• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

barınak hayvanları acil yardım

Rengeyigi

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
2.987
2.591
723
merhaba hanımlar
konu açıldımı bilmiyorum aramaya vakit bulamadım.. varsa ordan devam edebiliriz ama lütfen başlık bdv bölümünde kalsın çünkü benim derdim bu şuan..
haberlerde yada gazetelerde görmüşsünüzdür niğde hayvan barınağındaki hayvanların açlıktan birbirini yediklerini.. görmeyen varsa lütfen bir bakın..
acil yardım yapılması gerekiyor.. para değil mama battaniye yada ilaç... lütfen duyarlı olalım.. bir paket mama bütçemizi hiç bir şekilde sarsmaz..
internetten alabilirsiniz
aldığınız mamaları yada diğer bağışları Elif Al adina Aras Kargo Nigde subesi adres olacak sekilde yollayin. İlceye merkez yazin.
teyit etmek yada bilgi almak için niğde aras kargo şubesini arayıp bilgi alabilirsiniz..

İlaç olarak neye ihtiyaç var
Barınağın telefonu var mı ulaşıp bilgi alayım
Beylikdüzü barınağına alacağım mama ve ilaç olmazsa bir kısmını oraya aktarırız

barınağın telefonunu bilmiyorum ben instagramda başlatılan yardım kampanyasından gördüm.. ialç ve mama toplanıyor.. niğde belediyesi hayvanların açlıktan öldüklerini kabul etmediler yalanladılar ama haberlerde aç köpeklerin brbirini yedikleri gösterildi.
bunu gündeme getiren bir hayvan sever instagram hesabından fotoğrafları paylaştı ben ordan gördüm..
internette çıkar sanırım telefonu arayıp görüşebilirsiniz..

çöpe gidiyor malesef bunun sorumluluğuda yine belediyeye düşüyor..keşke evlerden yemek toplayabilsede bu yavrucaklar açlıktan ağlaya ağlaya ölmese..
Belediyelik bisey yok bunda insanlar insan olsa.hergun cop atiyorum.kirinti dahi petsiselerin bilmemneyin icine karismiyo.onlara ozel poset hazirliyorum.kalanlar cope diger yemek artigi kirintisi hayvanciklara.cok zor degil bunu yapmak.hayvanlarin emanet oldugunu unutuyoruz.eski esim tekstilci oldugu icin ustelikte montcu hemen ona yaziyorum.kalin kumas gondersin ben de mama ayarliyayim

arkadaşlar lütfen birazcık sağduyu.. niğde hayvan barınağına bir paket mama gönderebilirsiniz.. yada niğde mezkez aras kargo şubesinden bilgi alabilirsiniz..

Orada durum çok içler acısı. Haysev'in sayfasından takip ediyorum ben de. Elimden geleni yapacağım köpeklerin durumu çok çok kötü.

MAMA YARDIMI YAPACAK OLANLAR İÇİN ADRES:
NURŞAH KARTAL
ARAS KARGO NİĞDE
Nurşah Kartal: 0553 607 88 58

Diğer yardımlar için de Türkan Dağdelen - Niğde Garibanlarına Desteklerinizi HAYDOS (hayvan dostları derneğine ) ''KALPLERİMİZ NİĞDE'DE'' notu İle gönderebilirsiniz..
Niğde için yapacağınız tüm bağışlar ay sonunda, Ekim ayının başında açık,net anlaşılır şekilde yayınlanacaktır.
http://haydos.org/bagis
DENİZBANK Ortaca – Muğla
Hesap No: 2650-3051495-351
Hesap Adı: Ortaca Hayvan Dostları Derneği
IBAN: TR28 0013 4000 0030 5149 5000 01
* Açıklama Bölümüne Lütfen ''Kalplerimiz Niğde'de'' Notunu Yazmayı Unutmayınız..

Belediyelik bisey yok bunda insanlar insan olsa.hergun cop atiyorum.kirinti dahi petsiselerin bilmemneyin icine karismiyo.onlara ozel poset hazirliyorum.kalanlar cope diger yemek artigi kirintisi hayvanciklara.cok zor degil bunu yapmak.hayvanlarin emanet oldugunu unutuyoruz.eski esim tekstilci oldugu icin ustelikte montcu hemen ona yaziyorum.kalin kumas gondersin ben de mama ayarliyayim

teşekkür ederim duyarlılığınız için.. mesela benim olduğu yerde nerdeyse hiç hayvan yok.. süt koyuyorum kapının önüne 2 gün bekliyor.. kalan etlerden koyuyorum öylece duruyor.. çokta işlek bi yer ama hayvanlara ulaşamıyorum.. belediye üzerine düşeni yapmıyor.. her sene kaldırım taşları ekimeden yenileniyor.. milyar dolarlar harcanarak.. ama barınaklardaki hayvanlar açlıktan hastalıktan ölüyorlar... bende bunu anlayamıyorum.. :(

