Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sadece mesaj mı attınız cevap vermedi dediğinize göre yani başsağlığı mesajla yapılmaz kuzenim mesajla bunu yapsa bende cevap vermem kaldı ki bu durumda mesaj mı takip edecek arayın konuşun yani
Ne saçma ya durup cevap mı verecek bir de. Tek taraflı düşünmeyin. Empati biraz ya.
Ben bebeğimi kaybettim hiçbir aramaya dönmedim mesajlara dönmedim o an ki durumum onu gerektirdi çünkü.
Beni arayan ulaşamayanlar annemi aramış hep açmadı diye. Konuşabilecek durumda değildim. Dedim anneme beni aramasınlar. Bunun içinde kırılacak biri varsa kırılsın diye düşünürdüm açıkçası.
1 ay neredeyse kimseyle telefonda konuşmadım. Belli bir şoku geçince mesaja cevap vermeye başladım ama.
Şaka heralde bu dimi size cevap vermeyi düşünecek değil heralde daha ilk gün bi durun ben küs kuzenime mesaj attım ama o cevap vermedi valla değişiksiniz