- 25 Nisan 2013
- 2.234
- 1.031
- 178
- Konu Sahibi nursehulya
-
ben de selam verip takip ediyim diyetleri bütün diyetlerden ortaya karışık yapcam artık:)
Canim kitabi okumadım diyet yontemleri bolumunden dukan diyeti deneyimlri diye bi topik var ordan okudum hemde bir cok sefer..ne diyeceğimi bilemedim simdi..kitabin yeni versiyon mu? Bunun farki vardır topiktede farklar oldugu söyleniyordu
GUNAYDIN canımmm canlarımmm .....
bugun ataga son vermek zorundayım cunkı aksamları cok aclık cekıyorum kofteylede ugrasaamadım sabahları yumurtada yıyemıyorumm sevmıyorum cunkı ......
2 kg verdım atakda sımdı seyıre gecıcem bugun p+s gunum olarak belırledım oglen az yagda kavrulmus pısırılmıs sebze yemegı dusunuyorum ...
aksamda onu yıycem yarın gene sırf proteın
Günaydın kızlar keyifler yerindedir umarım.
Kahvaltım 2 dl ekmekten yağsız tost
1 domates * 1 salatalık
şekersiz çay
ara çeyrek simit * 1 küçük kase üzüm
Öğleni de kızımı okula yollayınca yiyebilirim ancak
Merhaba canım hoşgeldin azim ve sabırla yapılıyor bu iş yediğine içtiğine dikkat et yeterKizlarrr, herkese merhabaa .
87.9daan 73 72ye dusmek istyrmmm...
Gcnhafta 88.4 idiim..
Pazar gunu 87.9idimm..
Ewde tarti yok.. kaynvldem alacakmş sagolsunn..
Kararliym zayiflicaaammm..
Sbh:
4adet galeta tbii kepekli
Bi tabak salataa
Bir bardak süt
Bi adet yumurta..
Ara; 2adet yayla eriği
Merhabalar arkadaşlar yeni geldim eve Bebeğimi uyutuyorum kahvaltim disardaydi biraz karisikti
Kalkinca 2 ceviz 3 hurma
Kahv: yarimdan fazla sokak simiti bir dilim peynir 5-6 tane zeytin yarim yumurta 1 tane sigara boregi 5-6 tane patates kizartma bu ikisi olmasa iyiydi ama herkes tabagimda olunca yedim valla.pismanmiyim evet simdi 1 saat yuruyecegim...
Ara yok
Oglene dünkü kabagi yiyecegim
Hulyacim menun gsyet güzel devam valla cizgini bozmuyosun hafta icleri büyük başarı. ..
Kirazcim et sut yumurta sevmeyene gore degil dukan.menulerin zayif kaliyordu boylesi cok sağlıksız zayiflayim derken sagligindan olma..
Ps gununde sadece sebze olmazkiii ette yemelisin canim
Ben somdi dukan ekmek yapacagim bana cok iyi geliyor.adi ekmek ama kendisi degil:))
Ben de iyiyim. Öğle yemeğimi yiyorum. Kızımı babası okula götürdü bugün.Günaydın canım şükürler olsun iyi senin keyifler nasıl ?
Merhaba canım hoşgeldin azim ve sabırla yapılıyor bu iş yediğine içtiğine dikkat et yeter
Ee hosbulduukk... kesinlkleeee bnde sabrediyrrmmmm ,)
Oglen menüm
1kase mercimkli corba
Yarim kase patlicn yemegi..
Vee suuuu
Saol canım kendime hedef koyduğum için istikrarlı olmaya çalışıyorum bayrama 60 olmama lazım memlete gitmek için cumadan çıkıcaz o yüzden aslında pek vaktim yok gibi ondan bozmak istemiyorum ama cumartesi günleri kaçamak günüm onun dışında bozmak istemiyorum.Seninde yapacak birşeyin yokmuş sabah menüsü için benim önümdede olsa amaan boşver der yerdim
Yarım saat yürüdüm hava bayağı sıcaktı yarın saat 3 gibi çıkcam yürüyüşe inşallah daha çok yürürüm açık hava insan iyi geliyor.Öğle öğünü olarak bir kase yoğurda 2 kuru kayısı doğrayıp yedim tatlı isteğim gitti...aradada 10 tane fındık yemeyi düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?