Böceklerin evlere girmesi yasakmış.Az önce telefon ışığına gelen sivrisineği öldürdüm. Hemen akabinde bu konuyu okuyunca acaba öldürmese miydim diye düşünmekten alamadım kendimi.
Ya ben de korktuğumdan mütevellit savaş açıyordum hep. Ama buna kıyamadım nedense. Bi zararı yoktu, banyodan çıkmıyordu.Allah iyiliğini versin
Imza; evdeki örümcek ağlarını duzenli olarak katleden CeYz
Ilk hamileliğin mi?Ya ben de korktuğumdan mütevellit savaş açıyordum hep. Ama buna kıyamadım nedense. Bi zararı yoktu, banyodan çıkmıyordu.
Ay ben onları süpürgeye çekiyorum deli gbi de korkarımÖncelikle, hamileyim. Yani belki de saçmalıyorum bu yüzden. Konuya geleyim. Banyoda uzun zamandır bir orumcek var. Duşakabinin dış köşesine ağ örmüş, hiç dokunmadim bozmadim. Ki deli gibi korkarım kendilerinden. Ama dedim günahtır, bak bir de hamilesin, öldürme. Ona ilismeden temizliyordum. Bugün bir anlık cikivermis varlığı aklımdan. Banyoyu yıkarken bir baktım o tarafa da su tutmusum. Cesedi görmedim ama spiderman falan değilse öldü gitti yani. Çok üzüldüm. Kendimi teselli etmeye çalışıyorum bilmeden yaptın diye ama... Hamileyim bir cana kiydim yani. Affedilir miyim acaba?
Süpürgeye çekince de ölüyorAy ben onları süpürgeye çekiyorum deli gbi de korkarım
Düşüncen güzel ama keske eşine aldırıp bi bahceye faln bıraksaydınız
Bu ara bilmeden yapmışsın günah olmaz
Yani gerçekten öyle hehe :)Yani belki de saçmalıyorum
Evet ama npıyımSüpürgeye çekince de ölüyor
Sağlığa bir zararı mi varmış ki?Kendi sağlıgım için , hiç acımazdım :))
Bazı örümcek türleri var , sarı kız derler bizim oralarda , insanı öldürecek şekilde zarar verirler, büyük gördüğüm örümcekleri makineyle cekerimSağlığa bir zararı mi varmış ki?
Sarıkızı biliyorum. Eve girmez o pek zaten. Calilikta bahçede falan olur. Bu garibanim kendi halinde ince bacaklı bir şeydi.Bazı örümcek türleri var , sarı kız derler bizim oralarda , insanı öldürecek şekilde zarar verirler, büyük gördüğüm örümcekleri makineyle cekerim
bebe reklamina ağladımi bilirim:)Ilk hamileliğin mi?
Dur daha neler göreceksin, nelere üzülüp aglayacaksin
Zaten yengeç burcuyumbebe reklamina ağladımi bilirim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?