Başardım 5 ayda 15 kilo verdim geriye kalanları birlikte verelim!

Merhaba canım,demir kanın yapısında bulunup hücrelere oksijen taşır dolayısıyla dolaşıma etki eder demir azlığında yorgunluk halsizlik olur.Metabolizman etkilenir.Demirin çok düşükse dahiliye uzmanaına görün bence yada gıdalardan yardım al...

1,65 benı zayıf gostermıyor be canım balık etlı duruyorum ben bırde sadece ust bolgem sorunlu bacaklarım ust bolgeme nazaran cok cok normal .......

Aynı durumdayız o zaman boy ve kilo bakımından Bendede simit ve basen bölgesi

26 yaşıma kadar hep bu problemle yaşadım valla kansızlık,demir eksikliği hap kullanmayı da sevmiyorumartık gıdalarla bakalım metabolizma için günde 4 km falan yürüyüş koşu yapıorum bol su içiyorumBide sizlerin okuduğum kadarıyla çocuklarınız var ben daha hamile kalmadan bu kadar kiloyum düğüne kadar vermem lazım

merhaba canım hoşbulduk
ben sabah 1 tane simit yedim
öğlende çeyrek karışık tost yedim
şimdi 1 bardak 1 tae kesme şekerle çay ictim
geçmiş olsun canım niye mutsuzsun ki
sıkma güzel canını

Canim biz kalori takibi yapiyoruz az dedigimiz seylerin ne kadar fazla kalorili oldugunu gorunce insan elini suremiyor.cok etkili bi yontem
Simdiye kadar yediklerin bana fazla karbonhidrat li geldi daha dogrusu beyaz ekmek pldugu icin fazla geldi
Muz diyette hic onerilmiyor diye biliyorum tam bi potasyum deposu ama ben şahsen elimi surmuyorum onun yerine 2 tane başka meyve yiyorum
Bu arada tesekkur ederim samimi davranışın ve tesellin icin...
VBebegim sabah tarcin kabini heryere bosaltmis halilarin icine girmir tarcin eliyle surtmus neyse temizledim haliyi sildim
Kahvaltida masa örtüsünü bir cekti tum sofra yerde cam kase kirildi cay dokuldu uzerime yandim( saka gibi ya kucuk canavar bu gun cok formda kalkmis onun disinsa iste aile ici sebepler desem anlarsin sanirim

canım ben hiç diyet yapmadım o yüzden bilmiyorum kalorisi yüksek şeyleri falan canım
ben teşekkür ederim canım allah yardımcın olsun benim kızımda çok yaramazlık yapıyo canım
ama insan kıyamıyo işte biz birde taşınacağız 1 aya kadar canım ev berbat halde kızım ortalık karıştırıyo sürekli allah yardımcımız olsun sıkma canını rabbim büyük canım inşallah herşey yoluna girer biran önce

ara öğünlerde ne yemem gerekiyo canım peki?

allah kolaylık versin canım

Bana sormamissin ama kendi yedigimi yazayim dedim. Genelde meyve elma armut seftali kuru kayısı ceviz badem findik tuketiyorum
Birde meyve yersem yaninda yarim yagli sut yada bi kac kaşık yogurt yiyorum
Yalniz kuruyemişler cok kalorili sayiyla yiyorum

bende işe gelirken getireyim elma armut erik falan peki bitki çayı tüketiyormusunuz?

Ah canım takma kimde yokki o sebepler...

bende işe gelirken getireyim elma armut erik falan peki bitki çayı tüketiyormusunuz?

Bebegin emiyor mu? Cunku herbitki cayi olmuyo emziriyorsan ben daha yeni yesil cay icmeye basladim
Bebegim 15 ayina giriyor..
Emzirmiyorsan 5'li cay 9'lu cay icebilirsin tabi yesil cayda

Ah canım takma kimde yokki o sebepler...

Dogru diyorsun kimde yok kiii
Kendime telkine basladim zatiii takmicam umursamiycam diye yoksa uzulen hep ben oluyorum.2 evlat yetistiriyorum ben iyi olursam onlarada iyi annelik yapabilirim diye dusununce rahatliyorum

Bu arada hulyacim hani beyaz ekmek tuketiyorsun ya kizarmis beyaz ekmegin kalorisi oldukca düşük bi bak istersen :)

Ohh afiyet olsun...çok özlüyorum sigarayi bazen ama bazennnn
3yili gecti agzima surmuyorum
Hayat cidden cok güzel cok sansliyiz cok sukretmemiz gereken şey var ama birde dis etkenler olmasa

tekrar başlamam dıyorsan arada bazen bir kahveyle ıyı gıdebılır ... tabı sıgara saglıga zararlı etrafındakı ıcmeyen ınsanlarada oyle ama sen bırakmıs bır ınsan olarak bırdaha baslamam dıyorsan arada ıcılebılır haftada bırkez dahı olsa ... eskı ıcıcı olan ınsanlar ıcın sıkıntı stres anlarında ıyı gıdebılıyor :26::26:

Alıntılar bozulmuş Ben zayıf olduğum zamandada simitliydim Geçmiyor ne yapsam Hiç düşük belde giymem hep yüksek ama Dambıllada eritemedim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…