- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
- Konu Sahibi nursehulya
-
göbek atma derken canım anlayamadım orasını siz suyu çokmu içiyorsunuz ben su içmeyi unutuyorum sürekli yaa
Canım şöyle aç bir mezdeke ne kadar biliyorsan o kadar oyna işe yarıyor...ben 2-3 lt içmeye çalışıyorum günlük...
Diyetisyene gittiğine göre hormon testlerin yapılmıştır,özelemi devletemi gidiyorsun..devlette görevli olanlar herkese aynı liste veriyor diyorlar ben gitmedim o nedenle...
Benimki mikss canım nerden tutsan dökülüyomm
benımde belden yukarısı problemlı bolgem ..............
simitlerimi sanki pompayla şişirmişler gibi .... göbegım allahtan pek yok .... bıde sırtım şişkinnn eskıye nazaran cok ıyı durumdayım ama cruncha baslamam lazım benımde:18:
canım şükran anlatmış sağolsun
nacızane bırkac onerı sunmak ıstıyorum ... mekık cekmeyı cogu kısı yalnıs bılıyor ... onemlı olan ust karın mı alt karın mı sorunun bunu cozmek ...
sonra eger ust karınsa sırt ustu uzan ...ellerı boyunda baglama cunkı boynunu kasar mazallah tutulursun ... kulak arkasında serbest bırak ellerını ... sonra yavasca karnının sıkılastıgını hıssederek yerdeyken nefes al , dıyaframı bosalt yukselırken nefess ver seslı yap bunu ... ve kalkıs esnasında tam kalkma zaten tam kalkmayı o pozısyonda zorlanarak yapar hatta yapamazsın ... hafıf gobegı sıktıgını hıssederek ceyrek kalkıs yap cok faydalı
eger sorun alt karınsa ; sırt ustu uzan ellerı popo altına koy ve bacaklarını tam kaldır yarım kalkış olacak yanı hatta dur foto eklım Eki Görüntüle 806687
foto bu burrda eller yanda ama sen popo altına koyunca daha rahat edebılkırsın
ay canım allah razı olsun denicem bu yöntemi eve gittiğim zaman ya şu göbek gitsin başka bişey istemiyorum yaaa
Özele gittim lakin çok memnun kalmadım açıkcasıHormon değerlerim normal çıktı lakin demir değerim çok düşük Siz diyet değilde az yiyerek zayıflıyorsunuz galiba:26: kür falan içiyormusunuz yada çay:26:
Canım şöyle aç bir mezdeke ne kadar biliyorsan o kadar oyna işe yarıyor...ben 2-3 lt içmeye çalışıyorum günlük...
peki canım su içmek baya etki gösteriyormu zayıflamaya çalışırken?
peki canım su içmek baya etki gösteriyormu zayıflamaya çalışırken?
Şöyleki tokluk etkisi yapıyor yemekten önce içiyorum yemekten sonrada bir saat sonra içmeye dikkat ediyorum yemekten hemen sonra içilirse hazımsızlık yapıyormuş...
ay canım allah razı olsun denicem bu yöntemi eve gittiğim zaman ya şu göbek gitsin başka bişey istemiyorum yaaa
senden de Allah razı olsun ... faydalı olur emın ol10 yap 30-40 sanıye kdr dınlen sonra bıdaha 10 yap 10*3 ılk sefer ıcın ıyı
Yok canım yemedim simitleri. Öğle yemeğinde salata ve yoğurt yiycem.Kızz şükran simitleri ısıtmaya gitti galiba lütfen yememeye yönlendiriyoruz yemek yook...
Yok canım yemedim simitleri. Öğle yemeğinde salata ve yoğurt yiycem.
Şöyleki tokluk etkisi yapıyor yemekten önce içiyorum yemekten sonrada bir saat sonra içmeye dikkat ediyorum yemekten hemen sonra içilirse hazımsızlık yapıyormuş...
bende içsem iyi olacak ya su hem çok faydalı da...
senden de Allah razı olsun ... faydalı olur emın ol10 yap 30-40 sanıye kdr dınlen sonra bıdaha 10 yap 10*3 ılk sefer ıcın ıyı
valla canım gayret göstercem bakalım yoksa göbek başını alıp gidecek bu gidişle
https://www.youtube.com/watch?v=OeyWpibBkqM
sıgaramı yaktım cayımı yudumluyorum 1 lıtre suyumuda ıcmısım ohh beeeee hayat ne kadar da hguzel şükürler olsun yaradana ........
Canım demir eksikliği kilo vermeni engeller bir süre sonraki diyetisyenin ona göre yazmıştır listeni demir depoların doldukça başlarsın vermeye.Ben birşey içemiyorum tiroidim problemli o nedenle...Ama yeşil çay ve sirkeli su içen arkadaşlar var...
ohhhBu arada boyunuz kaç acaba:26: aynı kilodayız ama bmi gayet zayıf gösteriyor :26:
Herkese merhaba yeni gelen arkadaşim hoşgeldin sefa getirdin
Topik cosmus oku oku bitiremedim
Egzersizler planlanmis hay maşallah
Ben sabah klasik kahv yaptim yumurta da ekledim busefer
Ara da kuru kayisi yedim ve elma
Oglende biber patlıcan kozledim yogurtla yiyeceğim
Bu sabahcok mutsuzum bebegimde sagolsun yaptigi ufak kazalarla tuz biber ekti bu gün bi bitseydi(
Bebegimi yatirip uzun uzun spor yapacagim
Cumaya ne kaldi di mi???
https://www.youtube.com/watch?v=OeyWpibBkqM
sıgaramı yaktım cayımı yudumluyorum 1 lıtre suyumuda ıcmısım ohh beeeee hayat ne kadar da hguzel şükürler olsun yaradana ........
Bu sabahcok mutsuzum bebegimde sagolsun yaptigi ufak kazalarla tuz biber ekti bu gün bi bitseydi(
Cumaya ne kaldi di mi???
Cumaya ne kaldi di mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?