bas basa kalmak

Biz de sosyal değildik arkadaşım ve ağır okb hastasıyım bu halde çocuk büyüttüm benim sosyal yaşantım düzenim bozulmasın diye el kadar yavruyu (ki benimki aşırı derecede memeye düşkündü) kv me bırakıp eşimi hoş tutmaya çalışsam eminim ikimizin de içi rahat etmezdi. Çocuk sorumluluk demek. O bana güvenli baglanmayi ogrenemedikten sonra ben sosyallessem ne çıkar?

ÇALIŞMAK ZORUNDA OLAN BU NEDENLE EVLADİNDAN AYRI KALAN ANNELERİ TENZİH EDERİM

Haklisiniz galiba esimi gercekten cok ihmal ettim. Ev isi oglum uykusuzluk yemek bulasik derken gercekten cok ihmal etmisim.

Haklisiniz galiba esimi gercekten cok ihmal ettim. Ev isi oglum uykusuzluk yemek bulasik derken gercekten cok ihmal etmisim.

O sevdiğiniz adam sonuçta. Evet annelik babalik gibi bir göreviniz de var ama ne vaadlerle evlenmiyor musunuz? Bir çocuk var ve bırakabilrceğiniz kisiler var. Ona rağmen birbirinizle iyi vakit gecirmekten vazgeciyorsunuz. Düşünsenize evliyken bikac saatlik ya da bir gecelik bebeginizi bırakmışsınız ve esinizle sevgililer gibi doya doya hareket ediyorsunuz. Buna cinsellik de dahil. Bu size büyük bir nefes aldırmaz mı? Annelik sorumluluklarını yapmamak degil ki bu, cok yogun çalışan bir anne olsaydınız ne olacaktı bu kadar bilr goremeyecektiniz cocugunuzu.

Bence gercekten annelerden birini ayarlayın, esinize de söyleyin hangi gün müsaitsin diye. Günü karar verin ve sevgiliyken esinize nasıl hazirlaniyorsanz hazırlanıp vakit gecirin. Bence cok güzel olacak :)

Eşiniz bunu dile getirme şekli benim hoşuma gitti açıkcası, çok güzel anlatmış.Ben kötü bir şey de görmedim bunda.
Gece bırakmak içinize sinmez belki de ama öğlen bırakıp akşam alacak şekilde bir şeyler de yapabilirsiniz, aileler aynı şehirdeymiş sanırım.
Birlikte vakit geçirirsiniz ki bence böyle bir şey yaptıktan sonra ev-çocuk-temizlik derken kendinizi ne kadar yorduğunuzu fark edeceksiniz.

Katılıyorum zaten ama haftada 1 bırakıp ta, yalnızca eşini hoşnut etmek için değil,kendinin de açılması,gezmesi için,mutlu olması için bırakmanın ne zararı olabilir.Yabancıya zaten emin olamazsın ama hem kv,anne torununu görür vakit geçirir fena olmaz mı .Sizi eleştirmek için yazmadım.Zaman zaman sadece erkeklerin değil ,bizim de bunaldığımızı belirtmek istedim

Evt cok guzel olur umarim. Bu aksam isden geldiginde konusalim bunu önereyim bakalim ne diyecek.

Yaa kiskandimi ne yapti
Bilmiyorum kendimi suclu hissederim birakirsam öyle düsünüyorum sanki. Kendi zevkim icin oglumu baskasina birakirsam
Esinle zaman zaman vakit geciremiyorsaniz boyle bir talepte bulunmus olmasi normal. Eger tum gun birakamam aklim kalir diyorsaniz haftada 2 gun bi kac saatligine birakabilirsiniz belki. O arada esinizle vakit gecirebilirsibiz. Hem esiniz mutlu olur. Hem siz biraz kafa dagitirsiniz hem de cocugunuzdan koca bi gun ayri kalmazsiniz. Nerdeyse yasina girmis oglunuz bakimi o kadarda zor olmaz.

Haklısınız gerçekten bütün aileye iyi gelecekse elbette birakilabilir. Kaliteli gecirecekleri birkaç saat tabi ki çocuklarına muamelelerini de olumlu etkileyecektir.

