Başardım 5 ayda 15 kilo verdim geriye kalanları birlikte verelim!

Diyetisyene gittiğine göre hormon testlerin yapılmıştır,özelemi devletemi gidiyorsun..devlette görevli olanlar herkese aynı liste veriyor diyorlar ben gitmedim o nedenle...

Özele gittim lakin çok memnun kalmadım açıkcası Hormon değerlerim normal çıktı lakin demir değerim çok düşük Siz diyet değilde az yiyerek zayıflıyorsunuz galiba:26: kür falan içiyormusunuz yada çay:26:

Canım demir eksikliği kilo vermeni engeller bir süre sonraki diyetisyenin ona göre yazmıştır listeni demir depoların doldukça başlarsın vermeye.Ben birşey içemiyorum tiroidim problemli o nedenle...Ama yeşil çay ve sirkeli su içen arkadaşlar var...

Herkese merhaba yeni gelen arkadaşim hoşgeldin sefa getirdin
Topik cosmus oku oku bitiremedim
Egzersizler planlanmis hay maşallah
Ben sabah klasik kahv yaptim yumurta da ekledim busefer
Ara da kuru kayisi yedim ve elma
Oglende biber patlıcan kozledim yogurtla yiyeceğim

Bu sabahcok mutsuzum bebegimde sagolsun yaptigi ufak kazalarla tuz biber ekti bu gün bi bitseydi(
Bebegimi yatirip uzun uzun spor yapacagim
Cumaya ne kaldi di mi???

Ben pek memnun kalmadım bu sebeble diyetisyenden.Özele gittim ama demirle alakalı ne yumurta sarısı,ne kuru üzüm,ne baklagil,nede kırmızı et önerdiGeçmiş olsunBu arada destursuz girdim topiğinize kusura bakmayın
HERKESE MERHABA

ohhh Bu arada boyunuz kaç acaba:26: aynı kilodayız ama bmi gayet zayıf gösteriyor :26:

1,65 benı zayıf gostermıyor be canım balık etlı duruyorum ben bırde sadece ust bolgem sorunlu bacaklarım ust bolgeme nazaran cok cok normal .......

merhaba canım sende hos geldın ...

Yarın kaldı:18::18::18:

merhaba canım hoşbulduk
ben sabah 1 tane simit yedim
öğlende çeyrek karışık tost yedim
şimdi 1 bardak 1 tae kesme şekerle çay ictim
geçmiş olsun canım niye mutsuzsun ki
sıkma güzel canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…