Canım iyi gidiyorsun maşallah sana tartıldın mı bugün kaç kilosunÖğlen yemedim.
Akşam,dunden kalan barbunyayı yedim.yanında bulgur pilavı ve çoban salata yedim.yoğurt yapamamıştım.yiyemedim o yüzden.
Spor
Eşimle bir saat yürüdük.
Sürekli karpuz yiyorum meyve olarak :))
Valla canım,arada kaçamaklarım oluyor,birkaç kaşık nutella gb.dolayısıyla 70 e daha düşemedim.70.50 71 arası oynuyor.aslında platesi yapabilsem düzenli ,çok iyi olacak.iki gündür çok yoğunum.akşam yürüyüşe fırsatım ve mecalim ancak oluyorCanım iyi gidiyorsun maşallah sana tartıldın mı bugün kaç kilosun
Valla canım ben be zaman diyete giriyorum desem daha çok yiyorum kıtlıktan çıkmış gibiValla canım,arada kaçamaklarım oluyor,birkaç kaşık nutella gb.dolayısıyla 70 e daha düşemedim.70.50 71 arası oynuyor.aslında platesi yapabilsem düzenli ,çok iyi olacak.iki gündür çok yoğunum.akşam yürüyüşe fırsatım ve mecalim ancak oluyorsenin nasıl gidiyor canım?
Valla ben de çok zorlanıyorum. Az önce bir domates ve peynir yedim.az yemeyi ögrenmeliyiz.böylelikle midemiz de küçüleceği için daha kolay olacak her şey.iş işte orda.işte bir arkadaşım var. Öglen olur ben saldırırım ne varsa ,o tutar kendini.o zayıf ben şişko .ahhhh ahhhValla canım ben be zaman diyete giriyorum desem daha çok yiyorum kıtlıktan çıkmış gibine spora Ne de diyete başlayabildim 64 kiloyum şuan acilen toparlanmam Lazım kararaya bir uyabilirsen süper olacak ya ama uygulayamıyorum
Selam canım.yemekten kısmak çok zorlamıyor.tek zorlayan spor yapmak.hele bu sıcakta şapır şapır ter döküyorum.teri silmekten sinir oluyorum.konsantrem dağılıyor.onu yapabilsem şimdiye 69 falan olurdum.canım naber nasılsınız nasıl gidiuor diyetin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?