Başardım 5 ayda 15 kilo verdim geriye kalanları birlikte verelim!

ayhh sağoll canım benımm cok sagoll ınsallah dedıklerının hepsı olurrr hepımız ıcın ....

dukan yalan oldu farkındayımm ne edeyım o zaman bana bır hal caresı onerın canlarım ... yarından ıtıbaren saglıklı az ama sık yemeyemı baslıyayım ? yuruyusumede baslıycam pazartesı... cunkı suanda hastayım fena sekılde

canım böyle yapıp sonuç alamamaktansa dediğin gibi sağlıklı beslenme yöntemine geçip her şeyden az sık yiyerek verebilirsin..hem menü sıkıntısı da yaşamazsın..dukanı her yerde yapamıyor insan ben evde olduğum halde zorlanmıştım... kalori takibi çok iyi geldi bana siteler var üye olabilirsin ordan hesaplarsın yediklerini birde yürüdümmü tamamdır ohhh suyundan da koyyyy

EVET canım cok haklısın ama genede 5 gunluk atak seruvenımın bana guzel seyler kattıgını gördüm ..
1. ekmek ıhtıyacım sıfır sevıyesınde suanda hıc cnm ıstemıyor ..
2. hemen acıkmıyorum dırencım yukseldı
3. akşam 6dan sonra bırsey yemesemde oluyor...

dedıgını yapayım yarın sabahı domates salatalık ve peynırle gecıreyım cok zengın bır menu benım ıcın ataktan sonrası olarak

ekmegı cıkardım hayatımdanda aklımdanda

neyse sız naptınız ne ettınız ben yokken yarın bıldırım gunumuzz bakalım ne olcek :44:

sonrasında kaçamak yapmayınca atakta verilen kilolar gelmiyor geri tecrübeyle sabit neyse kazançla çıktın dukan macerandan ..

kısss ne bildirimi günlerimi şaşırdın bu gün çarşambaaaaa, gözlerim pörtledi daha verecek kilomuz var cumaya kadar inşşş

ben sabah çok hafif bi kahvaltı yaptım şimdide keten tohumlu yoğurdumu yedim bir elmayla beraber

kendımı kaybetmısım karıstırmısım bacım ya cumaya kadar bende sıkayımm baya kemerlerı

öglene bulursam karnıbahar haslaycamda yıycem

İyiki doğdun canım arkadaşım iyi dileklerin hepsini deniz arkadaşımız söylemiş aynen katılıyorum ve sağlık dolu bir yıl diliyorum

İyiki doğdun canım arkadaşım iyi dileklerin hepsini deniz arkadaşımız söylemiş aynen katılıyorum ve sağlık dolu bir yıl diliyorum

Sık sık kemerleri cuma günü hep beraber mutlu olucaz İnşallah...

sağol canım cok tesekkurlerr ıyı dıleklerın ıcınn muahh muaahhh muahhh

evet sıkıcam karnıbaharı aldım haslanmaya koydum

Mrhabalarrr...
İlk uyandgmda limonlu su icm

Sbh ..
Bi tabak salaaata
Bir bardk süt
2adet nugget
4adet aci süs biber turşusu cok sewyrmm.
5adet kcuk galeta
..
Ustune de bool suu..

merhaba canım...turşu dışında menün güzelmiş...spor falanda yapıyormusun ?

Mrhabalarrr...
İlk uyandgmda limonlu su icm

Sbh ..
Bi tabak salaaata
Bir bardk süt
2adet nugget
4adet aci süs biber turşusu cok sewyrmm.
5adet kcuk galeta
..
Ustune de bool suu..

Merhaba hkmt kirazin doğum gününu kutlarken senin menunu atlamisim

Gayet hafif besleniyorsun dikkatimi cekti.yalniz ben de sabahki nugget a takildim kizartildigi için o biraz agir geldi.sabah sabah iyi yiyosun valla eti:))
Tursuyu zararsız diye biliyorum ama süs biberi metabolizma hızlandırıyor diye duymustum
Hülya sen farkli biliyosan bi desene dolap turşu doludaa:))

Canım tuz bu yani tuz suyu tutar büyük ölçüde ödem sebebbi olmakla birlikte fala tuzun vücuda zararlarını bilmeyen yoktur sanırım...

Ara öğünüm paket limon lifli form bisküvi, 1 bardak ıhlamur çayı içtim.Bazen canım bisküvi tarzı şeyler çekince genelde form bisküviyle bastırıyorum...çayıma 1 küp şeker atıyorum bu arada.Şimdiye kadar 1.2 lt su içtim...

Canım tuz bu yani tuz suyu tutar büyük ölçüde ödem sebebbi olmakla birlikte fala tuzun vücuda zararlarını bilmeyen yoktur sanırım...

Elbette doğru diyorsunda sus biberi turşusu icin farkli biliyodum dukan yapaken metabolizma hizlandirir diye yiyin diyorlar hatta ben aci sevmeedigimden yiyememistim

kızlar dun bıyolojık dogum gunumdu ... bugun ıse resmı

sımdııı gelelım soruma frambuazlı pasta varıdı bugun ... ondan yesemm aksamda dersanedeyım 10a kdr pastadan baska bısey yemesemm hem halenn resmı olaraktannn dogum gunummm bugun

Sen bilirsin doğum günü çocuğu

Doğumgünün kutlu olsun canım. Nice mutlu senelere.

akşam menüm : tavuk sote ... akşamda bir elma yemeyi düşünüyorum...bu arada yürüyüş yaptım 45 dakika 200 tanede ip atladım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…