Banyoya girdikten sonra suyun ısısını düşüren koca

imagemaker

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
3.582
3.393
168
Geçen pazar akşamı banyoya girecektim .Havalar soğudu suyun ayarını yükselteyim dedim girdim.5 dk sonra su daha soğuk akmaya başlayınca çıldırdım.Demesiydim haberi bile olmayacaktı .Hep sinsilik mi yapayım hep kurnazlık mı yapayım .Bıktım usandım valla .Fırsattan istifade anneme dedikodumu yapıyor .Bir arkadaşın karısını örnek verip kahvaltı hazırladığından bahsediyor .O kadın ev kadını .Hazırlamazı gayet normal .O günden beri konuşmuyorum .Tam bir hafta oldu konuşmaya da niyetim yok gibi .Ne olur daha kötü örnekler verin de rahatlayayım kızlar .

Kotu örnek çok be bacım.bir arkadaşım .... gelin gitti yedi yıl once ve hep dayak ıkı çocuk var eşi insan yerine koymuyor hamıleyken bile dayak yedi hemde kabloyla.kaynan gorumce bitaraftan eziyor.arkadasımın bir guvencesi ailesi olsa sıgınacak ama yol işte.kpssye giriyor ama puan dusuk hep daha neler neler. Çokta becerıklıdır doğu kadını hem yemek hem temizlik kımsenun özel gununu unutmaz o lanet gorumce ve kaynanasının bile ama genede ondan beceriksizi yok
Allah yardımcısı olsun seninde

İnadına mi yapıyor?
Gercekten esinizle sorunlariniz cok, nasıl cekiyorsunuz?
inadına yapmıyor .Sadece kendi doğrularına inanıyor ve herkes ona göre yaşasın istiyor .Ben sıcak suyla banyo yapmayı severim o ise daha ılık .Onun doğrusunu herkes uygulamalı .Sorun bu

benim kide bugünler doğalgaza takmış durumda elınde gelse tumunu sokup atacak donacağız evde. usuyorum ac dıyorum yok bağır cagır 60 a getirene kadar canım cıkıyor

Bu sira kadin gibi,karisinin dedikodusunu yapan erkeklere ne kadar cok denk geldim burda ya..birde kadinlara dirdirci derler.hic kimseye yakistiramiyorum karisini baskalarina sikayetlenmeyi.

inadına yapmıyor .Sadece kendi doğrularına inanıyor ve herkes ona göre yaşasın istiyor .Ben sıcak suyla banyo yapmayı severim o ise daha ılık .Onun doğrusunu herkes uygulamalı .Sorun bu

Gercekten yazik ya. Aslan burcu mu yoksa?
Siz de girmeden ayarlayin suyu..

Şaka olsun seni kızdırmak için mi yapıyor. Yoksa ciddi mi yapıyor bunu. Birde kahvaltı önemli bir öğün biraz erken kalkıp karı koca güzel kahvaltı yapmak ilişkinizi de diri tutar. Tabi elin karısından örnek vermesi ayıp

durumu kötü mü canım eşinin, para hesabı mı yapıyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…