- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi nursehulya
-
Canım ne güzel bak bir sürü yardımcı malzemende varmış...bende aynı sen gibi ne yesem yarıyodu bence pes edersen daha çok alacaksın ve sonra vermek istesende işin daha zor olacak yinede sen bilirsin tabi...bu arada tiroidlerine baktır istersen...
Bebekle gitme imkanın yok mu..
Kizlar, moralim bozukk..
Mideeem ciktiii..
Ne zmndir yemiyordumm..bbugun sabah ve akssn gozleme yaptim yedim.. yaninda salataaaaa tbii...
Smdi yesil cay iciyoruummn..
Napicam bn yaaaa.. sporsuz ne kdr kilo vrebilicem..
Tartildm bugn, 84geldm.. allahtn boy var. Yoksaaa siskoluktan ölürdmm..
gunaydın topiğimizin güzelleri nasılsınız, iyi mutlu pozitifsinizdir umarım bu gün
ben hiç saydığım gibi değilim ama olabilmeek için elimden geleni yapacağımm..
dün bozmadım diyetimi çok sıkı olmasada kaçamaksız kapattım günü
sabahta yumurtasız klasik kahv : peynir domates salatalık biber yeşillik 1 dilim ekmek ve çayyyy
soğüsün üzerine keten tohumuda serptim
bu gün bol bol ayran içmeyi planlıyorum..yoğurt tüketimim azalmış onu farkettim.normalde ev yoğurdu 1 hafta yetmezdi 5 kilosu bu hafta yarısı bile bitmemiş
her şey bahanede ben şu kafamdakilerle diyete miyete odaklanamıyorum..önce kafamı toparlamalıyım ama nasıllll
gunaydınn şekerimmmm canımm ....
ben tamda dedıgın gıbıyımmm mutluyum huzurluyumm Allahımm dert tasa vermesın hepımıze ınsallah ..
senın kafandakıler nedır hayırdır ?
hkmetcım sende kafana takma ducana basla ıstersen dıycem ama emzırıyorsun sanırım :26:
kuzucum uzun zamandır benimle sıkıntılar ama bitmiyorrr
dış etkenler ailevi sebepler falan işte hep başkalarını mutlu etmeye çalışan bennn artık etmiyorum ve tepkiler alıyorum herkesleeee sorun yaşıyorum
ne güzel canım daim olsun mutluluğun Allah hepppp mutluluk ve huzur versin
canım ben bu hayatımda bir şunu ögrendim kulaklarını tıkıyacaksın ama o da nereye kadar değil mi ?
arkadas sevgılı vs olunca ınsan aldırıs etmeyebılıyor ya da bır yere kdr takılıyor ...
ama mevzu evlılık aıle anne baba kaynana olunca o kadar kolay degıldır Allah yardımcın olsun sen genede cok uzme kendını ...
aminnn canım hepımıze Allahım agız tadı nasıp etsın saglık huzur versın gerısı boş...
Evvvet canim atsan atilmaz satsan satilmaz cinsten dertler iste.cok fedakar olmayacaksin bu dunyada azicik bencil olacaksın bu yaşımda ogrendim...uygulayayim diyorum ters tepiyor gorevim olmuş çünkü...
Kulak tikiyorum artik canım yapiyorum valla bi coguna ama ayni evi paylastigin insanla sorun yasayinca kulak falan tikanmiyor(
Allah sana hayirli bir es nasip etsin inşallah
Bu gun nasıl gidiyor dukan kirazcim? Hasladin mi tavugunu
süper gıdıyor canımm dun aksam sadece latte içtim:18::18: başka kacamagımm yokk
sabahta krep yaptımm lor ğpeynırıyle yedım ..
tavugumu sımdı haslıcem
Ooo supersin ya masallah alistin dukana..kacamaksiz harika sonuc alacaksin bak gör. .bu kadar meyve delisi olmasam yapardim ama beceremedim ..neyse haftada 1 sp yapmaya calisiyorum bende.onda bile tarti kipirdiyor
Ah canim, eşim dunya iyiside işte aileler girince seninki benimki oluyor.o zaman sorun cikiyor
Nasil ozeniyorum ailelerinden uzak evlilere
duam her daim tatlim hepinize, hepimize...
nurcumm neredeeeee
evet canım çok şükür alıştım çok zorlanmıyorum ama sanki veremicekmisim gibi geliyor bugun boyle bır hısse kapıldım :18::44:
eşinle iyiysen iyi bir insansa ki Allahım daha ıyı etsın ınsallah orta yolu bulucaksınız canım duzelır umarım durumlar ... evli olunca cıdden dusunce yapısı hepten farklılasıyor ... Allahım yardımcın olsun ınsallah
Evet bende merak ettim doğrusu umarım bi sorun yoktur
Kov kov kov hemen o hissi, beynine olumlu sinyaller gonder.ben cogu zaman yapıyorum bunu sende yap.Allahaskina dukan yapip veremeyen var miiii canim benim sürekli bunu söyle kendine
Emin ol zafer senin olacak
Diger konudaki desteğin icinde teşekkür ederim canim.insalah bende cozebilmeyi umuyorum
nurcumm neredeeeee
Kizlar, tarti yani baskülaldik sonundaaaa...
Tok karnina suan 86 geldimm..
Yani topu topu 3kilo vermişimmm(
Ama eşim iyice inceldn dedi.
Dogumdan snra jean almistk. O simdi bnaa bol oluyor. Kv isyerne gttk orda gicik bir kadin var. Ooo baya incelmişsin dedi. Cnku oncdn kiloma laf soylemis, kv soylemsti. Neyse baskülm alindi. Coook mutlymm o tartiii inss 73ü goreceekkk.. yani 13 kiloo var vermem gereken..
Bacımm oğlumu dr a kontrole götürdüm giremedim geç döndümm yettim geldimm
Kizlar, tarti yani baskülaldik sonundaaaa...
Tok karnina suan 86 geldimm..
Yani topu topu 3kilo vermişimmm(
Ama eşim iyice inceldn dedi.
Dogumdan snra jean almistk. O simdi bnaa bol oluyor. Kv isyerne gttk orda gicik bir kadin var. Ooo baya incelmişsin dedi. Cnku oncdn kiloma laf soylemis, kv soylemsti. Neyse baskülm alindi. Coook mutlymm o tartiii inss 73ü goreceekkk.. yani 13 kiloo var vermem gereken..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?