- 13 Şubat 2017
- 52
- 6
- 1
- 31
- Konu Sahibi Sonsuza_kadar
Ya ben bişey öğrendim şuan ne yapıcam bilmiyorumDuam o yönde canim inşallah... koşa koşa güzel haberler getirmeniz bekliyoruz:))))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben bişey öğrendim şuan ne yapıcam bilmiyorumDuam o yönde canim inşallah... koşa koşa güzel haberler getirmeniz bekliyoruz:))))
Bitirecek miyim derken aramızda bi ilişki Yok hani konuşmayı kesecek miyim ne yapıcam anlamında, şuan nasıl davranıcam bilemedimDuam o yönde canim inşallah... koşa koşa güzel haberler getirmeniz bekliyoruz:))))
Akisina bırakman gerekiyor !Bitirecek miyim derken aramızda bi ilişki Yok hani konuşmayı kesecek miyim ne yapıcam anlamında, şuan nasıl davranıcam bilemedim![]()
Akisina bırakman gerekiyor !
Eğer bunu kabul edersen bunu bi sekilde ima etti yani akışına bıraktığını...
Eğer kabul etmezsen yollarımızı ayırmakta başka çare yok canim![]()
Akışına bıraktığımı ima ettirsem ne olcak ki canımAkisina bırakman gerekiyor !
Eğer bunu kabul edersen bunu bi sekilde ima etti yani akışına bıraktığını...
Eğer kabul etmezsen yollarımızı ayırmakta başka çare yok canim![]()
Akisina bıraktığında tekrar eskisi gibi konuşursunuz... zamanla da herşey olur biter sende gorursun.Akışına bıraktığımı ima ettirsem ne olcak ki canım
Akışına bırak derken üstüne düşme demek istiyosun sanırım dimi canım , olacağına varsın diyosun yaniAkisina bıraktığında tekrar eskisi gibi konuşursunuz... zamanla da herşey olur biter sende gorursun.
Bende bir keresinde zamana bırakmadığım için pişman oldum! Pişmanlığı hala yaşıyorum.
Keşkelerin olmasın o yuzden iyi düşün oyle karar ver
Evet canim... mesela evlilik Nişanlılık sözlenme gibi cümlelerden uzak dur, ne olucaksa olsun, ileri dönük plan yapma mesela onunla bu konuda ne ona bahset nede kendine kendi kafanda bile kurma bu düşünceleri...Akışına bırak derken üstüne düşme demek istiyosun sanırım dimi canım , olacağına varsın diyosun yani
Niye böylesiniz yahu hayattan soğutuyosunuz biziO değil de başliga ithafen yaziyorum ben de basak burcuyum ama ciddi anlamda en anlasamadigim 40 metre öteden başak burcu olduğu belli olan insanlarız evlerden ırak![]()
O ilgisiz ve uzak oldukça zor gibi duruyo ama denemekten başka çarem Yok :) bide o mesaj atmasa da atıcam ben duramıyorumEvet canim... mesela evlilik Nişanlılık sözlenme gibi cümlelerden uzak dur, ne olucaksa olsun, ileri dönük plan yapma mesela onunla bu konuda ne ona bahset nede kendine kendi kafanda bile kurma bu düşünceleri...
Ani yaşa sadece :) o an in tadını çıkarmaya mutlu olmaya çalış
Keşke bilsekNiye böylesiniz yahu hayattan soğutuyosunuz bizine istediğiniz belli değil
Bunu düşünmen hata tabiki arıza sizdeKeşke bilsekkiminle kavga ettiysem hepsi de başak burcuydu ya iki manyak anlaşamıyoruz ya da arıza bu burçta
![]()
Ahaha yaBunu düşünmen hata tabiki arıza sizde![]()
![]()
İşte bu tam tersi oldu başta çok samimiydik ilk mesajlar ondandı hergün arardı , şimdi hiç bişi yokAhaha yanamimız her yere yayılmış görüyo musun
başta soğuk davraniriz hatta denemek için kötü bile davraniriz belki ama sonradan bizden çok iyi dost sevgili olur ya dimeyin öyle
![]()
Geçici bir durumdur size alıştıktan sonra herşey rayına oturur umarımİşte bu tam tersi oldu başta çok samimiydik ilk mesajlar ondandı hergün arardı , şimdi hiç bişi yok![]()
Umarım dediğin gibi olur :/Geçici bir durumdur size alıştıktan sonra herşey rayına oturur umarım
Vuuuuu bende oyle yaparım hepAhaha yanamimız her yere yayılmış görüyo musun
başta soğuk davraniriz hatta denemek için kötü bile davraniriz belki ama sonradan bizden çok iyi dost sevgili olur ya dimeyin öyle
![]()
İlgisiz ve uzak durması zaten bu yüzden çünkü başaklar her detayı düşünür onun kafasındaki düşünceleri bi gorsen arkana bakmadan kaçarsın gerçiO ilgisiz ve uzak oldukça zor gibi duruyo ama denemekten başka çarem Yok :) bide o mesaj atmasa da atıcam ben duramıyorumbunaltmam umarım
![]()
Başta soğuk nevale sonra tatlı bi kedi yavrusuVuuuuu bende oyle yaparım hephatta kötü davranmak az bile kalır 1 ay birine sürekli laf soktum hiç pes etmedim yahu
![]()