Çok ilginç. Başka başlıklarda “eşim eve 2-3 gibi geliyor” denildiğinde “evli olduğunun farkında değil, al karşına konuş, o adamdan olmaz” diyenler bu başlıkta neden “herkesin kendi alanı olmalı, kendine bi meşgale bul” diyor? Tuhaf.
Sevgili konu sahibi, sen iş bulsan bile sabah erken işe gideceksin, akşam eve gelecek yemek yiyecek, belki arkadaşlarınla 2-3 saat takılacak fakat yalnız uyuyacaksın. Adamın eve o kadar geç gelmesi bence sorun. İlla alkol mü içmek istiyor? Birlikte için, evde de içebilir. Arkadaşlarıyla arada bir plan yapabilir ama gece 3’e uzamamalı diye düşünüyorum.
Bukonu biraz da yaşadığınız şehre göre değişir. Mesela benim yaşadığım yer büyükşehir olmasına rağmen İstanbul-Ankara gibi değil. Bara gidip alkol alanlar sanayici-zengin-karı kız peşinde ve muhtemelen evli çocuklu ama bunu gizleyen insanlar. Ve onlarla sevgili olup parasını yemek için bekleyen kadınlar... haliyle burda bara gitmek kesinlikle “sosyalleşmek” olmuyor.
Ayrıca siz onun yanına taşınmışsanız sizinyalnızlığınızı göz önünde bulundurarak tek kalmamanız için çabalamalı, iş haricinde olabildiğince sizinle vakit geçirip şehre ısınmanızı sağlamalı diye düşünüyorum. Arkadaşımız gelse bunu yaparız, eşimiz için gani gani yapmalıyız.