• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başak faktörü :/

Sonsuza_kadar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2017
52
6
1
31
Merhabalar kızlar öncelikle burada açtığım ilk forum olduğunu belirtmek istiyorum , belki diyeceksiniz burçlarla ilgili bir sürü forum var diye İnan'ın hepsini okudum ama ben yaşadığımı yazıp o şekilde yorum almak istedim nolur beni anlayın iyice psikolojimi bozdu bu çocuk benim :110: öncelikle şunu söyliim sosyal medyadan tanıştık farklı şehirlerdeyiz bi iki ay bu şekilde konuştuktan sonra bi şekilde numaramı istedi arkadaş olarak konuşuyoruz başka bişey Yok , fakat benim kafamı allak bullak eden davranışları var, mesela geçtiğimiz haftalarda bir hafta boyunca hergün aradı saatlerce konuştuk ama ondan sonra tık Yok hatta konuşacak bişey bulamasakta kapatmadı telefonu, önceden ne bilim daha çok mesaj atardı hatta benden çok o atardı ama şimdi atmamaya başladı çok nadir atıyor , aramıyorda. Hadi aramamasının sebebi dışarıda arkadaşlarıyla gezmesi yoğun olması olabilir üniversite okuyo aynı zamanda, ama yoğun olduğunda mesaj da atmıyo, yoğunluğu bitip eve geldiğinde de atmıyo dediğim gibi çok nadir , ne yapmam gerekiyo o böyle davranınca bende üstüne gidemiyorum açıkçası çünkü zamanında bende Üstüne düştüm çok o kadar düşmüşüm ki bana asılıyosun itiraf et filan demişti bi ara :63: bide önceden mesajlarında daha çok gülerdi bu ara çok soğuk yazıyo yemin ederim dengemi bozdu :KK17: bide çok vurdumduymaz, umursamaz, dünya yansa umrunda değil gibi duruyo , aynı zamanda bende umrunda değilim gibi .. ve son olarak onun istediği sevebileceği bi kız nasıl olmalı , karakter kişilik olarak ona uygun olduğumu düşünüyorum ama ilgisi olsa belli etmez miydi :KK61: hakkınızı helal edin çok doldum :oops:

ne ifet bir burcmus arkadas :) forumda zaten (fal topiklerinde) kizlarin cogu basak burcu erkeginden muzdarip benimkide öyle sinir etti beni. Tabi burcta bir yere kadar

Istedigi birseyin hemen olmasini ister olmayincada karalar baglar birde birsey olacaksa tam olmali onun icin yani bazi konularda mükemeliyetcilik var

Bir basak olarak sunu diyebilirim

Sana ilk baslarda yeterince ilgi gostermis ama sanirim senden karsiligini istedigi oranda gorememis boyle olunca da seviyeyi korumayi tercih etmis yani soyle dusunuyo olabilir bana ne kadar deger veriyosa o kadar deger veririm

Hatta senin agzini bile yoklamis garibim ama senden karsilik olmamis

Sana ilk baslarda yeterince ilgi gostermis ama sanirim senden karsiligini istedigi oranda gorememis boyle olunca da seviyeyi korumayi tercih etmis yani soyle dusunuyo olabilir bana ne kadar deger veriyosa o kadar deger veririm

simdi düsününce bende hatirladim benim erkek arkadasimda agizimi aramisti tabi ben biraz cikismistim ters tepki vermistim sonra o itiraf etmisti ama. Ama o ilk ne kadar veriyorsa o kadar veriririm kafasinda degildi

Ama henüz yüzyüze bile görüşmedik böyle bişey olma ihtimali var mıdır canım yani hoşlanmış olabilir mi
Ben onu egosunu tatmin etmek için söylüyo diye düşünmüştüm açıkçası :D :/

Bide kendisini geri çekince ilgisizleşince soğuk davranınca istemediğini düşünüyo insan :( ister istemez

simdi düsününce bende hatirladim benim erkek arkadasimda agizimi aramisti tabi ben biraz cikismistim ters tepki vermistim sonra o itiraf etmisti ama. Ama o ilk ne kadar veriyorsa o kadar veriririm kafasinda degildi

Belki bu sahis da itiraf edecekti ama arkadas fazla mesafe koyduysa cesaret edememistir

Basaklar duygusal da olur neden olmasin senden hoslaniyo olabilir
Valla sanırım bende çok karamsarım yada fazla bişey bekliyorum , hani sürekli aradığında düşündüğüm şey canı sıkılıyor vakit geçiriyor olmuştu :D biraz da dengesiz olduğundan kendisi emin olamıyorum ki nasıl emin olucam üf üf :(

Basaklar duygusal da olur neden olmasin senden hoslaniyo olabilir
Valla sanırım bende çok karamsarım yada fazla bişey bekliyorum , hani sürekli aradığında düşündüğüm şey canı sıkılıyor vakit geçiriyor olmuştu :D biraz da dengesiz olduğundan kendisi emin olamıyorum ki nasıl emin olucam üf üf :(

Valla sanırım bende çok karamsarım yada fazla bişey bekliyorum , hani sürekli aradığında düşündüğüm şey canı sıkılıyor vakit geçiriyor olmuştu :KK70: biraz da dengesiz olduğundan kendisi emin olamıyorum ki nasıl emin olucam üf üf :KK43:

Ama surekli ilgi beklersen boyle kalabilirsin de

Back
X