Basaracagim

ben akşam iki kaşık makarna iki kaşık taze fasülye ve bir kase cacık yedim.

ama kötü bişey yaptım. dayanamadım ve demin bir dondurma yedim

Dondurma kaymaklıysa sorun olmaz bence ama bol çikolatalı kötü olur . Yemeklerden iki kaşık alıp bırakman çok takdir edilesi bir şey ben önümdeki tabağı bitirmeden sofradan kalkamıyorum. (

dondurma magnum malesef neyse o da ödül olsun. hayatımın en uzun diyetini yapıyorum. bugün 5. gün

Dondurma kaymaklıysa sorun olmaz bence ama bol çikolatalı kötü olur . Yemeklerden iki kaşık alıp bırakman çok takdir edilesi bir şey ben önümdeki tabağı bitirmeden sofradan kalkamıyorum. (

yok iki kaşık alıp bırakmadım. tabağa ikişer kaşık koymuştum sen de öyle yap :))
Ay sende tam şey bi yaş bulmuşsun hahaahah

Günaydınn ablalarımmm
Sabah 1 kk peynir - domates - salatalık ve 1 dilim kepek ekmeği yedim yanında yarım bardak süt içtim.

ney bi yaş sabah kahvaltın çok az ya, insallah aç kalmazsın. benim sabah kahvaltısı baya kalabalık gibiyi, ama sadece 2 ince dilim ekmek var, gerisi biraz peynir 4 zeytin,azcık yeşillik domates salatalık biber, yumurta ve süt.

Selam kızlar, genel olarak gayet iyi gidiyoruz bence. Pazartesi den sonra daha da beslenme memize dikkat edicez, kg kaybını gorunce. Bu sabah dr a gittim, tahlil yaptı, bakalım sonuclarım nasıl çıkacak.

Gecen ayca kaya sabah kahvaltısı nda yumurta yerseniz gunluk 400kl daha ax alırsınız demişti. Çok sevmedemde kahvaltıda sızlerde tüketmeye calışın kızlar.

Selam kızlar, genel olarak gayet iyi gidiyoruz bence. Pazartesi den sonra daha da beslenme memize dikkat edicez, kg kaybını gorunce. Bu sabah dr a gittim, tahlil yaptı, bakalım sonuclarım nasıl çıkacak.

kan tahlili önemli aslında. ben 2 sene oldu yaptırmadım. kimbilir neyim düşük yine kansızım ben bi de

insallah herseyin temiz çıkar

kan tahlili önemli aslında. ben 2 sene oldu yaptırmadım. kimbilir neyim düşük yine kansızım ben bi de

insallah herseyin temiz çıkar

Biz de mi kan tahlili yaptırsak ben bu yaşıma kadar yaptırmadım hiç Doktora gitmeye korkuyorum bi nevi hastane fobim var ://

Gecen ayca kaya sabah kahvaltısı nda yumurta yerseniz gunluk 400kl daha ax alırsınız demişti. Çok sevmedemde kahvaltıda sızlerde tüketmeye calışın kızlar.

Ben 2 günde 1 yumurta yiyorum bir yerde okumuştum bir gün peynir yiyorsanız ertesi gün yumurta yiyin kahvaltıda diyordu. Neden bende bilmiyorum haha

Öğlen acıkmadım aslında. Canım bir şey yemek istemedi. 3 tane erik yedim sadece.

Biz de mi kan tahlili yaptırsak ben bu yaşıma kadar yaptırmadım hiç Doktora gitmeye korkuyorum bi nevi hastane fobim var ://

bu yaşına kadar beklemen hata. hemen yaptır. bende de hastane fobisi var son raddeye kadar hiç gitmem. ama mecburuz. lan tahlili en korkulmucak şey. sadece ufak bir iğneye kan alıyo. sonrası neyin var neyin yok değerlerin nasıl çıkacak zaten. istersen erteleme de git.

Akşam yemeğimi yedim hanımlarrr 2 tane biber dolması ve 1 1/2 kase cacık :)))

gayet hafif ben de dün akşam tereyağlı peynirli omlet yaptım. sadece onu yedim( karatayda izin veriliyodu ) pazartesiye az kaldı çok merak ediyorum bakalım kaç kilo çıkcaz

Selamm kizlar,dun tahlil degerlerim gayet iyi cikti.bahar yorgunlugu sanirim,halsizlik sebebiyle gittim ,ama dr hanim turp gibisin masallah dedi.

Selamm kizlar,dun tahlil degerlerim gayet iyi cikti.bahar yorgunlugu sanirim,halsizlik sebebiyle gittim ,ama dr hanim turp gibisin masallah dedi.

ayy bravoooo çok sevindim, maşallah sana o halde diyete devam :)) konu dışı bişey sormak istiyorum biraz özel olacak ama, 3 yaşında çocuğum var demiştin ya, kaç yaşında evlendin acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…