- 25 Nisan 2014
- 1.799
- 4.784
- 208
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Günaydin arkadaslar.
11bucuk aylik bi oglum var Allah bagislasin. Oglum cok hareketli geceleri uyumayan bir bebek. Dogdugundan beri. Bu aksam esim ya bas basa hic kalamiyoruz farkindamisin. Ben seni cok özledim senle el ele gezmeyi misir patlatip tv seyretmeyi cok özledim dedi. Bende ne yapabilirim bebegim durmuyor. Ztn uykusuzum yorgunum 1senedir bende özledim ama yapcak bsy yok dedim. Bilmiyorum biseyler yapmaliyiz nolurki 1günü kendimize ayirsak kötü anne baba mi oluyoruz hemen dedi. Ve yatti. Ne demek istedi anlamadim 1günü kendimize ayiralim ayirmasinada oglum nolcak.
Sizce esim ne ima etmis olabilir.
oowww çok sertsiniz..
bence çok fazla yorulduğunuz için agresifleşmişsiniz.
inanın arada verilen küçük molalar çocuklarla daha kaliteli vakit geçirmeyi sağlar.
7/24 bir arada olunca kalite düşüyor. yorgunluk, tahammülsüzlük, sinir harbi oluyor..
Bu kadar ılımlı bir şekilde özledim diyen adama neden aksi bir şekilde cevap verdiniz ki..Günaydin arkadaslar.
11bucuk aylik bi oglum var Allah bagislasin. Oglum cok hareketli geceleri uyumayan bir bebek. Dogdugundan beri. Bu aksam esim ya bas basa hic kalamiyoruz farkindamisin. Ben seni cok özledim senle el ele gezmeyi misir patlatip tv seyretmeyi cok özledim dedi. Bende ne yapabilirim bebegim durmuyor. Ztn uykusuzum yorgunum 1senedir bende özledim ama yapcak bsy yok dedim. Bilmiyorum biseyler yapmaliyiz nolurki 1günü kendimize ayirsak kötü anne baba mi oluyoruz hemen dedi. Ve yatti. Ne demek istedi anlamadim 1günü kendimize ayiralim ayirmasinada oglum nolcak.
Günaydin arkadaslar.
kv yada annenızle aynı sehırde ısenız arada cocugu onlara bırakın esınızle basbasa bırkaç saat gecırın dısarda yemek olur, sınema olur yada arkadas grubunuz varsa onlarla takılmak olur, adam haklı yanı anne olupta es olmayı unutanlardansınız çocuk hareketlı olabılır haklı olarak onunla ugrasırken enerjınız bıtıyor olabılır ama bu esınızı ıhmal etmenız anlamına gelmez kı....Günaydin arkadaslar.
yok şu an yorgun ve agresif değilim
kızım 30.aylık.oldu. Ama inanılmaz.derecede memeye düşkündü ben o.sebepten pek sosyal hayata fırsat bulamazdim .
Haklısınız zaten.diğer arkadaş izah etti gayet mantikli. Çok.şükür.bu kadar dipdibe olmamiza rağmen yine dr.bagimli değil. Ben.hiç ayrilmayan anneyi bir.yere.göndermeyen huysuz.bir çocuk olacak diye endişe ettim ama Allahtan.öyle.olmadı
Tek tek yorumlari okudum hepinize tesekkür ederim bende esimi cok özledim. Kv ve annemle ayni sehirdeyim ve cok yakinlar bana en fazla arabayla 10dak.
oglum cok hareketli hic uyumiyayim oynayayim istiyor. 5dak oturmuyor. O yüzdende birakmayi hic düsünmemistim. Gece ztn birakamam aklim kalir. Haftasonu anneme veya kv birakabilirim bikac Saat sanirim
Tek tek yorumlari okudum hepinize tesekkür ederim bende esimi cok özledim. Kv ve annemle ayni sehirdeyim ve cok yakinlar bana en fazla arabayla 10dak.
oglum cok hareketli hic uyumiyayim oynayayim istiyor. 5dak oturmuyor. O yüzdende birakmayi hic düsünmemistim. Gece ztn birakamam aklim kalir. Haftasonu anneme veya kv birakabilirim bikac Saat sanirim
Ya kv annem yakinimda ama ana kuzusu daha nasil birakabilirim aklim orda kalir biraksamda. Bilmiyorum esimde hakli kendince yemegimi zor yiyorum masallah oglum cok hareketli 5dak durmuyor.
AMA bırakacağın zaman acaba yavrum ne yapıyor diye içinden düşün eşine bunu yansıtma
Aklının tamamen eşinde olduğunu hissettir,Yoksa hiçbir anlamı kalmaz büyü bozulur
Benim oglum öyle uyusa öpüp basima koyarim masallah.Dikkat edin çocuğunuza bağımlı bir anne olmayın.....Benimde 14 aylık kızım var. Arada bir anneme yada kayınvalideme bırakıp eşimle ufak kaçamaklar yapıyorum. Evet tabi ki aklımıza geliyor, "acaba ne yapıyor" diye ama çok şükür akşam 9'da yatıp sabah 7 buçukta kalkan bir bebek. Eşinize zaman ayırın, 1 gün yada 1 gece çocuğunuzu bırakınca kötü anne-baba olmayacaksınız. Aksine bu size de iyi gelecek, biraz nefes almak, eski günlerde ki eşinizle vakit geçirmek. Mutlu anne-baba mutlu bebekler....Ben buna kesinlikle inanıyorum...Siz mutlu ,huzurlu bir anne-baba olamazsanız çocuğunuza da huzur ve mutluluk vermezsiniz. Eşiniz haklı, sadece 1 gün ,arada ufak kaçamaklar size, eşinize ve bebeğinize iyi gelecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?