- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
- Konu Sahibi nursehulya
-
anammmmm nirdesinnn canım kendımızee harakiri yapacagdukkk
gözumuz yollarda kaldı .... dr ne dedı bakalım aslan parçasına ??
3 kıloda guzel canım 3 3 3 verip sonunda 73 ü göresin insallah
ayy ben bugun cok mutluyumm ducanda 4.gunum sabah tartıldım 77,6 gramımm yuppi dedim zayıfladım zayıflıyalı hiç 77lileri görememıstım hep 78-79 arası oynardı havalara uctumm gram gram gıdıyor ama olsun ...
sanırım pazartesı tartıldıgımda 79 küsürdüm ama küsürati hatırlamıyorum 79,7 yada 6 olabılır ...
bu demek oluyorkı 2 kılo kadar gıtmısss birde bugun adet oldumm kızlar belki daha fazla gıttı ama şişkinlikten 2 kılo gorunuyor tartıda olabılır mı ?
Günaydın canım , biliyorsun daha öncedende götürüyorduk kontrole dr lar açıklama pek yapmıyor.yurt dışına
giden kanın sonucu normal geldi şükür,zaten kesin bir tedavisi yok yüzde altmışı ergenlikte kendiliğinden iyileşiyor bakalım ne olur Rabbim daha kötülerinden korusun hepimizin ailesini çoluk çocuğunu...Canım zayıflama sevindim bence 2 kilodan fazladır adetliysen hadi bakalım olacak bu iş daha iyi rakamları bekliyoruz...
Tebrik ederim canım ne güzel bak hemen farketmiş herkes demekki olabilir kilocuklarını verebilirsin...
anammmmm nirdesinnn canım kendımızee harakiri yapacagdukkk
gözumuz yollarda kaldı .... dr ne dedı bakalım aslan parçasına ??
3 kıloda guzel canım 3 3 3 verip sonunda 73 ü göresin insallah
ayy ben bugun cok mutluyumm ducanda 4.gunum sabah tartıldım 77,6 gramımm yuppi dedim zayıfladım zayıflıyalı hiç 77lileri görememıstım hep 78-79 arası oynardı havalara uctumm gram gram gıdıyor ama olsun ...
sanırım pazartesı tartıldıgımda 79 küsürdüm ama küsürati hatırlamıyorum 79,7 yada 6 olabılır ...
bu demek oluyorkı 2 kılo kadar gıtmısss birde bugun adet oldumm kızlar belki daha fazla gıttı ama şişkinlikten 2 kılo gorunuyor tartıda olabılır mı ?
Allahım şifa versin canımda ben bılmıyorum rahatsızlıgı
bır sure yoktum o zaman soylemıssındır herhalde ...
cok gecmıs olsun ama sonuclar temızse doktorlarda ergenlıkte gecer dıyorlarsa bizim paşanın düldülüyle alakalı sorun sanırım ... doktorlar oyle dıyorsa Allahında ıznıyle şifa bulur canım benım ...
evet gız ıradem ne kuvvetlıymıs ne ketummuşum ben haberım yokms
Yok canım düldülle alakalı değil mastositoz diye bir garip hastalık Amin...
Minikler hasta olunca hıc dayanamıyorum ben ınsallah Allahımm hemencecık iyileşmeyi nasip etsin canım benım Ya Şafi ismiyle şifa versin bıdıga
Minikler hasta olunca hıc dayanamıyorum ben ınsallah Allahımm hemencecık iyileşmeyi nasip etsin canım benım Ya Şafi ismiyle şifa versin bıdıga
Amin canım iyi dileklerin için Allah razı olsun...
Cnm smdi gordum. Cok gecmis olsun. Kisa surede iyileşsiin inş
Bugünde deniz girmedi umarım herşey yolundadır...
inşallah misafiri filan gelmısır belkı ...
kahvaltı
yulaf kepegıyle krep ıcıne lor peynr
cay
ara
yogurt
öglen
köfte
Canım krepin tarifini verebilir misin? Ben yapamadım yulaf kepeğiyle. Tavaya yapıştı :)
Sen nasıl yaptın ki? :/
Kizlar temizlik var evde malum bayramm...
Gelemiyorum..bi kac saat sonra gelicem inşallah öpüyorum
Kizlar temizlik var evde malum bayramm...
Gelemiyorum..bi kac saat sonra gelicem inşallah öpüyorum
regl olmaktan nefret edıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?