baronesin spor ve beslenme günlüğü :))

Merhaba :)))
Sabah klasik kahvaltımı yaptım yeşil çayla.offf hava çok sıcak ericemmmm.hiçbir şey yapasım gelmiyor

Öğlen yemedim.
Akşam,dunden kalan barbunyayı yedim.yanında bulgur pilavı ve çoban salata yedim.yoğurt yapamamıştım.yiyemedim o yüzden.
Spor
Eşimle bir saat yürüdük.
Sürekli karpuz yiyorum meyve olarak :))

Canım iyi gidiyorsun maşallah sana tartıldın mı bugün kaç kilosun

Canım iyi gidiyorsun maşallah sana tartıldın mı bugün kaç kilosun
Valla canım,arada kaçamaklarım oluyor,birkaç kaşık nutella gb.dolayısıyla 70 e daha düşemedim.70.50 71 arası oynuyor.aslında platesi yapabilsem düzenli ,çok iyi olacak.iki gündür çok yoğunum.akşam yürüyüşe fırsatım ve mecalim ancak oluyor senin nasıl gidiyor canım?

Valla canım ben be zaman diyete giriyorum desem daha çok yiyorum kıtlıktan çıkmış gibi ne spora Ne de diyete başlayabildim 64 kiloyum şuan acilen toparlanmam Lazım kararaya bir uyabilirsen süper olacak ya ama uygulayamıyorum

Valla ben de çok zorlanıyorum. Az önce bir domates ve peynir yedim.az yemeyi ögrenmeliyiz.böylelikle midemiz de küçüleceği için daha kolay olacak her şey.iş işte orda.işte bir arkadaşım var. Öglen olur ben saldırırım ne varsa ,o tutar kendini.o zayıf ben şişko .ahhhh ahhh

Merhaba :))) dün gece 1de acıkınca 1domates ve biraz peynir yedim.çok ilginç,ilk defa böyle bir şey yaşadım.sabahtan beri tuvaletteyim.domates bağırsaklarimı iyi çalıştırdı.var mi böyle bir şey acaba?
Sabah
Klasik kahvaltımı yaptım.
Spor
Plates yapıcam ama çoook eriniyorum.belki yapmam

iyi geceleerr günlüğüm :))
Akşam üstü,öğlen yemedim.
Köfte yedim ayranla.bir dilim şöbiyet yedim.çok tatlıydı :/ pişman oldum.
Bitki çaylarımı içtim.
Akşam biraz acıktım.karatay diyetine yakın beslenmeye çalıştığım için bir yumurta haşladım.peynir ve domatesle yedim.küçük bir dilim ekmekle.
Spor
45 dk leslie yaptım.
Haaa öğlen yarım şeftalili yoğurt yedim :)) meyve karatayda yok.ama karpuz ve şeftalinin bu kadar lezzetlisini bulmuşken kaçırmak istemiyorum.hatta gidip şimdi kendime bolcaaa karpuz keseyim:))

3 kaşık yoğurdun içine yarım limon sıktım. Üstüne de maden suyu döktüm. İçtim.sonuncu sodaydı.yarın alabilirsem soda,1 hafta yapıcam. Çünkü her akşam soda içmek istemiyorum. :/

İyi geceleeeer :)))
Bugün yoğundu yine.biraz gezdik,biraz da alışveriş :))
Öglen yemedim.akşam
Pidesiz iskender yedim yoğurtlu.yanında ayran.iyice karatay takılıyorum bu ara.
Iki çatal künefe yedim.bu tabi karatay değil
Akşam da iki yemek kaşığı dondurma yedim.su ve bitki çayı ve şekersiz-sütsüz neskafe içtim.birazdan da yoğurt -limon-acıbiber yicem son olarak.iyi geceleeerr haa spor yapamadım tabi alışveriş yaptım

Selamlaarr :))
Sabah ve öğlen kahvaltı yaptım.
Akşam da sebze yicem.
Henüz spor yapmadım.bugün yapamayabilirim.
Bitki çayları ve suya devam :))

Bamyamı yedim yoğurtlaaa :))
Spor
50 dk plates yaptım.o kadar yoruldum ki yaparken uyuyasın geldi :))

Plates çook masraflı bir spor

Eklentiler

• 20150817_205826.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 55
  • 20150817_205545.webp
    57,5 KB · Görüntüleme: 60
Slmlrrr :)))
Öglen kahvaltı yaptım. Akşam taze fasulye ve yoğurt yedim az ekmekle.
S por olarak da 1 saat yürüdüm.

canım naber nasılsınız nasıl gidiuor diyetin
Selam canım.yemekten kısmak çok zorlamıyor.tek zorlayan spor yapmak.hele bu sıcakta şapır şapır ter döküyorum.teri silmekten sinir oluyorum.konsantrem dağılıyor.onu yapabilsem şimdiye 69 falan olurdum.sen yapıyor musun bir şeyler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…