Banyodaki Örümcek

Kuf

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2012
7.313
19.530
448
Öncelikle, hamileyim. Yani belki de saçmalıyorum bu yüzden. Konuya geleyim. Banyoda uzun zamandır bir orumcek var. Duşakabinin dış köşesine ağ örmüş, hiç dokunmadim bozmadim. Ki deli gibi korkarım kendilerinden. Ama dedim günahtır, bak bir de hamilesin, öldürme. Ona ilismeden temizliyordum. Bugün bir anlık cikivermis varlığı aklımdan. Banyoyu yıkarken bir baktım o tarafa da su tutmusum. Cesedi görmedim ama spiderman falan değilse öldü gitti yani. Çok üzüldüm. Kendimi teselli etmeye çalışıyorum bilmeden yaptın diye ama... Hamileyim bir cana kiydim yani. Affedilir miyim acaba?

Az önce telefon ışığına gelen sivrisineği öldürdüm. Hemen akabinde bu konuyu okuyunca acaba öldürmese miydim diye düşünmekten alamadım kendimi.
Böceklerin evlere girmesi yasakmış.
O yüzden öldürebilirmişiz.
Ama örümcek Peygamber Efendimizi ağı ile koruduğu için ona hürmeten öldürmeyin derler büyükler.

Allah iyiliğini versin
Imza; evdeki örümcek ağlarını duzenli olarak katleden CeYz
Ya ben de korktuğumdan mütevellit savaş açıyordum hep. Ama buna kıyamadım nedense. Bi zararı yoktu, banyodan çıkmıyordu.

Ay ben onları süpürgeye çekiyorum deli gbi de korkarım
Düşüncen güzel ama keske eşine aldırıp bi bahceye faln bıraksaydınız
Bu ara bilmeden yapmışsın günah olmaz

Gitmiyorlar ya o örümcekler çok arsızlar bende çocuk odamın camının dışında kenarda var 2 kere bozdum yuvasını korka korka beddua eder örümcek derler ya ama gitmiyor küçükte bişey değil bir parmak boğumunda geçende üstüme doğru yürüyünce çamaşır sererken ödüm patladı eşime peçete tıktırdım 1 parmak boğumunda olmasa korkmam da işte

Reactions: Kuf
Süpürgeye çekince de ölüyor
Evet ama npıyım dışarda görsem asla zarar vermem ama evde olmuuo işte süpürgeyle çekerken bile en ucundan tutuyorum cekip süpürge yi yere atıp kaçıyorum çok korkarım oda evde biri yoksa ben cesaretimi toplayıp yapıyorum
Öldürmek tbiki istemem allah afetsin

Bazı örümcek türleri var , sarı kız derler bizim oralarda , insanı öldürecek şekilde zarar verirler, büyük gördüğüm örümcekleri makineyle cekerim
Sarıkızı biliyorum. Eve girmez o pek zaten. Calilikta bahçede falan olur. Bu garibanim kendi halinde ince bacaklı bir şeydi.

Geçen gün oğlumun tepesinde dolanan sivrisineği katlettim. O ana kadar normal bişey yaptığımı zannederken oğlumun "anne neden öldürdün onun da yaşamaya hakkı yok mu" cümlesiyle baya sarsıldım. Ama hemen toparlayıp onunda seni ısırmaya hakkı yok dedimakabinde cevap olarak, anne kovalasaydın dedi.. Ben bu konularda işin içinden çıkamıyorum. Ama örümcek, böcek öldürmem. Peçeteyle tutar atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…