Bebek İkinci El Barbie ev arıyorum (veya buna benzer birşey)

Merhaba canım...Bahsettiğim şatomuz bu....İçi 2 katlı, köpeği.evin annesi, çocuk, yatak, küvet, bayağı bi parçası var....Mutfağında buzdolabını kapağı falan açılıyor. Sıfır gibi diyemem....Çünkü kızımda evcilik çok oynadı bununla....Ama piyasadakiler çok pahalı....Beğenirsiniz umarım kızın da görsün....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu satıldı mı fiyatı nedir

Böyle bir şato var bizde tam olarak istediğiniz değil ama belki beğenir kızınız

markasını bilmiyorum kutusu yok üzerindede göremedim satonun boyu 20 cm civarı minik oyuncakları var resmini ekliyorum 15 tl fiyatı prens ve prenses ayakta durmuyor

Bu satıldı mı? Ayrıca 4/5 yaş etek şort arıyorum

Tamam arkadaş almazsa ben almayı düşünüyorum durumu nasıl;)

Durumu resimdeki gibi :) Sıfır gibi diyemem..çünkü kızım evcilik oynarken baş oyuncagiydi....Ama iyi durumda..Arkadaşa önce söz verdim...Almazsa senindir.....Görüşmek üzere.....

Canım konu sahibi arkadaş resim istemişti.. Yeni koydum gokumadi herhalde daha Fiyatı 20 tl .. dir Arkadaş almazsa görüşürüz. N

Canım benim, ben alıyorum tabii ki :21: ? 20 tl, değil mi. Büyüklüğü ne kadar acaba? Belki elinde daha birşey var, toplu aldığımda ücretsiz kargo uygulanıyor musun?

Canım benim, ben alıyorum tabii ki :21: ? 20 tl, değil mi. Büyüklüğü ne kadar acaba? Belki elinde daha birşey var, toplu aldığımda ücretsiz kargo uygulanıyor musun?

Canım sana uygun bulduklarımı mail atarım bu akşam...Kargo 1 kez karşıladım hiç iyi bir alışveriş olmadı benim açımdan....:(( Sen mail attıklarıma bir bakarsın indirim yaparız fiyatlarından....:18::18::18:

Durumu resimdeki gibi :) Sıfır gibi diyemem..çünkü kızım evcilik oynarken baş oyuncagiydi....Ama iyi durumda..Arkadaşa önce söz verdim...Almazsa senindir.....Görüşmek üzere.....

Arkadaşlar almazsa ben almak istiyorum ..diğer konularınızda da beğendiğim bir kaç şey vr bana haber verirseniz sevinirim ..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar almazsa ben almak istiyorum ..diğer konularınızda da beğendiğim bir kaç şey vr bana haber verirseniz sevinirim ..

Merhaba bulut1berrak.... Şatoyu konu sahibi lliya85 arkadaşa ayırdım .....Diğer konulardan da bakacağız olmazsa yine görüşürüz. Sen beğendiklerini mesaj atarsan ayırabilirim....Görüşmek üzere..........:nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Merhaba canım...Bahsettiğim şatomuz bu....İçi 2 katlı, köpeği.evin annesi, çocuk, yatak, küvet, bayağı bi parçası var....Mutfağında buzdolabını kapağı falan açılıyor. Sıfır gibi diyemem....Çünkü kızımda evcilik çok oynadı bununla....Ama piyasadakiler çok pahalı....Beğenirsiniz umarım kızın da görsün....

fiyat nedir acaba almak isterim

Merhaba bulut1berrak.... Şatoyu konu sahibi lliya85 arkadaşa ayırdım .....Diğer konulardan da bakacağız olmazsa yine görüşürüz. Sen beğendiklerini mesaj atarsan ayırabilirim....Görüşmek üzere..........:nazar::nazar::nazar:

Merhaba
Tamamdır eğer bir sorun olursa bana haber verirseniz sevinirim ...

Back
X