- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
ben akşam iki kaşık makarna iki kaşık taze fasülye ve bir kase cacık yedim.
ama kötü bişey yaptım. dayanamadım ve demin bir dondurma yedim
Tesekkurler canim,aslinda yemek,egzersiz ve su ayrilmaz uclu de,ben de suyu cok icemiyorum,cay kahve derken su icmem gerekenden az oluyor.aksam dengelemissin sende super.birde spor ,daha ne olsun
Bugun de iyi gecti .yalniz ben bir kaseye yakin leblebi,kuru uzum ve cekirdek yedim
Cok tesekkur ederim canim ,bazen ahhh genclik diyorum,bazende aynen soylediklerinle avutuyorum kendimi
Aksam gayet guzel bence canim,dondurma,oyle magnum falan degilse sorun olmaz sanki,bol su icmeye calis.afiyet olsun
Dondurma kaymaklıysa sorun olmaz bence ama bol çikolatalı kötü olur . Yemeklerden iki kaşık alıp bırakman çok takdir edilesi bir şey ben önümdeki tabağı bitirmeden sofradan kalkamıyorum.(
Ay sende tam şey bi yaş bulmuşsunhahaahah
Günaydınn ablalarımmm
Sabah 1 kk peynir - domates - salatalık ve 1 dilim kepek ekmeği yedim yanında yarım bardak süt içtim.
Selam kızlar, genel olarak gayet iyi gidiyoruz bence. Pazartesi den sonra daha da beslenme memize dikkat edicez, kg kaybını gorunce. Bu sabah dr a gittim, tahlil yaptı, bakalım sonuclarım nasıl çıkacak.
kan tahlili önemli aslında. ben 2 sene oldu yaptırmadım. kimbilir neyim düşük yinekansızım ben bi de
insallah herseyin temiz çıkar
Gecen ayca kaya sabah kahvaltısı nda yumurta yerseniz gunluk 400kl daha ax alırsınız demişti. Çok sevmedemde kahvaltıda sızlerde tüketmeye calışın kızlar.
Biz de mi kan tahlili yaptırsak ben bu yaşıma kadar yaptırmadım hiç Doktora gitmeye korkuyorum bi nevi hastane fobim var ://
Öğlen acıkmadım aslında. Canım bir şey yemek istemedi. 3 tane erik yedim sadece.
öğleyi bu şekilde geçistirmeseydin keşke. 3 erik çok az
Ara olarak da 3 tane daha erik yedim. Akşam eve gidince bir şeyler yerim artık canım hiç bir şey çekmiyor ya .
Akşam yemeğimi yedim hanımlarrr 2 tane biber dolması ve 1 1/2 kase cacık :)))
Selamm kizlar,dun tahlil degerlerim gayet iyi cikti.bahar yorgunlugu sanirim,halsizlik sebebiyle gittim ,ama dr hanim turp gibisin masallah dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?