- 13 Şubat 2017
- 52
- 6
- 1
- 31
- Konu Sahibi Sonsuza_kadar
Merhabalar kızlar öncelikle burada açtığım ilk forum olduğunu belirtmek istiyorum , belki diyeceksiniz burçlarla ilgili bir sürü forum var diye İnan'ın hepsini okudum ama ben yaşadığımı yazıp o şekilde yorum almak istedim nolur beni anlayın iyice psikolojimi bozdu bu çocuk benim
öncelikle şunu söyliim sosyal medyadan tanıştık farklı şehirlerdeyiz bi iki ay bu şekilde konuştuktan sonra bi şekilde numaramı istedi arkadaş olarak konuşuyoruz başka bişey Yok , fakat benim kafamı allak bullak eden davranışları var, mesela geçtiğimiz haftalarda bir hafta boyunca hergün aradı saatlerce konuştuk ama ondan sonra tık Yok hatta konuşacak bişey bulamasakta kapatmadı telefonu, önceden ne bilim daha çok mesaj atardı hatta benden çok o atardı ama şimdi atmamaya başladı çok nadir atıyor , aramıyorda. Hadi aramamasının sebebi dışarıda arkadaşlarıyla gezmesi yoğun olması olabilir üniversite okuyo aynı zamanda, ama yoğun olduğunda mesaj da atmıyo, yoğunluğu bitip eve geldiğinde de atmıyo dediğim gibi çok nadir , ne yapmam gerekiyo o böyle davranınca bende üstüne gidemiyorum açıkçası çünkü zamanında bende Üstüne düştüm çok o kadar düşmüşüm ki bana asılıyosun itiraf et filan demişti bi ara
bide önceden mesajlarında daha çok gülerdi bu ara çok soğuk yazıyo yemin ederim dengemi bozdu
bide çok vurdumduymaz, umursamaz, dünya yansa umrunda değil gibi duruyo , aynı zamanda bende umrunda değilim gibi .. ve son olarak onun istediği sevebileceği bi kız nasıl olmalı , karakter kişilik olarak ona uygun olduğumu düşünüyorum ama ilgisi olsa belli etmez miydi
hakkınızı helal edin çok doldum