bas basa kalmak

A AlmanyaTreni bu ne biçim kafa ya! Sırf bu kafadaki kadınlar yüzünden çocuktan soğuduk. Eşiniz isteğini ne kibar dile getirmiş. Anne olunca eş olmayı, sevgili olmayı,o adamın aşkıyla o çocuğun var olduğunu unutan, ayyy ogluşcuğumu bırakırsam ona ihanet etmiş olurum diyen kadınlar herşeyi hakediyor bence. Adam evlendikten sonra değişti diyenlerde adamı taşlıyorsunuz, ama anne oldum böyle oldu diyenler ayy ne kutsal dimi. Kadınlar da ikiyüzlü. Sert oldu belki evet ama bu şekil tiplere hiç tahammulum yok. Sorsan ayşe fatma değil artık berkecan ın annesi. İleride de oğluşcuğunu bırakamayan o çok sevdiğiniz kaynana modeli. O kaynanalara hiç biriniz kızmayın.

1 yaşında nerdeyse bebeğin bencede yakın bir akrabana , annene veya kayınvalidene bırakabilirsin..gece kalmasına gerek yok..hafta sonu sabahtan bırak siz biraz dolaşın hava alın sinemaya falan gidin akşam eve geçerken alırsın bebeğini..

bu tarz konular açılmıştı daha önceden de bdv de.
kimi arkadaşlar arada kv veya anneye bebeği bırakarak haftasonu kaçamağını önerdiler. kendi evliliklerinin bu şekilde sağlıklı yürüdüğünü söylediler.
kimi arkadaşlar bunun doğru olmadığını söylediler.

kişisel olarak burada yaşın önemli olduğunu düşünüyorum.
çalışıyor musunuz, çalışan biri olarak zaten 9 aylıkken tüm gün bırakmış biri olarak oğlumu, gece bırakmak ya da haftasonu bırakmak hiç normal gelmemişti.
2 yaşından sonra ise, haftasonları gündüz bırakıp eşimle sinemaya vs gitmeye başladık.
gece yatıya bırakıp, kendimiz başka bir yere gitmeyi ise mecburiyet olmadıkça yapacağımızı sanmıyorum.
gece her çocuk kendi anne-babasıyla olmalıdır bence.

Eşin mantıklı bir şey söylemiş .. Çocuğu annene veya kv ye bırakıp 1 günlüğüne sevgili gibi takılabilirsiniz ..
Siz sadece anne baba değil karı kocasınız da aynı zamanda ..

Arkadaşımın 6 aylık oğlu var ve annesine bırakıp eşiyle beraber vakit geçiriyor.
Yılbaşı gecesi dışarıda eğlendiler mesela ve o gece bebek annesinde kaldı.
Her bebek durmayabilir ama onun oğluşu duruyormuş.

Sizin böyle bir şansınız yok mu?

yok şu an yorgun ve agresif değilim

kızım 30.aylık.oldu. Ama inanılmaz.derecede memeye düşkündü ben o.sebepten pek sosyal hayata fırsat bulamazdim .

Haklısınız zaten.diğer arkadaş izah etti gayet mantikli. Çok.şükür.bu kadar dipdibe olmamiza rağmen yine dr.bagimli değil. Ben.hiç ayrilmayan anneyi bir.yere.göndermeyen huysuz.bir çocuk olacak diye endişe ettim ama Allahtan.öyle.olmadı

Yahu 1 gün demiş. Sanki bebeği cami avlusuna bırakalım dedi
Bir hafta sonu temizlik yapıcam ağdaya gidicem alışveriş yapıcam gibi bir sebep bulun annenize 4-5 saatliğine bırakın
Eşinizle sinemaya gidin yemeğe çıkın vs
Evet anne oldunuz ama hala kadınsınız eşsiniz
Eşinizle mutlu bir yuva ortamı sağlamakta bebeğiniz için
Çalışan anneler gün içinde bırakıyor ya
Eşinize karşı bu kadar gaddar olmayın. Evet baba oldu sorumluluk alsın ama adam baba oldu ölmedi
Hala dünyevi zevkleri var yani

Eşinizin de ilginize ihtiyacı var ve ne güzel sizi özlediğini, vakit geçirmek istediğini söylemiş. Bakın burada kaç kadın eşinden ilgi görmediği için üzülüyor

Bu kadar ılımlı bir şekilde özledim diyen adama neden aksi bir şekilde cevap verdiniz ki..
Eşiniz normal bir şekilde, duygusalca seni özledim, keşke fırsat olsa da başbaşa kalsak demiş..
Annenize, annesine, kardeşlere vs. bırakılabilir bebek ya da çocuk uyurken bir ortam yaratılır vs. bu saatten sonra damda heves kalmış mıdır o ayrı mesele..

