Başardım 5 ayda 15 kilo verdim geriye kalanları birlikte verelim!

Bebekle gitme imkanın yok mu..

Testler yapiilicakms, ondan gideemem bebegmle

canım yaaa yiyince hemen çıkıyor o dert bende de varrr..bu günü hafif geçir diyet modunda tekrar iner o

canım spor için dışarı çıkmak şart değil ben bu kadar kiloyu evde sporla verdim..aç neti bir sürü alternatifin var..benimde bebeğim var o uyuyunca yapıyorum..sporsuz hem zor olur hem sarkar vucudun

gunaydın topiğimizin güzelleri nasılsınız, iyi mutlu pozitifsinizdir umarım bu gün

ben hiç saydığım gibi değilim ama olabilmeek için elimden geleni yapacağımm..

dün bozmadım diyetimi çok sıkı olmasada kaçamaksız kapattım günü

sabahta yumurtasız klasik kahv : peynir domates salatalık biber yeşillik 1 dilim ekmek ve çayyyy
soğüsün üzerine keten tohumuda serptim

bu gün bol bol ayran içmeyi planlıyorum..yoğurt tüketimim azalmış onu farkettim.normalde ev yoğurdu 1 hafta yetmezdi 5 kilosu bu hafta yarısı bile bitmemiş

her şey bahanede ben şu kafamdakilerle diyete miyete odaklanamıyorum..önce kafamı toparlamalıyım ama nasıllll

gunaydınn şekerimmmm canımm ....

ben tamda dedıgın gıbıyımmm mutluyum huzurluyumm Allahımm dert tasa vermesın hepımıze ınsallah ..

senın kafandakıler nedır hayırdır ?

hkmetcım sende kafana takma ducana basla ıstersen dıycem ama emzırıyorsun sanırım :26:

kuzucum uzun zamandır benimle sıkıntılar ama bitmiyorrr
dış etkenler ailevi sebepler falan işte hep başkalarını mutlu etmeye çalışan bennn artık etmiyorum ve tepkiler alıyorum herkesleeee sorun yaşıyorum

ne güzel canım daim olsun mutluluğun Allah hepppp mutluluk ve huzur versin

canım ben bu hayatımda bir şunu ögrendim kulaklarını tıkıyacaksın ama o da nereye kadar değil mi ?

arkadas sevgılı vs olunca ınsan aldırıs etmeyebılıyor ya da bır yere kdr takılıyor ...

ama mevzu evlılık aıle anne baba kaynana olunca o kadar kolay degıldır Allah yardımcın olsun sen genede cok uzme kendını ...

aminnn canım hepımıze Allahım agız tadı nasıp etsın saglık huzur versın gerısı boş...

Evvvet canim atsan atilmaz satsan satilmaz cinsten dertler iste.cok fedakar olmayacaksin bu dunyada azicik bencil olacaksın bu yaşımda ogrendim...uygulayayim diyorum ters tepiyor gorevim olmuş çünkü...
Kulak tikiyorum artik canım yapiyorum valla bi coguna ama ayni evi paylastigin insanla sorun yasayinca kulak falan tikanmiyor(

Allah sana hayirli bir es nasip etsin inşallah

anlıyorum senı gercekten bı yakınım hep der en beter baba evi bile en iyi koca evınden daha ıyıdır dıye dogru gercekten....

der ki ana babanın dedıgını unutursun ama kocanın yaptıgı dedıgı ıcıne saplanır hep bır kosede kalır ...

Allahım kötülüklerini yaşatmasın zeval vermesin inşallah duzelır canım bol dua gereklı Allah buyuk ....

ayhh bana olan duan ıcınde cok sağol Allahhh razı olsun senden .....

süper gıdıyor canımm dun aksam sadece latte içtim:18::18: başka kacamagımm yokk

sabahta krep yaptımm lor ğpeynırıyle yedım ..

tavugumu sımdı haslıcem

Ooo supersin ya masallah alistin dukana..kacamaksiz harika sonuc alacaksin bak gör. .bu kadar meyve delisi olmasam yapardim ama beceremedim ..neyse haftada 1 sp yapmaya calisiyorum bende.onda bile tarti kipirdiyor

Ah canim, eşim dunya iyiside işte aileler girince seninki benimki oluyor.o zaman sorun cikiyor
Nasil ozeniyorum ailelerinden uzak evlilere
duam her daim tatlim hepinize, hepimize...

evet canım çok şükür alıştım çok zorlanmıyorum ama sanki veremicekmisim gibi geliyor bugun boyle bır hısse kapıldım :18::44:

eşinle iyiysen iyi bir insansa ki Allahım daha ıyı etsın ınsallah orta yolu bulucaksınız canım duzelır umarım durumlar ... evli olunca cıdden dusunce yapısı hepten farklılasıyor ... Allahım yardımcın olsun ınsallah

Kov kov kov hemen o hissi, beynine olumlu sinyaller gonder.ben cogu zaman yapıyorum bunu sende yap.Allahaskina dukan yapip veremeyen var miiii canim benim sürekli bunu söyle kendine
Emin ol zafer senin olacak
Diger konudaki desteğin icinde teşekkür ederim canim.insalah bende cozebilmeyi umuyorum

Evet bende merak ettim doğrusu umarım bi sorun yoktur

inşallah normalde girerdi amma bılemedım bende :26::26:

geriii dönnnnnnnnnnnnnnnn tulayyyyyyyyyyy sevgulum aşkumm bitanemmmmmmmmmm diye pöyküresim geldi

yalcin cakir - muhsin - tülay nolur geri dön - YouTube

ınsallah canım tamammm vericemm kılolarıı en az 3 kılo gıtmıs olacakk 75 olmus olucam pazartesııııııııııııııııııııı

herzaman tam destek canım sorun ne olursa paylas derdıne care olmaya calısırız bulamasakta destek oluruz derdıne ortak oluruz

Kizlar, tarti yani baskül aldik sonundaaaa...
Tok karnina suan 86 geldimm..
Yani topu topu 3kilo vermişimmm (
Ama eşim iyice inceldn dedi.
Dogumdan snra jean almistk. O simdi bnaa bol oluyor. Kv isyerne gttk orda gicik bir kadin var. Ooo baya incelmişsin dedi. Cnku oncdn kiloma laf soylemis, kv soylemsti. Neyse baskülm alindi. Coook mutlymm o tartiii inss 73ü goreceekkk.. yani 13 kiloo var vermem gereken..

Tebrik ederim canım ne güzel bak hemen farketmiş herkes demekki olabilir kilocuklarını verebilirsin...

Bacımm oğlumu dr a kontrole götürdüm giremedim geç döndümm yettim geldimm

anammmmm nirdesinnn canım kendımızee harakiri yapacagdukkk

gözumuz yollarda kaldı .... dr ne dedı bakalım aslan parçasına ??

3 kıloda guzel canım 3 3 3 verip sonunda 73 ü göresin insallah

ayy ben bugun cok mutluyumm ducanda 4.gunum sabah tartıldım 77,6 gramımm yuppi dedim zayıfladım zayıflıyalı hiç 77lileri görememıstım hep 78-79 arası oynardı havalara uctumm gram gram gıdıyor ama olsun ...

sanırım pazartesı tartıldıgımda 79 küsürdüm ama küsürati hatırlamıyorum 79,7 yada 6 olabılır ...

bu demek oluyorkı 2 kılo kadar gıtmısss birde bugun adet oldumm kızlar belki daha fazla gıttı ama şişkinlikten 2 kılo gorunuyor tartıda olabılır mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…