• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başak faktörü :/

Duam o yönde canim inşallah... koşa koşa güzel haberler getirmeniz bekliyoruz:))))
Ya ben bişey öğrendim şuan ne yapıcam bilmiyorum :( şimdi benim önümde hiç bir engelim Yok evliliğe hazırım ama onun önünde nerden baksak rahat üç senesi var, benim önceliğimin evlilik olduğunun farkında olup, kendisinin öncekini evlilik olmadığından bana kıyamadığından Uzak duruyormuş napıcam ben ya :( bunu bi şekilde öğrendim kızlar ben nasıl öğrendin diye sormayın ama durum bu ve benim bunu bildiğimi bilmesi imkansız ben napıcam şimdi .. yazmamasının sebebi de acaba bitirecek miyim gidecek miyim diye deniyormuş :(

Bitirecek miyim derken aramızda bi ilişki Yok hani konuşmayı kesecek miyim ne yapıcam anlamında, şuan nasıl davranıcam bilemedim :KK43:
Akisina bırakman gerekiyor !
Eğer bunu kabul edersen bunu bi sekilde ima etti yani akışına bıraktığını...
Eğer kabul etmezsen yollarımızı ayırmakta başka çare yok canim:(

Akışına bıraktığımı ima ettirsem ne olcak ki canım
Akisina bıraktığında tekrar eskisi gibi konuşursunuz... zamanla da herşey olur biter sende gorursun.

Bende bir keresinde zamana bırakmadığım için pişman oldum! Pişmanlığı hala yaşıyorum.

Keşkelerin olmasın o yuzden iyi düşün oyle karar ver

Akisina bıraktığında tekrar eskisi gibi konuşursunuz... zamanla da herşey olur biter sende gorursun.

Bende bir keresinde zamana bırakmadığım için pişman oldum! Pişmanlığı hala yaşıyorum.

Keşkelerin olmasın o yuzden iyi düşün oyle karar ver
Akışına bırak derken üstüne düşme demek istiyosun sanırım dimi canım , olacağına varsın diyosun yani

Akışına bırak derken üstüne düşme demek istiyosun sanırım dimi canım , olacağına varsın diyosun yani
Evet canim... mesela evlilik Nişanlılık sözlenme gibi cümlelerden uzak dur, ne olucaksa olsun, ileri dönük plan yapma mesela onunla bu konuda ne ona bahset nede kendine kendi kafanda bile kurma bu düşünceleri...

Ani yaşa sadece :) o an in tadını çıkarmaya mutlu olmaya çalış

O değil de başliga ithafen yaziyorum ben de basak burcuyum ama ciddi anlamda en anlasamadigim 40 metre öteden başak burcu olduğu belli olan insanlarız evlerden ırak :eek::dua:

Evet canim... mesela evlilik Nişanlılık sözlenme gibi cümlelerden uzak dur, ne olucaksa olsun, ileri dönük plan yapma mesela onunla bu konuda ne ona bahset nede kendine kendi kafanda bile kurma bu düşünceleri...

Ani yaşa sadece :) o an in tadını çıkarmaya mutlu olmaya çalış
O ilgisiz ve uzak oldukça zor gibi duruyo ama denemekten başka çarem Yok :) bide o mesaj atmasa da atıcam ben duramıyorum :D bunaltmam umarım :(

Ahaha ya:KK70::KK70: namimız her yere yayılmış görüyo musun :KK70: başta soğuk davraniriz hatta denemek için kötü bile davraniriz belki ama sonradan bizden çok iyi dost sevgili olur ya dimeyin öyle :p
İşte bu tam tersi oldu başta çok samimiydik ilk mesajlar ondandı hergün arardı , şimdi hiç bişi yok :(

Ahaha ya:KK70::KK70: namimız her yere yayılmış görüyo musun :KK70: başta soğuk davraniriz hatta denemek için kötü bile davraniriz belki ama sonradan bizden çok iyi dost sevgili olur ya dimeyin öyle :p
Vuuuuu bende oyle yaparım hep :D hatta kötü davranmak az bile kalır 1 ay birine sürekli laf soktum hiç pes etmedim yahu :D

O ilgisiz ve uzak oldukça zor gibi duruyo ama denemekten başka çarem Yok :) bide o mesaj atmasa da atıcam ben duramıyorum :KK70: bunaltmam umarım :KK43:
İlgisiz ve uzak durması zaten bu yüzden çünkü başaklar her detayı düşünür onun kafasındaki düşünceleri bi gorsen arkana bakmadan kaçarsın gerçi :D okadar karmaşığızdır yani

Back
X