Yakında aileniz size yardımcı olacak kimse yok mu mesela ?
Çocuk evet bir nevi eşleri bağlamakla beraber birbirinden ayırabiliyor da istemeden .
Belli ki eşiniz kendini yanlız hissetmiş,belli bir zamandan sonra uyku düzeni bir şekilde oturacak ama ondan önce aksiyon almanız lazım
Hoş anne olarak aklınız hep onda olacağından içinizden hiç rahat olamayacaksınız ama genede 1 gün eşinizle geçirebilir geç saatte yavrunuzu alabilirsiniz .Tabi aklınız onda olmadığıı hissettirip eşinize zaman ayırmalısınız.Onlar bizim gübü düşünemez ama onlarında hakkı :)

kv yada annenızle aynı sehırde ısenız arada cocugu onlara bırakın esınızle basbasa bırkaç saat gecırın dısarda yemek olur, sınema olur yada arkadas grubunuz varsa onlarla takılmak olur, adam haklı yanı anne olupta es olmayı unutanlardansınız çocuk hareketlı olabılır haklı olarak onunla ugrasırken enerjınız bıtıyor olabılır ama bu esınızı ıhmal etmenız anlamına gelmez kı....
hem bu sızede ıyı gelecektır emın olun...

Tek tek yorumlari okudum hepinize tesekkür ederim bende esimi cok özledim. Kv ve annemle ayni sehirdeyim ve cok yakinlar bana en fazla arabayla 10dak.
oglum cok hareketli hic uyumiyayim oynayayim istiyor. 5dak oturmuyor. O yüzdende birakmayi hic düsünmemistim. Gece ztn birakamam aklim kalir. Haftasonu anneme veya kv birakabilirim bikac Saat sanirim

maşallah subanallah.. sizin fındık baya büyümüş zaten

bir de ben çocuklarda şunu görüyorum. anneye bütün işkencelri . inanın kv veya anneye bıraksanız yemek yemiyor mu? yer. kendi kendine oynamıyor mu? oynar. uyumuyor mu? uyur..

bu sıpalar çok zekiler kime ne yapacaklarını biliyorlar

AMA bırakacağın zaman acaba yavrum ne yapıyor diye içinden düşün eşine bunu yansıtma
Aklının tamamen eşinde olduğunu hissettir,Yoksa hiçbir anlamı kalmaz büyü bozulur

Ya kv annem yakinimda ama ana kuzusu daha nasil birakabilirim aklim orda kalir biraksamda. Bilmiyorum esimde hakli kendince yemegimi zor yiyorum masallah oglum cok hareketli 5dak durmuyor.

Dikkat edin çocuğunuza bağımlı bir anne olmayın.....Benimde 14 aylık kızım var. Arada bir anneme yada kayınvalideme bırakıp eşimle ufak kaçamaklar yapıyorum. Evet tabi ki aklımıza geliyor, "acaba ne yapıyor" diye ama çok şükür akşam 9'da yatıp sabah 7 buçukta kalkan bir bebek. Eşinize zaman ayırın, 1 gün yada 1 gece çocuğunuzu bırakınca kötü anne-baba olmayacaksınız. Aksine bu size de iyi gelecek, biraz nefes almak, eski günlerde ki eşinizle vakit geçirmek. Mutlu anne-baba mutlu bebekler....Ben buna kesinlikle inanıyorum...Siz mutlu ,huzurlu bir anne-baba olamazsanız çocuğunuza da huzur ve mutluluk vermezsiniz. Eşiniz haklı, sadece 1 gün ,arada ufak kaçamaklar size, eşinize ve bebeğinize iyi gelecek..

AMA bırakacağın zaman acaba yavrum ne yapıyor diye içinden düşün eşine bunu yansıtma
Aklının tamamen eşinde olduğunu hissettir,Yoksa hiçbir anlamı kalmaz büyü bozulur

Denicem tesekkür ederim. Ne zor isimiz ya bebegini memnun et kocani memnun et

Benim oglum öyle uyusa öpüp basima koyarim masallah.
benim oglum aksam 6dada yatsa gece 3de mutlaka uyanir aksam 8dede yatsa 10dada yatsa mutlaka gece 3de kalkar insallah düzelir artik.

biz bazen kv ye bıakıp çıkıoruz geçi içim çok rahat etmiıo ama işe giderken bıraktığımız için rahatız eşiniz haklı kendinize vakit ayırın ... neredeyse 1 yaşında o kadar minik deil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…