- 2 Aralık 2011
- 332
- 261
- 73
- 36
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Siz kadın olarak hiç rahat rahat tv izlemeyi,çay keyfi yapmayı,temizlik yapmayı,arkadaş ortamlarına girmeyi özlemediniz mi?Belki eşi sosyal değildir.Fazla arkadaşı yoktur.Eşiyle vakit geçirmek istiyordur,canı sıkılıyordur.Yardımcı olsun eşine desem ,her erkek beceremiyor .Yorgunluğu bahane ediyor.Eşiniz dile getirmemiş olsa da eminim ki onun için de sorun olmuştur.Hiçbir şeyden olmadıysa haliyle cinsellik bebekken kısıtlamalı oluyor,o yüzden yine şikayet etmiştir
Haklisiniz galiba esimi gercekten cok ihmal ettim. Ev isi oglum uykusuzluk yemek bulasik derken gercekten cok ihmal etmisim.O sizin sevgiliniz ve çocuğunuzu bırakacağınız kisiler de yabancı değil. Birbirinize zaman ayırmalısınız ki heyecanı bitirmeyin.
Esiniz cok haklı ve cok nazik dile getirmis istegini. Annelik yapmak baska bir sey esj ihmal etmek baska bir sey.
Bence en yakın zamanda cocugu annelerden birine bırakın esinizle doya doya flört edin. Hatta bunu ayda1 bikac saatligine yapabilirsiniz bile. Siz kötü bir anne olmazsnz, aksine mutlu bir yuvanız olacagı icin iyi bir anne bile sayılabilirsiniz
Haklisiniz galiba esimi gercekten cok ihmal ettim. Ev isi oglum uykusuzluk yemek bulasik derken gercekten cok ihmal etmisim.
Katılıyorum zaten ama haftada 1 bırakıp ta, yalnızca eşini hoşnut etmek için değil,kendinin de açılması,gezmesi için,mutlu olması için bırakmanın ne zararı olabilir.Yabancıya zaten emin olamazsın ama hem kv,anne torununu görür vakit geçirir fena olmaz mı .Sizi eleştirmek için yazmadım.Zaman zaman sadece erkeklerin değil ,bizim de bunaldığımızı belirtmek istedimBiz de sosyal değildik arkadaşım ve ağır okb hastasıyım bu halde çocuk büyüttüm benim sosyal yaşantım düzenim bozulmasın diye el kadar yavruyu (ki benimki aşırı derecede memeye düşkündü) kv me bırakıp eşimi hoş tutmaya çalışsam eminim ikimizin de içi rahat etmezdi. Çocuk sorumluluk demek. O bana güvenli baglanmayi ogrenemedikten sonra ben sosyallessem ne çıkar?
ÇALIŞMAK ZORUNDA OLAN BU NEDENLE EVLADİNDAN AYRI KALAN ANNELERİ TENZİH EDERİM
O sevdiğiniz adam sonuçta. Evet annelik babalik gibi bir göreviniz de var ama ne vaadlerle evlenmiyor musunuz? Bir çocuk var ve bırakabilrceğiniz kisiler var. Ona rağmen birbirinizle iyi vakit gecirmekten vazgeciyorsunuz. Düşünsenize evliyken bikac saatlik ya da bir gecelik bebeginizi bırakmışsınız ve esinizle sevgililer gibi doya doya hareket ediyorsunuz. Buna cinsellik de dahil. Bu size büyük bir nefes aldırmaz mı? Annelik sorumluluklarını yapmamak degil ki bu, cok yogun çalışan bir anne olsaydınız ne olacaktı bu kadar bilr goremeyecektiniz cocugunuzu.
