Banyodaki Örümcek

Of, yavrulama olayı fena cidden. Diğer konu hakkında bilgim yok

Ben de aynı şekildeyim. Sineklere acıyamıyorum ama böcekleri öldüremem. Birşeyle tutup atarım.

Benim küçük bebegim var. Ben her bulduğum orumcegi öldürüyorum valla.d

Hiç bişey olmasa bile kesinlikle bişeyler oluyor

Bizim yazlıktada hep örümcek oluyor sürekli temizliyorum napıyım onlar tepemde yurutken ben yemek yıyemem orda. Ve ağları o kadar sağlam ki su tutmayla bozulmuyor fırçayla topluyorum hepsini. Boşuna üzme sen kendini sonuçta bilerek yapmamışsın

Reactions: Kuf
Kertenkeleler insanı öldürebilecek zehirdedir Bi dahakine bunu bilerek daha dikkatli olursunuz:)
Ya işte bunu bana söylemicektin arkadaş :) çok severim kendilerini. Küçükken yakalayıp kavanozda beslerdim bi süre sonra kuyruğunu bırakınca acıyıp serbest bırakırdım.

Ya işte bunu bana söylemicektin arkadaş :) çok severim kendilerini. Küçükken yakalayıp kavanozda beslerdim bi süre sonra kuyruğunu bırakınca acıyıp serbest bırakırdım.
Bende çocukluğumdan beri orda burda devamlı görüp aa kertenkele diyip yanına gittiğimiz hayvanın nasıl zehirli olabileceğine hala inanamıyorum ama öyleymiş

Ben de bi benim mi canım acıyor diyordum. Evde temizlik yaparım karıncalar, örümcekler olduğu gibi kalır :)
Henüz almadım ancak düşünüyorum geçenlerde karşıma cıktı. Küçük bi alet süpürgenin başı gibi, hayvanı öldürmeden içine çekiyor , açıp bahçeye atabiliyorsunuz. Sanırım benim çözümüm bu olacak:)

Reactions: Kuf
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…