- 25 Nisan 2013
- 2.234
- 1.031
- 178
- Konu Sahibi nursehulya
-
Pirinci istediğin kadar koyabilirsin yağsız pilav gibi pişir...suya dök suyunu çekince yapışmış pilav gibi oluyo işte sana lapa..pirincin ne kadar kalorisi var bilmiyorum ama pilavın kilo aldırma nedeni içindeki yağ...
Ooooyyy canım benim sen başladın mı pirinç lapasina....Aynen öyle canim dun gece biraz okudumda yagsiz 1 cay b. pirinç sadece 100 kalori yani 4 kez yesek gunde 400 kalori...cok tok tutuyor
Icine yag tereyağ girince kilo yapiyor
Ben 1 er cay bardagiyla sınırlı tuttum ama acikirsam 4 kezde yapabilirmisim
Simdilik cok iyi gidiyor
Nescafe selülit yapiyormus canim ya.gerci spor yapiyoruz ya sorun olmaz heralde
Ooooyyy canım benim sen başladın mı pirinç lapasina....
guZel güzel gider kilocuklar ins
canim kilomu sormussun yeni fark ettim gecen cuma 69.9 düm yani 200 gram sadece
bu hafta daha iyi olucak ins
malesef spor filan hak getire... Öyle olunca gitmiyor pis kilocuklarim
kendimi toparlayip yapsam cok güzel gidecek ssanki
bugun başladım bakalım ins devamı gelir
Âminnnnn canım askımız şevkimiz daim olsun :))))Evet canim bu gun reglimin 3. Gununde basladim..cokta iyi gidiyor bakalim yarinda devam inşallah.
Hamilelik oncesi yapardim arada odem atmaya iyi oluyor...ya masallah diyorum sana normalde bi hafta fazla gidince sonrasinda arti çıkarım ben.200 gramda olsa ibre oynamis ve 70 alti bi rakam gormussun cok sevindim senin adına. Sporda varsa buhaftada güzel sonuc alırsın canimm
Hadi bakalim askimiz sevkimiz daim olsun Kıss olcak mi ne bu sefer??
Âminnnnn canım askımız şevkimiz daim olsun :))))
olacak olacak bu sefer olcak
senin zaten cogu girmiş azı kalmış...
pirinç lapasinin sonucunu heyecanla bekliyorum
Canimsin yabende canım yaaa valla cumayı iple çekiyorum..inşallah değer şu sıkıntılarada tartı memnun eder beni,seni,hepimizi...
seninde çoğu gitmiş canım benim 10 kilo vermek kolay mı???
emziren çıtırlarla yarışırken bende bi azim bi azim ama sadece azimmmm gerisi yoktune kaçamaklar yapıyormuşum sonrada niye veremedimmm diye hayıflanıyordum ..bu iş daha kısa sürerdi ama süt sorunu ve pisboğazım sağolsun ha bide
kocam sağolsunnn..neyse şimdi biraz rahat bırakıyor eskisi gibi tatlı taşımıyor eve
martta seni hayal ediyorum (yalnız tanımadan nasıl oluyorsa??) 60 kilosun tühhh 3 kilom kaldı veremedim diye hayıflanıyorsun
Canimsin ya
ay cok mutlu oldum hayaline...
ins ya 59.9 la gitsem martıma ona bile raziyim...
senin kocayla benimki benziyorlar galiba :)
O azimle 10 kilodan fazla verdin ama :)
Kocis kilo almıyor mu
Amin canım daha çok azim versin...inan canım bu hayalin gerçekleşmemesi için hiiç bir sebep yokkk..hele motivasyon için süper bi nedeninde var daha ne olsun
ehh o zaman hayalimi değiştireyim martta seni 59,9 hayal ediyorum 38 beden bol geliyor
muhteşem bi tatil yapıyorsun özgüven tavan yapmış ohhh missss
valla kociş sigarayı bıraktı canım 2 yıl oldu ve 10 kilo aldı ama vücuduna iyi dağıldığı için ve eskiden zayıf olduğu için şimdi kötü durmuyor sadece türk kası var birazsağolsun kendisi yemeyi sever ,hele yedirmeye bayılır tosunum ye ye der ben tabi suratı düşürünce şaka yaptım diye gönlümü alır falan
canım allahtan o azmim varmış yoksa bu kısıtlı durumda kilo falan veremezdim..ne yaptıysam azmim sayesinde...Allahım eksiltmesin hiç birimizin azmini
Bugün kendime acımasız davrandım çok az yedim 588 kalori aldım,yarım saat yürüdüm ,300 tane ip atladım saat başı atlayamadım yoorgun hissettim kendimi,jilian yapamadım 5 dakikada pess ettim ama yinede denicem 3-5 derken bakmışsın hepsini yapıyorum...bugün bir sitede hafif egzersizler diye bir yer buldum resimleri yaptım kendimce germe egzersizleiymiş ona devam edicem İnşallah...
Topik güzelleri yok?
nedeeeeennnn bu acımasızlık canım
bu arada jillian gördüğüm en ağır ve etkili spor ilk günler bende yapamadım hepsini gerçi sonrada çok yapabildiğimi söyleyemem..olduğu kadar 10-15 gün yapabildim ve vücudumun üst bölgesinden(sorunlu bölgeden) 5-6 şar santim inceldim
jillianda ben bileğimi acıttım bide bayağı uzun sürdü iyileşmesi o yüzden şimdi pilates yapıyorum hoplama zıplama yok diye
Benimkinin ısı rahatladı...
onceden sabahtan aksama kadar ac gezer ve yururdu...
Şimdi kilo almaya başladı ...
hooooop diyorum ben göbekli sevmem
bide o bana dese vay haline adamcagizimin
Canım ben 5 dk dayandım ama dediğim gibi yapabildiğim karımdır...Ayrıca çokta eğlenc0el0i aslında tabi bebeğimden vakit bulursam yapıcam halen uyumadı oturuyoruz....
canım birinci bölümden başladın di mi?? bir de arkadaki iki bayandan sağdakine göre yapmanı tavs ederim..aman sakatlanmayasın Allah korusun, evet olduğu kadarrr o bile nasıl etkili...
şaka maka sende iyiden iyiye başladın canım spora,ilk günleri hatırladımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?