Arkadaşlar seneye Arabistan taşınıyorum erkek arkadaşım evlenme teklifi etti yüzük taktı aileler de biliyordu zaten herneyse sevgilim benimle gezdi tozdu herşeyi birlikte yaptık hem en yakın arkadaşım hemde sevgilim oldu (5 aydır birlikteyiz çok ani oldu) Türkçe öğrettim ona gerçekten de birbirimizi seviyoruz öyle çok fazla kuralları olan biri degil (alkol vs kullanıyo) normalde Araplarda bunlar çok yanlış ama o öyle degil modern biri. Lakin geleceği konuştuğumuzda evlendikten sonra çalışmamı istemiyor benim hostes oldugumu biliyor tabi ki ama evlendikten sonra yapmamı istemiyor onlara göre yanlış bu. Herneyse, zaten Arabistan da yaşamak başörtüsünü göze almak demektir. Fakat ben dini konular hakkında hiçbirşey bilmiyorum ailemde de türbanlı yok zaten. Nasıl alışabilirim bu duruma?
şimdi, bir kaç soru
adam ordu mensubu ise sizinle nasıl gelip gezdi
Türkiye'deki ordu mensupları analarını babalarını görmeye aynı ülke içinde gidip gelemiyor da seninki ülkeler arası nasıl gidip geliyor
bu Arabistan neresi Suudi Arabistan mı başka bir yer mi Arap yarımadasında olan
Türkçe öğrettiniz hemen dili söktü galiba dil hangi dil ile tanıştınız da sevgili oldunuz
hostes olduğumu biliyor ama evlenince orada çalışmamı istemiyor diyorsunuz ki zaten orada çalışma imkanınız yok bu onun istemesi ile ilgili değil
siz onun dilini öğrendiniz mi ya da parmağınıza yüzüğü takınca kursa kayıt oldunuz mu
herhalde yabancı eşimle onun ülkesine gidecek olsam ilk işim hemen burada dil öğrenmeye çalışmak olur
burada ne konular var kv kp ve ailesi kendi aralarında benim bilmediğim dili kullanıyorlar diye
sizinkilerin hepsi Türkçe öğrenemeyeceğine göre siz hayatınızı idame edecek kadar dil öğrenecek misiniz