Bar mevzusu

makewayforthebadguy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
1.786
3.625
83
35
Selam hanımlar. Biraz fikir alışverişi yapmak istiyorum. Eşim arada sırada bar tarzı yerlere gidip arkadaşlarıyla alkol alıyor. En son cok ciddi tartıstık ben anlayış gösteremiyorum ya da göstermeli miyim onu da bilmiyorum. Bayag gerginim iki gündür. Ne düşünecegimi şasırdım.

Belki bişey yok ama istemiyorum sinirleniyorum bu duruma.

Bardan bikaç saat önce dönmüş bir kadın olarak nasıl bir yorum yapayım bilemedim.

insanlar arada sırada arkadaşlarıyla bara giderler. Gitmezler mi? Ben mi yanlış biliyorum. Dert edecek ne var bunda?
Bilmiyorum bazen evli kadınsın şunu bunu giyme diyor. Ozaman o da evli adam barda ne işi var? diyorum bende

Valla dikkat et “ Ham” derler mazallah.. seninkindede o potansiyel varsa tabi..

Bilmiyorum bazen evli kadınsın şunu bunu giyme diyor. Ozaman o da evli adam barda ne işi var? diyorum bende
İkisi de saçma ama çok farklı şeyler bence. Evli kadın istediği ve mutlu olduğu şekilde giyinir evli adam da(kadın da) sosyalleşmek ve iki kadeh bişey içmek için bara gidebilir arkadaşlarıyla benim bakış açıma göre.

Ben evlenip onun şehrine geldim pek arkadaşım yok sosyalleşebilecegim.
Ben çiftlerin özel alanları olması gerektiğini düşünüyorum.
Şu durumda sizi çok yalnız bırakmış oluyor gerçi.
Sizin de mutlaka bir alanınız olmalı, size de iyi gelir.

Haklısın belkide. Bu durumları aşmam lazım ama nasıl bilmiyorum. Arayıp surda oturcam diyince bana gelenler geliyor.

Hepsine sanırım. Alkol almıycak olsa cıkmaz zaten. Arkadaşlarıyla cıkıp cay kahve içecek bi tip degil benimki.
Aynı alanı kendinize yaratın o zaman.
Bunlar çok normal şeyler bana göre, olmalı da.
İnsanların nefes almaya ihtiyacı var, haftada en az 1 akşam eşlerin ayrı programları olmalı.

Bar derken eve uygunsuz saatlerde mi dönüyor,ona mı sinir oluyorsunuz?
Türkiye'de barlar öyle kızların erkeklerin birbirinin üzerine atladığı yerler değiller ki. Ben de hep giderim,etrafımda da hep arkadaşlarıyla içip eğlenen,sen kahkahalar atan kocaman kadınlar,adamlar görürüm.
Yani tabii ki sizi evde bırakıp gecenin üçüne kadar gitmesi ,hatta eve gelmemesi büyük olaylar ama altıda işten çıkan adamın ya da kadının sekizde arkadaşlarıyla içmeye gitmesi,onikide evde olması mesela. Neden kavga sebebi olsun ki?

Aynı alanı kendinize yaratın o zaman.
Bunlar çok normal şeyler bana göre, olmalı da.
İnsanların nefes almaya ihtiyacı var, haftada en az 1 akşam eşlerin ayrı programları olmalı.
Bu şehirde pek arkadaşım yok simdilik. Çalışmaya başlıycam iyi gelir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…