Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim solemeden gecemiycem.. onlarin seriat adi altindaki yonetim sekli aslinda seriat degildir.. zaten sirf bunlar yuzunden seriatla ilgili yanlis algilar var..o kdr seriatci olsalardi kadina en guzel degeri verirlerdi..herkes kafasina gore 4 kadin aliyosa sorun buyuk...burda sunu anlamaliyizki; islerine geleni istedikleri kilifa uyduruyolar.. herneyse.. diger solediklerine katiliyorumBen acikcasi Turkiye gibi demokratik ve modern bir ulkede yasadiktan sonra Arabistanda yasamaya alisacagini hic sanmiyorum.Bircok acidan zorluk cekeceksiniz.Gectigimiz nisanda umre icin gitmiştim ve orada kadınların nasil ikinci sinif hatta belkide insan yerine bile konulmadigini gordum.Biliyorsunuz seriatla yonetiliyor.Heryer haremlik selamlik.Araplar kadinlara karsi cok kaba.Sordugunuz sorulara bile cevap vermeye tenezzul etmiyorlar.Sokaklarda sigara icmek bile yasak.Daha cok yeni kadinlarin araba kullanmasina izin verildi.
Bunu yazmam dogrumu bilmiyorum irkci sanmayin beni millet olarak temizlige de pek önem vermiyorlar.
Orada yemek yiyebilmek bile bir basariydi acikcasi.
Bilemiyorum alistiginiz sartlari cok arayacaksiniz.
Basortu takma zorunlulugunu zaten biliyorsunuz.
Acayip olansa orada erkeklerde bir acgozluluk var butun vucudun kapali olsa bile gozleriyle taciz ediyorlar.Ben Turkiyede acik halimle o kadar taciz edilmedim..
Neyse lutfen iyi dusunun.Emin olmadan asla evet demeyin.
Profilinizdeki yuzuklu el resmi sizin mi? Eyer sizinse evlenme isteginiz bu pirlanta yuzuk sebebiyle olmasin:)) canim suudilerin cogu yasadigim ulkeye gelip ferari kiralayip her b...u yiyipdonuyorlar. Hersey onlara serbest,karilarina yasak. Soylemedi deme. Ona gore kararini ver derim.Arkadaşlar seneye Arabistan taşınıyorum erkek arkadaşım evlenme teklifi etti yüzük taktı aileler de biliyordu zaten herneyse sevgilim benimle gezdi tozdu herşeyi birlikte yaptık hem en yakın arkadaşım hemde sevgilim oldu (5 aydır birlikteyiz çok ani oldu) Türkçe öğrettim ona gerçekten de birbirimizi seviyoruz öyle çok fazla kuralları olan biri degil (alkol vs kullanıyo) normalde Araplarda bunlar çok yanlış ama o öyle degil modern biri. Lakin geleceği konuştuğumuzda evlendikten sonra çalışmamı istemiyor benim hostes oldugumu biliyor tabi ki ama evlendikten sonra yapmamı istemiyor onlara göre yanlış bu. Herneyse, zaten Arabistan da yaşamak başörtüsünü göze almak demektir. Fakat ben dini konular hakkında hiçbirşey bilmiyorum ailemde de türbanlı yok zaten. Nasıl alışabilirim bu duruma?
Valla ne yalan söyleyeyim bana da öyle geldi zenginliğine lüks hayatına kanmış zaarProfilinizdeki yuzuklu el resmi sizin mi? Eyer sizinse evlenme isteginiz bu pirlanta yuzuk sebebiyle olmasin:))
Arkadaşlar seneye Arabistan taşınıyorum erkek arkadaşım evlenme teklifi etti yüzük taktı aileler de biliyordu zaten herneyse sevgilim benimle gezdi tozdu herşeyi birlikte yaptık hem en yakın arkadaşım hemde sevgilim oldu (5 aydır birlikteyiz çok ani oldu) Türkçe öğrettim ona gerçekten de birbirimizi seviyoruz öyle çok fazla kuralları olan biri degil (alkol vs kullanıyo) normalde Araplarda bunlar çok yanlış ama o öyle degil modern biri. Lakin geleceği konuştuğumuzda evlendikten sonra çalışmamı istemiyor benim hostes oldugumu biliyor tabi ki ama evlendikten sonra yapmamı istemiyor onlara göre yanlış bu. Herneyse, zaten Arabistan da yaşamak başörtüsünü göze almak demektir. Fakat ben dini konular hakkında hiçbirşey bilmiyorum ailemde de türbanlı yok zaten. Nasıl alışabilirim bu duruma?