- 19 Nisan 2014
- 4.605
- 13.651
- 498
- Konu Sahibi fahri konsolos
-
bu arada sanirim kocam da birsey gormus olmali. evde erkek oldugunu bilmiyor mu diye dert yaniyordu.
esim cok ciddi biri o sebeple yaninda rahat rahat takilamaz. ama esim civik olsa kizin samimiyet kuracagina suphem yok.
asiri derecede rahat.
bu arada sanirim kocam da birsey gormus olmali. evde erkek oldugunu bilmiyor mu diye dert yaniyordu.
esim cok ciddi biri o sebeple yaninda rahat rahat takilamaz. ama esim civik olsa kizin samimiyet kuracagina suphem yok.
asiri derecede rahat.
ılk baş uyarsa daha ıyı olmaz mı
dünkü olay hoş değil. eşimde olabilirdi benim yerime. anlaşılan sen bu konuda dikkat edemiyorsun. bunu önlemek için kusura bakma ramazandan sonra kendine uygun bir yer bulmaya çalış de.
Sesleri duymus olsa en yollusu bile cikmaz anadan uryan. Ya karisiysa diye dusunur. Yaptigi normal bi sey demiyorum ama cok fena gunahini aliyorsunuz suan. Konu sahibini de ekstre huzursuz etmekten baska ise yaramiycak ne yazik ki. Belki havlusu yoktu banyoda? Bende bazen dustan sonra havluyu kurutmak icin astigim yerde unutuyorum. Dustan yine ciktigimda havlum orda olmuyor. Sarinacak baska bi havlu da bulamiyorsam,ya da baskasinin havlusuna sarinamiyorsam pasa pasa cikarim sagi solu kontrol ede ede. Kizin da böyle bi durumu varsa icerde esir kalacak hali yok. Nasil olsa gece gec ,uyumuslardir diyip kontrollu cikarken yakalanivermis de olabilir. En kotu en fesat dusunceyi aklimiza getirip kotulugu de cagirmasak keske.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE)
Kendi evimde belki ama bir başkasinin evinde mümkün değil öyle çıkmam. Gerekirse kirli çamaşırlarımı giyerim ama çıplak mümkün değil...
en azından bır kere uyardıktan sonra ''ben sana demıstım '' der konu sahıbı.surendeeer bu tipler uyarıdan anlamaz sen dirlik düzen için uyarırsın o kendini bi halt sanır tehdit görüyo beni kıskanıyo havasına girer 29 yaşındaki kadın başkasının evinde kalıyor emanet rahat giyinmemeli öyle eve 1 de gelmemeli normalde kendi evinde ne yapıyosa yapar bunun üstüne evde erkek var başkasının evi gecenin bi saati banyodan çıplak çıkıyosun bunun neresi uyarılacakki
bir daha olmaz dikkat ederim. der ozur dilerse
yok dersin. sen buna dikkat etmedin. yine yaparsın,demekki dikkatsizlik gibi bir sorunun var. eşim falan görür hoş olmaz.o yüzden sen kendine kalacak bir yer ara dersinbir daha olmaz dikkat ederim. der ozur dilerse
en azından bır kere uyardıktan sonra ''ben sana demıstım '' der konu sahıbı.
kız özür diler, bır daha yaparsa konu sahıbı dırekt sert bır sekılde yollar.
anlamazsa kendı sorunu
iste duyduguna %100 emin degilim sonucta banyoda sus sesi vs.
esim neden diyor. soyleyip soylememeye karar veremedim
dahası n'olcakişte bende ondan korkuyorum ya bir daha ki potu nasıl bişey olur acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?