- 13 Temmuz 2018
- 1.786
- 3.625
- 83
- 35
- Konu Sahibi makewayforthebadguy
-
O da başka bi mevzu sorunKorona?
(Bıkmadan yazacağım bunu)
Bence asıl büyük sorun.O da başka bi mevzu sorun
Belki bişey yok ama istemiyorum sinirleniyorum bu duruma.Tartışma sebebiniz nedir anlamadım ki!
Kahvehanede alkol olmadığına göre, bar pub vb yerler alkollü servis yapar ve içmek isteyen oraya gider zaten.
Eğlence klübü derseniz o başka ama içmek isteyen insanın bara gitmesinden doğal ne var?
Bilmiyorum bazen evli kadınsın şunu bunu giyme diyor. Ozaman o da evli adam barda ne işi var? diyorum bendeBardan bikaç saat önce dönmüş bir kadın olarak nasıl bir yorum yapayım bilemedim.
insanlar arada sırada arkadaşlarıyla bara giderler. Gitmezler mi? Ben mi yanlış biliyorum. Dert edecek ne var bunda?
Siz alkol almasına mı sinirleniyorsunuz, geç gelmesine mi yoksa sizden ayrı sosyalleşmesine mi?Belki bişey yok ama istemiyorum sinirleniyorum bu duruma.
Selam hanımlar. Biraz fikir alışverişi yapmak istiyorum. Eşim arada sırada bar tarzı yerlere gidip arkadaşlarıyla alkol alıyor. En son cok ciddi tartıstık ben anlayış gösteremiyorum ya da göstermeli miyim onu da bilmiyorum. Bayag gerginim iki gündür. Ne düşünecegimi şasırdım.
Ben evlenip onun şehrine geldim pek arkadaşım yok sosyalleşebilecegim.Sizin böyle bir alanınız var mı?
Olmadığı için kızıyor olabilir misiniz?
İkisi de saçma ama çok farklı şeyler bence. Evli kadın istediği ve mutlu olduğu şekilde giyinir evli adam da(kadın da) sosyalleşmek ve iki kadeh bişey içmek için bara gidebilir arkadaşlarıyla benim bakış açıma göre.Bilmiyorum bazen evli kadınsın şunu bunu giyme diyor. Ozaman o da evli adam barda ne işi var? diyorum bende
Ben çiftlerin özel alanları olması gerektiğini düşünüyorum.Ben evlenip onun şehrine geldim pek arkadaşım yok sosyalleşebilecegim.
Hepsine sanırım. Alkol almıycak olsa cıkmaz zaten. Arkadaşlarıyla cıkıp cay kahve içecek bi tip degil benimki.Siz alkol almasına mı sinirleniyorsunuz, geç gelmesine mi yoksa sizden ayrı sosyalleşmesine mi?
Haklısın belkide. Bu durumları aşmam lazım ama nasıl bilmiyorum. Arayıp surda oturcam diyince bana gelenler geliyor.İkisi de saçma ama çok farklı şeyler bence. Evli kadın istediği ve mutlu olduğu şekilde giyinir evli adam da(kadın da) sosyalleşmek ve iki kadeh bişey içmek için bara gidebilir arkadaşlarıyla benim bakış açıma göre.
Aynı alanı kendinize yaratın o zaman.Hepsine sanırım. Alkol almıycak olsa cıkmaz zaten. Arkadaşlarıyla cıkıp cay kahve içecek bi tip degil benimki.
Bu şehirde pek arkadaşım yok simdilik. Çalışmaya başlıycam iyi gelir inşallah.Aynı alanı kendinize yaratın o zaman.
Bunlar çok normal şeyler bana göre, olmalı da.
İnsanların nefes almaya ihtiyacı var, haftada en az 1 akşam eşlerin ayrı programları olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?