- 5 Ekim 2013
- 3.582
- 3.393
- 168
- Konu Sahibi imagemaker
-
inadına yapmıyor .Sadece kendi doğrularına inanıyor ve herkes ona göre yaşasın istiyor .Ben sıcak suyla banyo yapmayı severim o ise daha ılık .Onun doğrusunu herkes uygulamalı .Sorun buİnadına mi yapıyor?
Gercekten esinizle sorunlariniz cok, nasıl cekiyorsunuz?
60 benim için hayal .Kalpten gider 60 a çıkarsam .benim kide bugünler doğalgaza takmış durumda elınde gelse tumunu sokup atacak donacağız evde. usuyorum ac dıyorum yok bağır cagır 60 a getirene kadar canım cıkıyor
inadına yapmıyor .Sadece kendi doğrularına inanıyor ve herkes ona göre yaşasın istiyor .Ben sıcak suyla banyo yapmayı severim o ise daha ılık .Onun doğrusunu herkes uygulamalı .Sorun bu
kız tren çarpar bir kaç saate ya :)tren yoluna bağlayıp 1 hafta yemek su verme
açlıktan susuzluktan değil soğuktan donupta 3 günde ölmezse bi b.k bilmiyorum
Şaka olsun seni kızdırmak için mi yapıyor. Yoksa ciddi mi yapıyor bunu. Birde kahvaltı önemli bir öğün biraz erken kalkıp karı koca güzel kahvaltı yapmak ilişkinizi de diri tutar. Tabi elin karısından örnek vermesi ayıpGeçen pazar akşamı banyoya girecektim .Havalar soğudu suyun ayarını yükselteyim dedim girdim.5 dk sonra su daha soğuk akmaya başlayınca çıldırdım.Demesiydim haberi bile olmayacaktı .Hep sinsilik mi yapayım hep kurnazlık mı yapayım .Bıktım usandım valla .Fırsattan istifade anneme dedikodumu yapıyor .Bir arkadaşın karısını örnek verip kahvaltı hazırladığından bahsediyor .O kadın ev kadını .Hazırlamazı gayet normal .O günden beri konuşmuyorum .Tam bir hafta oldu konuşmaya da niyetim yok gibi .Ne olur daha kötü örnekler verin de rahatlayayım kızlar .
durumu kötü mü canım eşinin, para hesabı mı yapıyo?Geçen pazar akşamı banyoya girecektim .Havalar soğudu suyun ayarını yükselteyim dedim girdim.5 dk sonra su daha soğuk akmaya başlayınca çıldırdım.Demesiydim haberi bile olmayacaktı .Hep sinsilik mi yapayım hep kurnazlık mı yapayım .Bıktım usandım valla .Fırsattan istifade anneme dedikodumu yapıyor .Bir arkadaşın karısını örnek verip kahvaltı hazırladığından bahsediyor .O kadın ev kadını .Hazırlamazı gayet normal .O günden beri konuşmuyorum .Tam bir hafta oldu konuşmaya da niyetim yok gibi .Ne olur daha kötü örnekler verin de rahatlayayım kızlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?