banyodan ciplak cikan misafir

bu arada sanirim kocam da birsey gormus olmali. evde erkek oldugunu bilmiyor mu diye dert yaniyordu.

esim cok ciddi biri o sebeple yaninda rahat rahat takilamaz. ama esim civik olsa kizin samimiyet kuracagina suphem yok.

asiri derecede rahat.

Ben de eşinizin de nahoş şeylerle karsilasmadigina emin misiniz diye soracaktim.

Öyleyse eşiniz neden niçin diye sorgulamayacaktir bile.

Son düzenleme:
bu arada sanirim kocam da birsey gormus olmali. evde erkek oldugunu bilmiyor mu diye dert yaniyordu.

esim cok ciddi biri o sebeple yaninda rahat rahat takilamaz. ama esim civik olsa kizin samimiyet kuracagina suphem yok.

asiri derecede rahat.

yolla ya direk yolla neyiniz oluyor bu sizin? 29 yasinda birinin yapicagi hareketler degil.

kafanızı iyi karıştırmak istemem ama bir şeklide bunu araştırmasınız lazım..eşinizde gördü belki ve çekindiğinden size söyleyemiyor olamaz mı

ılk baş uyarsa daha ıyı olmaz mı

surendeeer bu tipler uyarıdan anlamaz sen dirlik düzen için uyarırsın o kendini bi halt sanır tehdit görüyo beni kıskanıyo havasına girer 29 yaşındaki kadın başkasının evinde kalıyor emanet rahat giyinmemeli öyle eve 1 de gelmemeli normalde kendi evinde ne yapıyosa yapar bunun üstüne evde erkek var başkasının evi gecenin bi saati banyodan çıplak çıkıyosun bunun neresi uyarılacakki

Sesleri duymus olsa en yollusu bile cikmaz anadan uryan. Ya karisiysa diye dusunur. Yaptigi normal bi sey demiyorum ama cok fena gunahini aliyorsunuz suan. Konu sahibini de ekstra huzursuz etmekten baska ise yaramiycak ne yazik ki. Belki havlusu yoktu banyoda? Bende bazen dustan sonra havluyu kurutmak icin astigim yerde unutuyorum. Dustan yine ciktigimda havlum orda olmuyor. Sarinacak baska bi havlu da bulamiyorsam,ya da baskasinin havlusuna sarinamiyorsam pasa pasa cikarim sagi solu kontrol ede ede. Kizin da böyle bi durumu varsa icerde esir kalacak hali yok. Nasil olsa gece gec ,uyumuslardir diyip kontrollu cikarken yakalanivermis de olabilir. En kotu en fesat dusunceyi aklimiza getirip kotulugu de cagirmasak keske.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dünkü olay hoş değil. eşimde olabilirdi benim yerime. anlaşılan sen bu konuda dikkat edemiyorsun. bunu önlemek için kusura bakma ramazandan sonra kendine uygun bir yer bulmaya çalış de.

bir daha olmaz dikkat ederim. der ozur dilerse

Ramazan dan sonra mı yani Ramazan şa sizde kalmaya devam etsin diyorsun ?

Güzel bir dille konuş başka eve çıksın gece gece gürültüde yapmışsın yani dışarı da biri olduğu biliyor olmalı.

Son düzenleme:
en azından bır kere uyardıktan sonra ''ben sana demıstım '' der konu sahıbı.
kız özür diler, bır daha yaparsa konu sahıbı dırekt sert bır sekılde yollar.
anlamazsa kendı sorunu

Düşüncesini bilemem belkide eşin olması umuduyla çıplak çıktı olucak şey değil benim gözümde ben olsam onu gönderirdim konuşup bu durumda evde kalmsının bi mantığı yok ayrıca bu ne vidansızlık olur nede anlayışsızlık asıl o sizin anlayışınıza saygı göstermeyip bunu yapmış adap görgü diye bişey var ben olsam derhal konuşup usulca gönderirdim

iste duyduguna %100 emin degilim sonucta banyoda sus sesi vs.
esim neden diyor. soyleyip soylememeye karar veremedim

Tıkırtı sesini duymadı diyelim, bu o kızın banyodan çıplak çıkmasını gerektirir mi?
Bu kadar rahat biriyse 2. ve 3. kez yine yapar..
Burada değerlendirmeniz gereken kızın rahatlığı ve gözardı edip etmeyeceğiniz.

ya sonucta ev bulmak guvenilir bir ev bulmak kolay degil. bir de oruc da tutacakmis. fesat oldugunu dusunsem hemen gonderirdim ama dikkatsizlikse buyuk bir sıkıntiya girsin istemem. hele bu dikkatsizlikle basina birsey de gelebilir.

Eşini ayartmak niyetinde olduğunu sanmıyorum ama fazla rahat banyodan o şekilde çıktıgi için değil (belki havlusunu unutmuştur olabilir) misafir sayıldığı eve gece 1 de geldiği için..başta niye kabul ettin ki gönder bence..

yerinizde olsam evimde o şekil bi kız görsem sabahında göndermezsem adımda mutlu hatun olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…