Baş sağlığına cevap vermeyen kuzen

Yazdıklarınızdan onu anlıyorum. Çok içten acılarını paylaşmışsınız gerçekten, diğer mesajınızda da kraldan çok kralcı diyorsunuz. Herkesin acısını yaşama şekli farklı. Acının üzerine kavgalı olduğu biriyle muhatap olmak istememiş bile olabilir. Anlayışlı olduğunuzu düşünmüyorum.
Tabi sizin düşünceniz olabilir

Şahsınıza konuşmuyorum ama bazı insanlar ortada bir durum varken kendilerini ortaya atmaya bayılır, olayın başrolü haline gelmek ister bana biraz onları hatırlattınız. Kuzeninizi amcanız büyütmüş baba olmuş ona ,acısı bu kadar taze ilken telofunu umrundamıdır acaba, ona acısını yaşaması için fırsat verseniz alınabilirsiniz ama büyütülecek bir durum değil ki bu

Kızlar amcam bugün vefat etti kendisi 70 yaşında vardı kalbi dayanamadı amcam diğer amcamın çocuk larına senelerce baktı yarı babaları gibiydi. Bende bir aydır konuşmadığım kuzenim e baş sağlığı diledim cevap vermedi çok gücüme gitti ölüm var ortada yaptığı terbiyesizlik değil mi amcam a mı üzüleyim bunu mu kafama takıyım zaten taktım da siz olsanız napardınız

Siz hic kayip yasadiniz mi? Belli ki yasamamissiniz Allah da kimseye yasatmasin.
Arkadasim ne telefonu ne cevabi insanin telefonu gozu gormuyor siz ne diyorsunuz. Saka gibisiniz.

birkac gun bekleyin.. kafasini toparlayip sagol diye cevap atabilir.. acisi var telefonu eline almiyor alsa da icinden yazmak gelmiyor olabilir.

Kızlar amcam bugün vefat etti kendisi 70 yaşında vardı kalbi dayanamadı amcam diğer amcamın çocuk larına senelerce baktı yarı babaları gibiydi. Bende bir aydır konuşmadığım kuzenim e baş sağlığı diledim cevap vermedi çok gücüme gitti ölüm var ortada yaptığı terbiyesizlik değil mi amcam a mı üzüleyim bunu mu kafama takıyım zaten taktım da siz olsanız napardınız
Suan emin ol kuzenin bunu düşüncek durumda degildr belki bilerek cvp vermemezlik yapmamıstr acısı var

Kuzeninizle neden bir aydir gorusmuyorsunuz?
Bas sagligini mesajla dilediyseniz cok ayip,telefon etmeliydiniz

Kızlar sagolun şimdi ben evde duramıyorum kuzenim i görmek istiyorum ama onda ve eşinde covid var maske takıp gitsem olurmu kızın yanında kimse yok zaten tek çocuk bizde çok samimiyiz

Kuzeninizle neden bir aydir gorusmuyorsunuz?
Bas sagligini mesajla dilediyseniz cok ayip,telefon etmeliydiniz
Kuzen in kardeşiyle kavga ettim kısaca eşi telimi çaldı ablası da kavga ettim diye kardeşini tutuyo

Bir yakinimi kaybettigimde en son yapacagim sey, elimde telefonla taziye mesajlarini yanitlamak olurdu herhalde.

Bu sizin şikayet ettiğini insanlarsa bence hiç bulaşmayın bundan sonra.
Evet onlar ama baş sağlığı dilemem lazım dı destek olmam lazım dı kavga ettigim kuzenle konuştum destek oldum ablası cvp vermeyen oda kendi bilir artık

Siz anne ya da babanızı kaybetmediniz sanırım. Allah ailenize uzun ömür versin insallah ama bu bambaşka bir acı. Yaşamayan bilmez.

Kin tutmam demişsiniz am sonra kendi babası vefat etse aramam demişsiniz, bu kin değil de nedir?

Kuzen amcasını kaybetmiş bir yerde yarı babası gibiydi demişsiniz, başka yerde onun da amcası zaten demişsiniz..

sizin kafa karışmış. Yakınını kaybeden biri sizin telefonunuzu geri aramadı diye böyle yapılmaz. baba yerine koyduğu birini kaybetmiş, covid olmuş, dünyası yıkılmış. Emin ol sen de dünya da umurunda değildir şuan.

biraz empati öğrenin ya, baban ölse ne hissederdin bir düşün.

Back
X