- 5 Ekim 2013
- 3.582
- 3.393
- 168
- Konu Sahibi imagemaker
-
şimdi hanımefendi bana bunları dedi ya başı göğe erdi sanırım .farklı bir bakış açısı
konu sahıbının bu lafından _ haaa bu milletin daha kötü hikayelerini dinleyip ohh içim rahatladı diyecek_ diye birseyi oturup kırk yıl düşünsem aklıma gelmez
işte böle yorumlar yüzünden korkuyorum bu kk dan
cok acımasız ınsanlar var
yorumlar cok kırıcı oluyor yazılan seye karsı goruste olanlar olur ıllakı ama gercekten krıcı oluyor bazıları
bende cok hassas duygusal oldugumdan kldıramıyorum
surada dert okumaya bıle dayananmıyorum aslında kımse kımseyı tanımıyor ama bırbırımızın dertlerını okuyup üzülüyoruz
bu yrumu gorunce yazmak ıstedım
farklı bir bakış açısı
konu sahıbının bu lafından _ haaa bu milletin daha kötü hikayelerini dinleyip ohh içim rahatladı diyecek_ diye birseyi oturup kırk yıl düşünsem aklıma gelmez
işte böle yorumlar yüzünden korkuyorum bu kk dan
cok acımasız ınsanlar var
yorumlar cok kırıcı oluyor yazılan seye karsı goruste olanlar olur ıllakı ama gercekten krıcı oluyor bazıları
bende cok hassas duygusal oldugumdan kldıramıyorum
surada dert okumaya bıle dayananmıyorum aslında kımse kımseyı tanımıyor ama bırbırımızın dertlerını okuyup üzülüyoruz
bu yrumu gorunce yazmak ıstedım
Konu "bir derdim var" başlığı altında açılmışsa hanfendi için derttir. Sana bana göre dert olmayabilir ama her derdin yükü kişiye özeldir. Yani demek istediğim, konu sahibi bunu dert olarak görmüş ki paylaşmış ve bir derdi başka bir dertle hafifletmeye çalışmak sağlıklı bir bakış açısı değil.
Bugüne kadar attığım mesajlara bakarsanız kimseyi kırıcı bir üslup kullanmadığımı görebilirsiniz, birine yardımcı olmak istemediğim tek mesajımda bu başlıktakiydi. Dediğiniz gibi KK'da bu şekilde kırıcı insanlar çok var ama beni tek bir mesajla(sebebimde haklı oldugumu düşünüyorum) genellemeyin lütfen. Sizin de farkınız kalmaz o zaman. İyi günler
Geçen pazar akşamı banyoya girecektim .Havalar soğudu suyun ayarını yükselteyim dedim girdim.5 dk sonra su daha soğuk akmaya başlayınca çıldırdım.Demesiydim haberi bile olmayacaktı .Hep sinsilik mi yapayım hep kurnazlık mı yapayım .Bıktım usandım valla .Fırsattan istifade anneme dedikodumu yapıyor .Bir arkadaşın karısını örnek verip kahvaltı hazırladığından bahsediyor .O kadın ev kadını .Hazırlamazı gayet normal .O günden beri konuşmuyorum .Tam bir hafta oldu konuşmaya da niyetim yok gibi .Ne olur daha kötü örnekler verin de rahatlayayım kızlar .
sizinle oturup elimden gelirse yükünüzü hafifletmek, yardımcı olmak isterdim ama çok bencilsiniz. başkalarının acısıyla mutlu olmaya (yani olduğunuzu sanmaya) devam edin, iyi akşamlar
evet sigarası var ve iki paket içiyor .senın gıbı kadını b..k bulur...
hem memursun eve maaş getırıyosun halıları yıkamaya vermeyip elde yıkıyosun...
adam duş alacagın vakıt sıcak suyu kısıyor..
yemın ederım buzda yetmez kazığa oturtacaksın..
elıne maasını falan verıyomusun bılmıyorum..verme...
herseyını kıs bılerek..atıyorum sıgara mı ıcıyor ,10 kere lafını et.yanı o cımrılık yapıyosa sen ıkı katını yap.yapamam deme,,yapmazsan anlamaz cnm...
ısın cok zor..bu adamla yasamak ömur torpüsü
Tam bi ruh hastası saplantılı bir tip yaniiiinadına yapmıyor .Sadece kendi doğrularına inanıyor ve herkes ona göre yaşasın istiyor .Ben sıcak suyla banyo yapmayı severim o ise daha ılık .Onun doğrusunu herkes uygulamalı .Sorun bu
evet sigarası var ve iki paket içiyor .
bir kere bile yüzüne vurmadım ve ben evime bir kere bile temizlikçi almadım biliyor musun?
18 bitmek üzere 19 olacakneeeeey !! valla pes
ama bsy dıcem yanlıs anlama nolur...
sen coook fazla tolerans gostermıssın ya...
bak bende sevmem boyle kısasa kısas olayını.
ama bazıları bu dılden anlıyor..senın herıfın anladıgı dıl de bu...
sıgarasına karısmakla basla..valla cok sabırlısın ya...kaç yıllık evlıydın cnm
evet abla gelinmez bizde öyle gördük ailemden ama ben öyle yapmıyorum tepkimi koyuyorum ne varsa o an içimde söylüyorum. belki senin kadar evli kalamayacağım hayatta ama annemden hep gördüm karışmadı sustu yine olan ona oldu. 2.5 senelik evlilikte anladım o beni alttan almıyorsa ben hiç almam.18 bitmek üzere 19 olacak
Bu durum neden kaynaklanıyor biliyor musun aslında
Doğma büyüme istanbulluyum ancak ailem Kayseri'den gelme .
Ne kadar şehirde de büyüsem bir anadolu kültürü var üzerimizde ve erkeğe karşı gelinmez güdüsü ile büyüdük ve 20 yaşında da evlendim yani.
Olacağı buydu
başta nasıl tavır koyarsan öyle gider ben başta koyamadım tavrımı sıkıntı burdan kaynaklanıyor .evet abla gelinmez bizde öyle gördük ailemden ama ben öyle yapmıyorum tepkimi koyuyorum ne varsa o an içimde söylüyorum. belki senin kadar evli kalamayacağım hayatta ama annemden hep gördüm karışmadı sustu yine olan ona oldu. 2.5 senelik evlilikte anladım o beni alttan almıyorsa ben hiç almam.
18 bitmek üzere 19 olacak
Bu durum neden kaynaklanıyor biliyor musun aslında
Doğma büyüme istanbulluyum ancak ailem Kayseri'den gelme .
Ne kadar şehirde de büyüsem bir anadolu kültürü var üzerimizde ve erkeğe karşı gelinmez güdüsü ile büyüdük ve 20 yaşında da evlendim yani.
Olacağı buydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?