiyle paylaşır..evlilier arasında gizli saklı yoktur... fakat biz bayanlar daha duygusal ve çekingen olduğumuz için paylaşamayabiliyoruz....lütfen biraza daha anlayış diyorum teşekkür ediyorum...
arkadaşlar ben şuan 37 haftalık hamişim:CüvCüv:... eşimle 34 haftaya kadar beraber olduk ve 34. haftadan sonra artık ilişkiyi bebişimize zarar gelmesin diye bıraktık... ben sonraları eşimi başka yöntemle (oral):asigim: doyuma ulaştırmaya başladım.. bir gün eşim ben banyoya gireceğim sen de gelmek ister misin dedi.. ben de bir gün önce banyo yapmıştım hasta olurum diye korktum, sen gir ben dün yaptım dedim.. tamam dedi ve banyoya girdi... bir müddet sonra muzurluk olsun diye ona çaktırmadan kapının deliğine eğildim ve içeri baktım..ve o an eşimin kendisine dokunduğunu gördüm.. bir an utandım.. normalde hamile olmadığım zamanlarda asla böyle bir şey yapmadığını adım gibi biliyorum ama onu ilk defa böyle görünce çok şaşırdım.. bir yandan üzüldüm, çünkü hamileyim ve şuan onun isteklerine karşılık veremiyorum... bir yandan sevindim çünkü en azından evden dışarı çıkmıyor, yanımdan ayrılmıyor, başka kadınlara gitmek istese gidebilirdi erkektir sonuçta belki ama o, bunu yapmayı tercih etmişti... duştan çıktı, yanaklarım al al olmuştu utancımdan.. benim onu gördüğümden haberi yoktu ne oldu niye kızardın ağrın mı var diye sordu hayır yok dedim... hafifçe bana tebessüm etti ve omuzlarımdan tutarak alnımın ortasına bir öpücük kondurdu:asigim:...ben şimdi gördüğüm bu şoku nasıl atlatacağım? :1shok:
peki kıslar bu erkelerde mecburda biz bayanlarda niye degil ozaman onları anlar ne icin bu yol absvurdukalrı tam anlamı ile anlardık bizde niye yok boşalma? demi cevaplayın bakalım hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?