- 12 Kasım 2010
- 2.920
- 16.849
- 408
- 40
- Konu Sahibi makewayforthebadguy
-
O zaman sende şöyle yapacaksın, madem burada eşine sarıyorsun, git ailenin yanına bir süre gez oradaki arkadaşlarınla planlar yap, kafanı boşalt, dediğin gibi işe girince bulunduğun şehirde de çevre edinirsin.Cok güzel yazmışsın bana sende gidebilirsin falan diyorda başka şehirdeyim hiç arkadaşım yok. O uzun yıllardır arkadaşlık kurdugu kişilerle gidiyor. Benm henüz çevrem yok.
Adam arkadaşlarıyla zaman geçiriyorumuş yırtık dondan çıkar gibi neden çıksın ki oradanSiz de yaninda gidin.
Bence arayıp haber vermesi güzel bir hareket. Şu an onun kadar sosyal olamadığınız için kafanıza takıyor olabilirsiniz. Eğer güveniyorsanız üzerine çok gitmeyin ki ilişkinize zarar gelmesinHaklısın belkide. Bu durumları aşmam lazım ama nasıl bilmiyorum. Arayıp surda oturcam diyince bana gelenler geliyor.
Orda korona yok galibaBardan bikaç saat önce dönmüş bir kadın olarak nasıl bir yorum yapayım bilemedim.
insanlar arada sırada arkadaşlarıyla bara giderler. Gitmezler mi? Ben mi yanlış biliyorum. Dert edecek ne var bunda?
Orda korona yok galiba
Sizin virüs kapmanız sadece sizi mi ilgilendiriyo, toplum sağlığı diye Bi şeyden haberiniz var mı. Ben hamileyim sizin gibi düşüncesiz insanlar yüzünden dışarı çıkmadım aylardırYok kalmamış burda. Ya da belki ben korona olmak istiyorumdurSiz niye dert ettiniz ki bunu?
Sizin virüs kapmanız sadece sizi mi ilgilendiriyo, toplum sağlığı diye Bi şeyden haberiniz var mı. Ben hamileyim sizin gibi düşüncesiz insanlar yüzünden dışarı çıkmadım aylardır
Sanırım birazda bardaki kadınları mı mevzu yapıyorsunuz aklı kayar gözü kayar alkollu misaliAlkol alması sorun degil evde içebilir. İçip saçmalayan biri degil. Dışarıda içmesi sinirlerimi bozuyor malesef engel olamıyorum kendime.
Alkol aldığını evlenmeden önce biliyor muydunuz? Hani sonradan öğeendiyseniz tamam ama önceden de böyleyse şu an kısıtlanmak istemiyor olabilirHepsine sanırım. Alkol almıycak olsa cıkmaz zaten. Arkadaşlarıyla cıkıp cay kahve içecek bi tip degil benimki.
Ayda bir yada ikiArada sirada derken bunun sıklığı nedir?
Aramız cok iyi normalde cok sevgi dolu ve saygılıdır. Ayda bi kaç kere çıkıyor. Sende cık diyor ama benm arkadaşım yok şuan başka bi şehirdeyim.11de işten çıkıp 3e kadar barda takılmak çok cok ayda 1 yapılabilecek bir "kafa dagıtma, kendi ozel alanini yatarma " olabilir. sizin bu kadar caniniz sıkıliyorsa bu çok cok yaptigi birsey olmali.
Normalde, evli bir insanin işten sonra (hele de 11de biten bir mesai) kosa koşa evine yuvasina eşine gidip dinlenmek ve rahatlamak istemesi gerekir.
Sizinle vakit geçirmek yerine disarda takilmasi sizi kırıyor bence.
Aranız soğuk mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?