- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
- Konu Sahibi nursehulya
-
bu gün 3 buçuk öğün lapamı yedim..buçuk=akşamdan sonra içim kıyıldı o ara bi iki kaşık kalan lapayı yedim..onun dışında 2 salatalık 1 şeftali ve yarım haşlanmış mısır yedim..2 kahve 1 yeşilçay 1 form çayı içtim
1 saat yürüyüş hemen ardından 10 dk karın egzersizi yaptım..3 litreden fazla su içtim
hadi bakalım darısı yarına inşallah
cok saglikli bir sonuc
Baktım ki canım evde yemeyip boş boş otururken devamı gelmeyecek bunu anladım inşallah hepimizin yaptığı sporlar daimi olur.Bu arada benim vucudumda hiç kas yoktu olanıda çok zayıftı bacaklrımda ve kollarımda kas hisettim bu akşam çocuk gibi sevindim
Vücudum o kadar tembelleşmişki buda kronik yorgunluk olarak bana geri dönüyo elim kolum kakmıyo umarım düzelecek sporla...
canııım çok sevindim senin adına,yağlar azalıp kasa dönüşecek inşallah sporla ve daha kuvvetli olacaksın...hem tembellik oluyor hem bebek büyütüyoruz daha çabuk yoruluyor insan kaslar zayıf olunca,,, ben sporla verdim hep, şimdi görsen 66 değil 62 gibi duruyorum.. vücut çok sıkılaşıyor
canlarımm gunaydınlarrr giremıyorum şu sıralar acayip yogunum anlatılmayacak derecede....
dıkkat edıyorum cok bısey yemıyorum ...
yogun ders calısıyorum gündüzleri iş yerınde dahı arkadasla bos vakıtlerde calısıyoruz o sebeple gelemıyorum ..
aklım sizde her daim .... boll başarılı kılo vermelı huzurlu gunler dılıyorum en kısa surede ınsallah yanınıza gelıcem canlarım opuyorum cok sızlerı kolay gelsın hepınıze
günaydiiinnnn kizlar...
İlk uyandgmda sirkeli limonlu suyumu ictimm
Smdide kahvltii cnm pek bise istemiyor.
Salataa yaptimmm.
Ynnda 5adet galeta
Sekersiz cay
Bide dolapta recel vardi, ayva receli 2catal alacaaam ..
canlarımm gunaydınlarrr giremıyorum şu sıralar acayip yogunum anlatılmayacak derecede....
dıkkat edıyorum cok bısey yemıyorum ...
yogun ders calısıyorum gündüzleri iş yerınde dahı arkadasla bos vakıtlerde calısıyoruz o sebeple gelemıyorum ..
aklım sizde her daim .... boll başarılı kılo vermelı huzurlu gunler dılıyorum en kısa surede ınsallah yanınıza gelıcem canlarım opuyorum cok sızlerı kolay gelsın hepınıze
İnşallah benimkide sıkılaşacak inanıyorum buna tek bir durum var bayramdan sonra kayınvalide+görümce gelecekki misafirliğe 25 kasımdan önce gitmzeler bebeğimin doğum günü onlar olunca spor yapamicam umarım o sürede şevkim kırılmaz
günaydiiinnnn kizlar...
İlk uyandgmda sirkeli limonlu suyumu ictimm
Smdide kahvltii cnm pek bise istemiyor.
Salataa yaptimmm.
Ynnda 5adet galeta
Sekersiz cay
Bide dolapta recel vardi, ayva receli 2catal alacaaam ..
Günaydın cicimmm
Super gidiyorsun
O iki cataldan bi sey olmaz afiyet olsun
Yarım saat yürüyebildim havalar çok soğumuş yaww...
nee guzel yuruyebliyorsun. Bn oglanla bi yere cikamorm hele kis geldi pöfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?