Başardım 5 ayda 15 kilo verdim geriye kalanları birlikte verelim!

Günaydın canım , biliyorsun daha öncedende götürüyorduk kontrole dr lar açıklama pek yapmıyor.yurt dışına
giden kanın sonucu normal geldi şükür,zaten kesin bir tedavisi yok yüzde altmışı ergenlikte kendiliğinden iyileşiyor bakalım ne olur Rabbim daha kötülerinden korusun hepimizin ailesini çoluk çocuğunu...Canım zayıflama sevindim bence 2 kilodan fazladır adetliysen hadi bakalım olacak bu iş daha iyi rakamları bekliyoruz...

Allahım şifa versin canımda ben bılmıyorum rahatsızlıgı

bır sure yoktum o zaman soylemıssındır herhalde ...

cok gecmıs olsun ama sonuclar temızse doktorlarda ergenlıkte gecer dıyorlarsa bizim paşanın düldülüyle alakalı sorun sanırım ... doktorlar oyle dıyorsa Allahında ıznıyle şifa bulur canım benım ...

evet gız ıradem ne kuvvetlıymıs ne ketummuşum ben haberım yokms

Tebrik ederim canım ne güzel bak hemen farketmiş herkes demekki olabilir kilocuklarını verebilirsin...

Gunaydiiinn.. ewetttt vericeeem kararliymm..

Gunaydiiinnn.. gorurum tabii iinss 73 kiloyui
Seni de tebrk edrmmmm

Yok canım düldülle alakalı değil mastositoz diye bir garip hastalık Amin...

Canım krepin tarifini verebilir misin? Ben yapamadım yulaf kepeğiyle. Tavaya yapıştı :)
Sen nasıl yaptın ki? :/

yarım cay bardagından az .... yarım yaglı süt
2 kasık yulaf kepeği
1 yumurta
az tuz

ıyıce cırp..

tavaya bı damla yag gecdırıyorum ben canım.. teflon ...

harlı olsun ama yag tam ısınınca akıt tavaya bekle pişsin catalla bakarsın altına olmusmu olmamısmı

dun sıkmaa yapmistim, bi tane sıkma yiyorumm.
Yanina yarim brdak sūt

Kizlar temizlik var evde malum bayramm...
Gelemiyorum..bi kac saat sonra gelicem inşallah öpüyorum

Kizlar temizlik var evde malum bayramm...
Gelemiyorum..bi kac saat sonra gelicem inşallah öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…