Benim bebeğim emmeye çok duskun olduğu için ben çok ayrı kalamadim. Ama konu sahibinde böyle bir durum yoksa karar kendisinin

Ben yanlış yonlendirmeyi asla istemem..

Aynen öyle.Bırak eşine davranmayı,insan küçük çocuğundan 2 saat ayrı kalsa,yaramazlıklarını bile özlüyor,kavuşunca daha sevgi dolu yaklaşıyor.

8 aylik hamileyim bebek konusunda ve anneleik konusunda hormonlarim tavan yapmis durumda ama ben esinizi haksiz bulmadim.

Bebeginiz masallah 11 aylik yeni dogmus bir bebekte degil.

Cevrenizde anneniz ve kayinvalideniz varsa 2 saatligine ona birakip aksam yemegi yemenizde ne sakinca var?

Emin olun size de iyi gelecek ve coxugunuz icin daha sabirli daha guclu olacaksiniz.

Yenidogan olsa bende birakazdim ama 11 aylik bebek arada bir, bir kac saatligine kayinvalide veya anneye birakilabilir diye dusunuyorum.

Tabi annelik ic gudusu daatlerce birakmazsiniz ama esinize birkac saati fazla gormeyin derim.

Bebeğiniz hiç mi uyumuyor,bir sorun mu var acaba? Eşinin böyle söylemesi bence çok güzel, bebek doğunca eşler geri plana atılmamalı. Uyusun diye uğraşıp zafer kazanınca da havalara uçardık biz,gerçi 2 hafta sonra 3 yaşına girecek hala öyleyiz

Sevinin bence ne güzel sizi özleyen ve bunu dile getirmekten çekinmeyen bi eşiniz var.
Ama bence anneliğe çok kaptırıp eşinizi de ihmal etmeyin.
Ayrıca bebeğiniz nerdeyse 1 yaşında, kv ya da annenize bırakın eğer bi sorun olursa gider alırsınız.

yakınlarda biri yok mu çocuğunu bırakıp eşinle zaman geçirebileceğin?
Adam seni özlemiş besbelli...
Bu forumda bu sözleri duymak isteyen nice kadın var. değerini bil bence :)

Ya kv annem yakinimda ama ana kuzusu daha nasil birakabilirim aklim orda kalir biraksamda. Bilmiyorum esimde hakli kendince yemegimi zor yiyorum masallah oglum cok hareketli 5dak durmuyor.
Cuma ya da cumartesı aksamları annenıze goturup uyutun cocugunuzu
aksam kacta uyuyor cocugunuz?

Bence de eşiniz haklı sizi özlemiş ve bunu size açıkça anlatmış, Bu durumunfırsat bilip dışarı kaçan erkekler de var eşinizin yaklaşımı çok iyi sizde arada bir kv ve annenize bırakın bebeği saatlerini eşinizin iş saatine uygun ayarlayın bi Kaç saat Takılın

Ya bende bebek düşünüyorum numaralar eşime de çok düşkünüm, o da bana ama böyle konular okuyunca gözüm korkuyor

bence siz anaçlığı abartmışsınız.
çalışan annelerin çocukları da anakuzusu.. ben 4,5 aylıkken işe başladım.
oğlumla maşallah aram çok iyi üstümden inmez. şimdi 25 aylık.
yani bırakıp işe gitmem onu rahatsız etmedi. aksine kendi başına her ihtiyacını karşılayan bana bağımlı değil bağlı olan çocuk oldu.
maşallah kendi üstünü giyer, ayakkabılarını çıkarır, yemeğini kendi kendine yer.. bize de oynayıp doya doya eğlenmek kalır.
bence kayınvalideye bırakmanızı söylemek istemiştir eşiniz. anladığım sadece anne olarak vakit geçiriyorsunuz evde.. ama bu da zor.. kendi hayatınızda var. ayrıca çocuk da hep yalnız kala kala yabani olur. biraz dışa dönük olmalı o da..

bence arada bir bırakılabilir.. sonuçta onunda canı yabancı değil..

oowww çok sertsiniz..
bence çok fazla yorulduğunuz için agresifleşmişsiniz.
inanın arada verilen küçük molalar çocuklarla daha kaliteli vakit geçirmeyi sağlar.
7/24 bir arada olunca kalite düşüyor. yorgunluk, tahammülsüzlük, sinir harbi oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…