Basaracagim

LESA76

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
5.661
7.376
398
Bursa
Merhaba,bir suredir sagliksiz ve dengesiz beslenmem yuzunden,kg aldim.zaten vermem gereken kilolarim vardi,uzerine bir uc kg daha geldi.ama pes etmeden bunun ustesinden gelecegim.bu sabah tartida 58,1 kg yi gordum.gecen ay 55 lerdeydim.hedefim 50 kg.hadi kolay gelsin, basliyorum.

ben de katılabilir miyim

hayatımda hiç rejim yapmadım, hep 54-55 kilo arasındaydım. bir sene içinde 60 oldum ve şimdi de sanırım 62-63 kiloyum boyum 1.62 ve benim kilolarımın hepsi kalça basen ve göbek bölgesinde toplandığı için çok kötü duruyor üstüm 38 beden ve altım neredeyse 44 istediğim kıyafetleri giyemez oldum( nasıl rejim yapacağımı nerden başlayacağımı bilmiyorum. genel olarak çok iştahlı bir insan değilim. ama çok abur cubur yiyorum, her gün o üçü bir arada kahvelerden içiyorum yanında illa bisküvi topkek vs yiyorum günden en az birkaç abur cubur yiyorum (

siz nasıl bir yol izleyeceksiniz diyet için?

Selam canim, bir am mesajı krndim yaxdım sandım. Durumumuz aynı sayılır, öncelikle, üğün atlamayarak, abur cuburu keserek başlıyorum. Üç yasında bir kızım var, bu sebeple spora pek fırsat yaratamıyorum, ama bunun için de elimden geleni yapacağım. Şimdilik bugün herşey yolunda. Bir de günlük tartılıyorum. İstersen günlük kg takibi de yapabiliriz.

öncelikle allah bağışlasın ben günlük tartılmadım hiç çünkü evdeki tartı eski zaman basküllerinden, elektronik değil, eksik tartıyor artık beni yanıltıyor, bıraktım onu çöpe atıcam. ben en son bir mağazanın içindeki tartıda tarıldım ve 62 küsur gibi bişey çıktım (( haftalık tartılmayı düşünüyorum, günlük belki heves kırıcı olabilir ve insanın motivasyonunu düşürebilir gibime geldi

Az once uc farkli tartida tartildim ve en fazla cikani baz aliyorum, suanki guncel kilom 61.6
Baslangic kilom bu

Az once uc farkli tartida tartildim ve en fazla cikani baz aliyorum, suanki guncel kilom 61.6
Baslangic kilom bu
Amin canim,cok tesekkur ederim.
Aslinda mantik ve kural olarak sik tartilmamak en dogrusu ,ama ben de bu sekilde motive oluyorum.o zaman her pazartesi tarti gunu olsun ben de 58, 1kg ile basliyorum.
Gunu nasil gecirdin,ben dune gore baya iradeliydim ,bir de su icmeyi cogaltmam lazim.simdilik 1,5 lt ictim.

günaydın

aslında senin kilon gayet makul ve 50 ye de rahatlıkla düşeceğine inanıyorum :) tamam pazartesileri tartı günü olsun madem. hafta başı hem

dün benim rahat geçti ama ben biraz fazla şey mi yedim bilmiyorum. yediklerim

sabah
1 dilim ekmek
2 küçük kibrit kutusu peynir
4 zeytin
biraz domates salatalık
bir bardak portakal duyu

ara
bir bardak ayran

öğlen
yarım bardak ayran
bir küçük parmak börek

ara
eti form portakallı kraker
bir fincan yeşil çay
birkaç çilek birkaç kiraz

akşam
peynirli yumurtalı omlet
4 zeytin

şimdi böyle bakınca bu ne biçim diyet diyorum umarım bir işe yarar

bu sabah ki kahvaltım
2 dilim tam bugday ekmeği
2 küçük dilim keçi peyniri
4 zeytin
biraz domates salatalık biber maydanoz
bir çay kaşığı bal
bir bardak süt

şimdi de ara niyetine bir bardak ayran içicem. acaba yanlış mı yapıyorum ben bu yediklerim fazla mı?

Selam
Tamamdir o zaman pazartesi tarti gunumuz
Yok canim yaa,mide ve gobek aldi basini gidiyor.yani 50 kg benim ideal kilom.hatta 48 kg en sevdigim insallah soyledigin gibi cok zorlanmadan veririm kilolari.
Yediklerin biraz atistirma gibi olmus sanki,ondan fazla yemis gibi hissetmissindir.benimde gunduz ogunlerim seninkine benziyor.bir tek aksamlari sebzeyada et vs oluyor.kisa zamanda duzene koyariz biz.ogrencimisin calisiyormusun,yas kac

Ben bugun yine dikkat etmeya calistim,ama ogunlerim pek diyet menusune uygun olmadi bugun,bakalim yarina nasil yansiyacak.zira beden atlamanin esigine gelmisim

31 yaşındayım, çalışıyorum. bekarım

bakalım haftaya p.tesi eger tartıda herhangi bir eksilme görmezsem bırakcam

Merhaba bayanlar bende katılayım mı size?
65-66 kiloyum boyuM 1.64 hedefim 55 kiloya ulaşmak ama baya bi zor görünüyor. Bir türlü diyet yapamoyorum. Spor desen arada bir ..
Kendime verdiğim sözleri tutamıyorum. Ama bundan sonra dikkat etmek istiyorum. Her gün buraya yediklerimi yazsam nasıl olur ?

31 yaşındayım, çalışıyorum. bekarım

bakalım haftaya p.tesi eger tartıda herhangi bir eksilme görmezsem bırakcam
Birakiyorum derken,hemen bir haftada pes mi edeceksin yani.ciiksss,bu hic olmaz bence.kilo kilo gelenler gr gr gidiyor,goruldugu uzere.pes etmek yok.

Hosgeldin canim,tabiki katilabilirsin.moral bozmadan saglikli bir sekilde verecegiz fazla kilolarimizi.biraz dikkat edersen 2_3 ayda cook rahat ulasisin hedefine.

ben de yapamıyorum çok iradesizim (( bugün 4. günüm. 1 hafta dişimi sıkıp pazartesi tartılcam bakayım bi değişiklik oluyo mu. ona göre yolumu çizcem

yaz biz de bi görelim bakalım. ben de yazayım:

sabah
1 buçuk dilim tam tahıllı ekmek
2 küçük kibrit kutusu beyaz peynir
3 zeytin
1 yumurta
2 yeşil biber
bir tatlı kağışı bal
bir bardak süt

ara
bir bardak ayran
( yarım saat sonra) bir şeftali

öğlen
bir kase sütle yapılmış nestle nesfit

şimdilik böyle. hiç de rejim gibi görünmüyo ama ben baya bi açım ya hiç doyurucu değil bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…