Başardım 5 ayda 15 kilo verdim geriye kalanları birlikte verelim!

Nerden hatırlattın kız, canım istedi şimdi. Buzlukta var 2 simit 5 dk fırına atsam pamuk gibi olur ama yoook yemiyceeem

AYY pammık gibi güzel olur bende çıtır çıtır oluyorya tazee ama boyle sımıt kokuyor helekı sıcakk oılsunnnnnnnnnnnn of dıyorum ....

arasını acıcaksın buhar cıkıyor koyucaksın kaşarı çatırttt dıye bır ısırıcan ...

bır yandan catalla agzına domates tıkıcaksın
bır yandan salatalık tam agzında gevelerken o sıra bı zeytın yuvarlıcaksın

bır yudum çay ımhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

SAĞOL canım bırsey sorucam cevap yazarken bırkac alıntıyı nasıl yapıyorsun ben halen cozemedım o olayıda :18:
Canım yazdığımız yorumların sağ alt köşesinde alıntı ile cevapla yazısının yanında bi işaret var ya, her alıntı yapmak istediğin kişinin cevabının altındaki o işarete tıklıyosun sonra da en altta konuya cevap ver yazısına tıklıyosun. Daha sonra bütün alıntılara cevap yazıyosun.

Katılıyorum bu aralar huy değiştirdi bizimki uykuya geçmekte güçlük çekiyoruz.Gözünden uyku akıyor ama uyumak istemiyor...Ama hayatın tadıda onlar oluyoo...

sanırım başardım sağol canımm

Oooh miss yaww kral kahvaltı..

evet ben cok sevirem .... neyalan soylım uzun suredır kızartma vs unuttum kahvaltıda domates peynır zeytın oyle butunlesmısım kı

Kızz şükran simitleri ısıtmaya gitti galiba lütfen yememeye yönlendiriyoruz yemek yook...

Katılıyorum bu aralar huy değiştirdi bizimki uykuya geçmekte güçlük çekiyoruz.Gözünden uyku akıyor ama uyumak istemiyor...Ama hayatın tadıda onlar oluyoo...

Allah bagıslasın hepınızın bıdıklarını ... eksıklıgını yaşatmasın rabbım tum bebış hasretı cekenlerede nasıp etsın .. hayırlısından ...

ben daha koca bulamadım kızlar sız bebıslerıde yaptınız masallah tü tü tüüüüüüüüü maşallah

Bulursun bacım zamanı var demekki...

SAĞOL canım bırsey sorucam cevap yazarken bırkac alıntıyı nasıl yapıyorsun ben halen cozemedım o olayıda :18:

canım şükran anlatmış sağolsun

MaşallahNasıl veriyorsunuz bu kiloları yaa
Bir ben veremiyorum 1 yıldır Sırrınız ne

Marta kadar 20 kilo vermek istiyorum ama nerde hata yapıorum bilmiyorum1 haftadır diyetisyenin verdiği diyeti uyguluyorum ama gram kaybım yok

Diyetisyene gittiğine göre hormon testlerin yapılmıştır,özelemi devletemi gidiyorsun..devlette görevli olanlar herkese aynı liste veriyor diyorlar ben gitmedim o nedenle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…