NURŞAH KARTAL
ARAS KARGO NİĞDE

Diğer yardımlar için de Türkan Dağdelen - Niğde Garibanlarına Desteklerinizi HAYDOS (hayvan dostları derneğine ) ''KALPLERİMİZ NİĞDE'DE'' notu İle gönderebilirsiniz..
Niğde için yapacağınız tüm bağışlar ay sonunda, Ekim ayının başında açık,net anlaşılır şekilde yayınlanacaktır.
DENİZBANK Ortaca – Muğla
* Açıklama Bölümüne Lütfen ''Kalplerimiz Niğde'de'' Notunu Yazmayı Unutmayınız..

hay Allah razı olsun.. ben bilmiyordum bilgileri sadece haberden yola çıkarak yazdım...
para yerine mama ilaç ve battaniye gönderilirse sanırım daha iyi olur..

hay Allah razı olsun.. ben bilmiyordum bilgileri sadece haberden yola çıkarak yazdım...
para yerine mama ilaç ve battaniye gönderilirse sanırım daha iyi olur..

Haytap'ın sayfasında fotoğraflar var. Kendimi tutmasam bağıra bağıra ağlayacağım. Köpeklerin bakışları içimi yaktı... Bir de bu tip yardımlarda ben para acaba amacı için kullanılıyor mu diye düşünmem hiç. Kadın orada maskesiz eldivensiz o köpeklerin içine dalmış, sırtlamış götürüyor benim aklıma bu insanların paraları zevkine harcayacağı ihtimali gelmiyor yani!

teşekkür ederim duyarlılığınız için.. mesela benim olduğu yerde nerdeyse hiç hayvan yok.. süt koyuyorum kapının önüne 2 gün bekliyor.. kalan etlerden koyuyorum öylece duruyor.. çokta işlek bi yer ama hayvanlara ulaşamıyorum.. belediye üzerine düşeni yapmıyor.. her sene kaldırım taşları ekimeden yenileniyor.. milyar dolarlar harcanarak.. ama barınaklardaki hayvanlar açlıktan hastalıktan ölüyorlar... bende bunu anlayamıyorum.. :KK43:
İnsanina sahip cikmayan belediye hayvana bakar mi hic?kimi belediyeleri ayri tutuyorum.benim annem belediyede ozel kalem muduru.doldurdu heryere kedi,kopek evlerini ama mucadele ediyo insanlarla hala.insanlar acimasiz.merhamet kalmamis.evde bi kedim var ona ragmen eve gelen hasta,sakat,annesiz kedinin kopegin haddi hesabi yok.kalmiyolar ustelik iyilesince gidiyolar ama isittigim kufurun hakaretin haddi hesabi yoktu.cok sukur kurtuldum o pislik yerden.bu kuzularim icinde hemen ondan bundan tirtiklamaya basliyorum

NURŞAH KARTAL
ARAS KARGO NİĞDE

DENİZBANK Ortaca – Muğla
Mama göndereceğimiz adres bu mu?para yardımı değil mama göndermek istiyorum.

Haytap'ın sayfasında fotoğraflar var. Kendimi tutmasam bağıra bağıra ağlayacağım. Köpeklerin bakışları içimi yaktı... Bir de bu tip yardımlarda ben para acaba amacı için kullanılıyor mu diye düşünmem hiç. Kadın orada maskesiz eldivensiz o köpeklerin içine dalmış, sırtlamış götürüyor benim aklıma bu insanların paraları zevkine harcayacağı ihtimali gelmiyor yani!
Aynen oyle kendimde barinaklarda calistim zamaninda.simdi sadece disaridan destek olabiliyorum ama biliyorum ki ordaki hickimse o paraya elini surmez

ilgilenen herkesten binlerce kez Allah razı olsun..içimde sönmeye başlayan umudu yeşerttiniz..hala şu dünyada vicdanlı insanların olduğunu bilmek harika bir duygu.. ben daha önce barınaklara yardım yapmadım hiç barınakta görmedim.. hatta barınakta çalışan ilgilenen bir tanıdğımda yok açıkçası.. şimdiye kadar yapmadığım için pişmanım.. onların canının hesabı hepimizden sorulacak.. herşeyi geçtim 1 öğün yemek yemesek aç kalsak nasıl hssediyoruz bir düşünelim..onların dili yok isteyemiyorlar ne verirsen yemek zorunlar.. şu dünyadaki olaylara bir bakın herkes biribirini boğazlama derdinde.. bu yavruların kimseye bi zararı yok.. en masum yaratıklar..
sadece niğde değil bütün barınaktaki hayvanlara yardım etmek gerekiyor.. ama şuan en acil olanı niğde barınağı sanırım.. çünkü görüntüler içler acısı insanı aldığı nefesten utandıran cinsten..

bu arada orada yaşayan hanımlar varsa gidip gözleriyle görebilirler.. dün haberlerden sonra canlılarla birlikte aynı kafeslerde günlerce kalan ölü hayvanları almışlar.. ve bu hayvanlar acıklıktan ölüleri yiyorlar.. onlarca fotoğraf var :(

birazcık duyarlılık lütfen..

Arkadaslar mama almak icin en guvenilir site hangisi bilgilendirirseniz cok sevinirim.
Haytap'in sitesine baktim simdi...
Yaziklar olsun.

Back
X