sizin kaçtı canım ilaç kullanıyor musunuz sorununuz neBu lanet morfoloji bi bizim mi yükselmiyor yahu
Bizim morfoloji sıfır malesef. İlaç kullandık ama morfolojinin tedavisi yok. Bi gelişme olmadı ne yazıkkiSizin kaç ca
sizin kaçtı canım ilaç kullanıyor musunuz sorununuz ne
Varikosel var mı bizim ameliyattan sonra yükseldiBizim morfoloji sıfır malesef. İlaç kullandık ama morfolojinin tedavisi yok. Bi gelişme olmadı ne yazıkki
Yok varikosel yok. 2. Aşılamayı oldum bekliyorumbakalım. Sizin ne kadar süredir gebelik oluşmadı?Varikosel var mı bizim ameliyattan sonra yükseldi
Bende temmuzda 2 senelik evli olacağım. 1,5 senedir de biz bekliyoruz. Yaş kaç?3 yıldır bekliyoruz ama aneliyatın üstünden 1 yıl geçti 5 yıllık evliyim
Canım varikosel yok demissin eşinde. İyi bir urologa gidiyor musunuz eşinin kucukken geçirdiği ateşli veya ciddi bir hastalik olmuş mu bunlar da çok etki ediyormuş. Ve nasil bir tedavi uyguladiniz eşine sadece ilaçlarla bekleme bitkisel seyler de denediniz miBu lanet morfoloji bi bizim mi yükselmiyor yahu
Evet çok iyi 2 doktora gittik. Varikosel yok. Ateşli ve ciddi anlamda geçirdiği bi rahatsizlik hiç olmamış. İlaç tedavisi oldu tabiki. Bitkisel bişeyler de denedik. Ama morfolojinin tedavisi yok zaten.Canım varikosel yok demissin eşinde. İyi bir urologa gidiyor musunuz eşinin kucukken geçirdiği ateşli veya ciddi bir hastalik olmuş mu bunlar da çok etki ediyormuş. Ve nasil bir tedavi uyguladiniz eşine sadece ilaçlarla bekleme bitkisel seyler de denediniz mi
Yaşım 31 siz bizim gibi geç kalmamışsınız senin yaşın kaçBende temmuzda 2 senelik evli olacağım. 1,5 senedir de biz bekliyoruz. Yaş kaç?
Benim yaşım 29. Bakalım ne zaman kısmet olacak:)Yaşım 31 siz bizim gibi geç kalmamışsınız senin yaşın kaç
Canım belki okumuşsundur benim esimin geçen ay morfoloji 3 çıktı cok üzüldük zor duzelir tup bebek mi yaptirsak dedik onumizdeki ay icin tupbebege karar verdik. Bu haftasonu eşim tekrar tahlil verdi durumu takip etmek için bir ayda 3 den 8.3 e çıkmış morfoloji. Ama ben her şeyi denedim eşim için cok şükür 4 olsun diye beklerken bu kadar düzelmesi cok mutlu etti bizi. İstersen bizim tesavi yontemimizi anlatayim sana inan ki zor degil sadece sabah akşam takip edin belki faydasi olur hemen ümitsiz olmayinEvet çok iyi 2 doktora gittik. Varikosel yok. Ateşli ve ciddi anlamda geçirdiği bi rahatsizlik hiç olmamış. İlaç tedavisi oldu tabiki. Bitkisel bişeyler de denedik. Ama morfolojinin tedavisi yok zaten.
Biz bursadayiz. Özelde yaptiriyoruz hassas cihazlardaMorfoloji zor ya:) tahlilleri nerde yaptiriyosunuz?
Embriyolog yapiyor tahlili zaten canım bizim devlette daha yüksek daha iyi çıkmıştı ama özel embriyologda hepsi daha net sonuclar verdi tahlillerin. Devletteki sonuclara bakarak cok iyi biseyiniz yok diyip göntermişlerdiEmbriyolog önemli cihazlardan ziyade.
Embriyolog yapiyor tahlili zaten canım bizim devlette daha yüksek daha iyi çıkmıştı ama özel embriyologda hepsi daha net sonuclar verdi tahlillerin. Devletteki sonuclara bakarak cok iyi biseyiniz yok diyip göntermişlerdi bu tahlil bize bir sene kaybettirdi
Hangi özel olduğuna bağlı canım. Hepsi için konuşmamak gerek gercekten işinde çok çok iyi doktorlar profesörler var özel hastanelerde. Hemen aynı zamanda mi hem özelde hem devlette tahlil yaptirdiniz pekiDevlette yaptirdiysanız tamam. Biz özele güvenmiyoruz artık:)
Evet ayni zamanlarda. Yok zaten biz güvenmiyoruz dedim sadeceHangi özel olduğuna bağlı canım. Hepsi için konuşmamak gerek gercekten işinde çok çok iyi doktorlar profesörler var özel hastanelerde. Hemen aynı zamanda mi hem özelde hem devlette tahlil yaptirdiniz peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?