Banyoya girdikten sonra suyun ısısını düşüren koca

şimdi hanımefendi bana bunları dedi ya başı göğe erdi sanırım .
bizim kırk yıl düşünsek aklımıza gelmeyecek şeyi nasıl da düşünebiliyorlar .
bazen insanlıklarından şüphe ediyorum bazılarının da yapacak bir şey yok.
Teşekkürler arkadaşım sağol

Konu "bir derdim var" başlığı altında açılmışsa hanfendi için derttir. Sana bana göre dert olmayabilir ama her derdin yükü kişiye özeldir. Yani demek istediğim, konu sahibi bunu dert olarak görmüş ki paylaşmış ve bir derdi başka bir dertle hafifletmeye çalışmak sağlıklı bir bakış açısı değil.
Bugüne kadar attığım mesajlara bakarsanız kimseyi kırıcı bir üslup kullanmadığımı görebilirsiniz, birine yardımcı olmak istemediğim tek mesajımda bu başlıktakiydi. Dediğiniz gibi KK'da bu şekilde kırıcı insanlar çok var ama beni tek bir mesajla(sebebimde haklı oldugumu düşünüyorum) genellemeyin lütfen. Sizin de farkınız kalmaz o zaman. İyi günler

ben konu sahıbının bu sozunu şaka olarak gördüm
çünkü ben kendımden ornek verırsem mesela ben kv demle ilgili sorunlarım var ve düşünüyorum bunlar neden benim başıma geldi ben bunları yaşayacak ınsanmıyım dıye ve buraya cok bunalıp konu açıyorum

buradaki kişiler hem yorum yapıyor hem de benimle aynı dertte olan insanlar da kendi dertlerini yazıyor konuma mesela
ben onları okuyup _ ohh ne güzel bunların da derdi varmış hem de benden daha kötü durumdalar ne güzel içim rahatladı_ demiyorum
aksine onların da derdine ayrı üzülüyorum ama rahatlıyorumda diyorum ki bunlar birtek benim başıma gelmiyormuş demekki
benım gıbı olanlarda varmış diyorum ve benım gıbı derdını yazanları kader arkadası biliyorum
bence buraya yazan bircok kişinin de amacı bu hem derdını anlatmak tavsıye yorum almak hem de kendı gıbı olanlar varsa onlardan destek güç almak bence

yanı konu sahibi sanmıyorum ki _hadı sizde benden daha kötüyseniz yazın da ben derdımı unutayım oh diyeyim _ amaçlı yazdığını

senın gıbı kadını b..k bulur...

hem memursun eve maaş getırıyosun halıları yıkamaya vermeyip elde yıkıyosun...

adam duş alacagın vakıt sıcak suyu kısıyor..

yemın ederım buzda yetmez kazığa oturtacaksın..

elıne maasını falan verıyomusun bılmıyorum..verme...

herseyını kıs bılerek..atıyorum sıgara mı ıcıyor ,10 kere lafını et.yanı o cımrılık yapıyosa sen ıkı katını yap.yapamam deme,,yapmazsan anlamaz cnm...

ısın cok zor..bu adamla yasamak ömur torpüsü

evet sigarası var ve iki paket içiyor .
bir kere bile yüzüne vurmadım ve ben evime bir kere bile temizlikçi almadım biliyor musun?

inadına yapmıyor .Sadece kendi doğrularına inanıyor ve herkes ona göre yaşasın istiyor .Ben sıcak suyla banyo yapmayı severim o ise daha ılık .Onun doğrusunu herkes uygulamalı .Sorun bu
Tam bi ruh hastası saplantılı bir tip yaniii

evet sigarası var ve iki paket içiyor .
bir kere bile yüzüne vurmadım ve ben evime bir kere bile temizlikçi almadım biliyor musun?

neeeeey !! valla pes

ama bsy dıcem yanlıs anlama nolur...

sen coook fazla tolerans gostermıssın ya...

bak bende sevmem boyle kısasa kısas olayını.

ama bazıları bu dılden anlıyor..senın herıfın anladıgı dıl de bu...

sıgarasına karısmakla basla..valla cok sabırlısın ya...kaç yıllık evlıydın cnm

18 bitmek üzere 19 olacak
Bu durum neden kaynaklanıyor biliyor musun aslında
Doğma büyüme istanbulluyum ancak ailem Kayseri'den gelme .
Ne kadar şehirde de büyüsem bir anadolu kültürü var üzerimizde ve erkeğe karşı gelinmez güdüsü ile büyüdük ve 20 yaşında da evlendim yani.
Olacağı buydu

evet abla gelinmez bizde öyle gördük ailemden ama ben öyle yapmıyorum tepkimi koyuyorum ne varsa o an içimde söylüyorum. belki senin kadar evli kalamayacağım hayatta ama annemden hep gördüm karışmadı sustu yine olan ona oldu. 2.5 senelik evlilikte anladım o beni alttan almıyorsa ben hiç almam.

başta nasıl tavır koyarsan öyle gider ben başta koyamadım tavrımı sıkıntı burdan kaynaklanıyor .

gorenek ve örflerımız bızım elımızı kolumuzu baglıyor.annelerımız de bu sekılde yetıstırıldı haklısın. ama sana yaptıgı cok saygısızca.ayıp yanı...kaç yıllık eşisin.neyin muhasebesını tutuyor kı...

gercekten sana booooool sabır dılıyorum.zıraa ısın coook zor bu eşle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…