Bence gercekten annelerden birini ayarlayın, esinize de söyleyin hangi gün müsaitsin diye. Günü karar verin ve sevgiliyken esinize nasıl hazirlaniyorsanz hazırlanıp vakit gecirin. Bence cok güzel olacak :)
Esinle zaman zaman vakit geciremiyorsaniz boyle bir talepte bulunmus olmasi normal. Eger tum gun birakamam aklim kalir diyorsaniz haftada 2 gun bi kac saatligine birakabilirsiniz belki. O arada esinizle vakit gecirebilirsibiz. Hem esiniz mutlu olur. Hem siz biraz kafa dagitirsiniz hem de cocugunuzdan koca bi gun ayri kalmazsiniz. Nerdeyse yasina girmis oglunuz bakimi o kadarda zor olmaz.Yaa kiskandimi ne yapti
Bilmiyorum kendimi suclu hissederim birakirsam öyle düsünüyorum sanki. Kendi zevkim icin oglumu baskasina birakirsam
Katılıyorum zaten ama haftada 1 bırakıp ta, yalnızca eşini hoşnut etmek için değil,kendinin de açılması,gezmesi için,mutlu olması için bırakmanın ne zararı olabilir.Yabancıya zaten emin olamazsın ama hem kv,anne torununu görür vakit geçirir fena olmaz mı .Sizi eleştirmek için yazmadım.Zaman zaman sadece erkeklerin değil ,bizim de bunaldığımızı belirtmek istedim
Aynen öyle.Bırak eşine davranmayı,insan küçük çocuğundan 2 saat ayrı kalsa,yaramazlıklarını bile özlüyor,kavuşunca daha sevgi dolu yaklaşıyor.Haklısınız gerçekten bütün aileye iyi gelecekse elbette birakilabilir. Kaliteli gecirecekleri birkaç saat tabi ki çocuklarına muamelelerini de olumlu etkileyecektir.
Benim bebeğim emmeye çok duskun olduğu için ben çok ayrı kalamadim. Ama konu sahibinde böyle bir durum yoksa karar kendisinin
Ben yanlış yonlendirmeyi asla istemem..
Haklisiniz galiba esimi gercekten cok ihmal ettim. Ev isi oglum uykusuzluk yemek bulasik derken gercekten cok ihmal etmisim.
Aynen öyle.Bırak eşine davranmayı,insan küçük çocuğundan 2 saat ayrı kalsa,yaramazlıklarını bile özlüyor,kavuşunca daha sevgi dolu yaklaşıyor.
yakınlarda biri yok mu çocuğunu bırakıp eşinle zaman geçirebileceğin?Günaydin arkadaslar.
11bucuk aylik bi oglum var Allah bagislasin. Oglum cok hareketli geceleri uyumayan bir bebek. Dogdugundan beri. Bu aksam esim ya bas basa hic kalamiyoruz farkindamisin. Ben seni cok özledim senle el ele gezmeyi misir patlatip tv seyretmeyi cok özledim dedi. Bende ne yapabilirim bebegim durmuyor. Ztn uykusuzum yorgunum 1senedir bende özledim ama yapcak bsy yok dedim. Bilmiyorum biseyler yapmaliyiz nolurki 1günü kendimize ayirsak kötü anne baba mi oluyoruz hemen dedi. Ve yatti. Ne demek istedi anlamadim 1günü kendimize ayiralim ayirmasinada oglum nolcak.
Sizce esim ne ima etmis olabilir.
Cuma ya da cumartesı aksamları annenıze goturup uyutun cocugunuzuYa kv annem yakinimda ama ana kuzusu daha nasil birakabilirim aklim orda kalir biraksamda. Bilmiyorum esimde hakli kendince yemegimi zor yiyorum masallah oglum cok hareketli 5dak durmuyor.
Günaydin arkadaslar.
11bucuk aylik bi oglum var Allah bagislasin. Oglum cok hareketli geceleri uyumayan bir bebek. Dogdugundan beri. Bu aksam esim ya bas basa hic kalamiyoruz farkindamisin. Ben seni cok özledim senle el ele gezmeyi misir patlatip tv seyretmeyi cok özledim dedi. Bende ne yapabilirim bebegim durmuyor. Ztn uykusuzum yorgunum 1senedir bende özledim ama yapcak bsy yok dedim. Bilmiyorum biseyler yapmaliyiz nolurki 1günü kendimize ayirsak kötü anne baba mi oluyoruz hemen dedi. Ve yatti. Ne demek istedi anlamadim 1günü kendimize ayiralim ayirmasinada oglum nolcak.
Sizce esim ne ima etmis olabilir.
Bebeği anneye kayinvalideye birakmayla kötü anne bana olur musunuz bilemem ama eşiniz artık 3 kişi yaşadığınız gercegini kabul etmeli. Ya bi hayatta kimseniz olmasa yahut ailelerden uzakta olsaniz napacakti ? Sizinle keyif yapıp flörtlesemiyor olmaktan rahatsız olacaksa bu çocuk size gökten inmedi di mi? Onu düşünüp hareket etseydi o zaman
SORUNUNUZ BEBEĞİNİZ DEĞİL EŞİNİZ.
artık bu yeni düzeni kabul etmek durumunda..
Haybeden sallamiyorum. Cocugu 2 yaşına kadar gecede 5 kez emmeye uyanan en son sinemaya 5 aylık hamileyken gitmiş biri olarak yaziyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?