Başardım 5 ayda 15 kilo verdim geriye kalanları birlikte verelim!

Kızlar selam cok şükür biraz kolayladim.yarinda devam daha bitmedi malesef. Kirazcim normalde bende kendim yapardım ama bebekten.dolayi yardimci alıyorum surekli, kiyamam annecine tek başına zorr.yarindan sonra yardım edebilirdin umarim.diyetinin iyi gitmesine cok sevindim umarim pzt 75'i görürsün canim

Hulyacim senin nadil gidiyor rakibem yarina hszir misin? Ben bomba gibi hazirim yarisi sonunculukla bitirecegime eminim
Bu arada kuzucuna rabbim acil şifalar versin sanirim bi cilt hastalığı, insallah tez zamanda iyileşir dua edelim bebegine..benim büyük oglumdada vaar nadir bi cilt hast. Bizimkine geçmez dediler ama Allahtan umit kesilmez
Zorr cok zor rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin

Tatlim cok sevindim tarti sorununu cozmussun artik devami gelir emin ol..kisa zamanda güzel sonuclar aldin bakalim yarin nolcak..yalniz sikma nee hamur isi filan mi

ewetttt artk tartim war. Dk basi tartiliyprm ama yaa.. yrn surekli tartilmam.
Ewet sikma hamur işi,, ama guzel bisee.. icinde peynir war sadece.

Merhaba canım sonunculuğu kesinlikle sana vermem sanki bende tatile girecekmişim gibi saldım koyverdim yani yarının sonuncusu şimdiden belli bayramda bunu yapmayalım ama ben bayağı saldım çünkü yarış bana yaramadı..Amin canım Allah hepimizin çocuğuna şifa versin...senin oğlunun tanısı ne ?

Canim hayırlısi olsun strese girdikce zorlaşıyor diyet.bende saldim canim bu gun pizza yedim.hikmet hamur isi yemis tarti gunundenbi gun once bende altta kalmadim yanii, temizlik zamani ne denk gelirse oldu benimki

Canim dermografizm tanisi..baharda başladı once ilac gecmeyince alerji testi ve detayli kan testi derken hoca hic cocugu dr dr gezdirmeyin bu gecmez dedi..ilaci yok tedavisi yok neyin sebep oldugu bile belli degil.son care psikiyatr a goturecegim

ewetttt artk tartim war. Dk basi tartiliyprm ama yaa.. yrn surekli tartilmam.
Ewet sikma hamur işi,, ama guzel bisee.. icinde peynir war sadece.

O kadar çok tartilmamani tavsiye ederim bağımlılık yapıyo. .
kis sana dicektim son gun hamur isi mi yenir diye ahanda bende piza yedim:)

Afiyet olsun ikimizede canım, yalnız baya beceriklisin sanirsam daha öncede yapmıştın sdi mi hamur işi

Arkadaşlar diyet başarı öykülerini okurken bir öyküye denk geldim güldemirin başarı öyküsü 42 kilo vermiş bir göz atmanızı tavsiye ederim çok güzel ve motive edici ...

Günaydın arkadaşlar tartıldım veee +700 deyim...63.9 kiloyum :2::2::2::2:

sıkma canını hedefıne cok az kaldı duraklama evresıdır ınsan bazen cıdden cok dıkkat etsede veremıyor uzerıne alıyor bıle .... bence bıraz şaşırtma dönemı yap bayramdan sonra detoks fılan yapsan 1-2 kılo gıder .....

bu arada hepınıze gunaydın kızlarrr

denızcım evet ev işi nankör annemde cok titizdir birde rahatsızlıkları var tansıyon şeker gibi yoruluyor ama genede temızlıgınden vazgecmıyor bıtanecımmm benım kıyamam ona ... ınsallah yardımcı olucam sanada kolayu gelsın canım ...

bu arada kilom 77,6 oldu dun ıkı kasık bulgur yedım cok pısmanım bozuldu atak ama ben pazartesıye kdr atak yapıcammmmmmmmm

Günaydın canım, benimki pek duraklama evresi değilde bu hafta pek dikkat etmeme evresi oldu kendime tatil vermiş gibi oldum ama çok kızdım,bir daha olmayacak inşallah öyle işte bu haftada bayram haftası ...Canım mesajlarda yazmıştım bir başarı öyküsü mutlaka oku canım...Atağı bozdun mu canım pazartesiye kadar dayan bozma sakın emeğinin karşılığı geliyor yavaştan dikkat etmeni rica ediyorummm bacımm sonunda mutlu olmanı istiyorumm

Offf iki kilo al bir kilo ver nasıl vereceksem geri kalanı yine negatiflikler başladı ....

Şöyle düşün her hafta kilo vereceksın dıye bırsey yok canım dıkkat etmedın veremedın bu hafta edersın verırsın bız kurtulucaz bu fazlalıklardan kesınlıkle....

atagı bozdum gıbı oldu lakın adetımya hıc kacamaksız atlatıyorum derken aksam jubilemi yaptım morel bozmak yok dun dunde kaldı bugun yenı bır gun ...

pazartesıden snra sebze evresıne gecıyorum kendı taktıgımı uygulayacagım sabah domates salatalık 1 cay bardagı süt 1 dlm cavdar ekmegı ...

arada yogurt yerım yarım kase

ögle haşlama sebze aksamda oyle ...

yazıyı okudum çok muhteşem hayran kaldım azmine taktigine düşüncesine ... dogru olanda bu aslında ..

benım atagı yapmamdakı tek etken ekmegi unutmak yemeyı unutmaktı ... unuttum onu yesem bunu yesemm ah vah dusuncesı gitti artık ...

pazartesıden sonra yenı bır ben ve yenı bır beslenmeyle gerı donucem ınsalah

Amin canım haklısın bende güldemirin mantığını benimsedim aslında benimkide ona yakın ama o bana göre kıa sürede ve fazla vermiş ben kaçamaklarımdan dolayı suçluyum :18::18:

Offf iki kilo al bir kilo ver nasıl vereceksem geri kalanı yine negatiflikler başladı ....

bizim lugatımızda negatif kelimesi artık yok

senki 6 ay kadar bir sürede 10un uzerınde kilo vermiş bir insani 1 hafta verememesımı negatıflege surukleyecek hiçte bikeremmmm öyle bir dünya yokkk

o başarı oykusunu her olumsuzluga dustugunde aç oku bende oyle yapıcam cok faydalı oluyor bır anda dunyam degıstı benımde sımdı

bu arada şekerlemem şunu dıyeyım benım bugun işteki son gunum kasım2ye kadar yokum işe gelmıyorum bayram ıznıyle yıllık 15 gunluk ıznımı ard arda kullanıp eve kapanıp ders calısacagım ... fırsat buldukca molalarımda evden girecegim ...

ve evde daha duzenlı ymk yıyebılecegım ınsallah ...

sızde bol bol dua ıstıyorum sınavım ıcın kardeslerım kulun kula duası makbuldur ..

Amin canım haklısın bende güldemirin mantığını benimsedim aslında benimkide ona yakın ama o bana göre kıa sürede ve fazla vermiş ben kaçamaklarımdan dolayı suçluyum :18::18:

evet senın mantıkta onun mantıkla hemen hemen aynı dıyebılırım ... olsun kaçamakların olacak tabı sureklı tekduze olmuyor ınsanın canı cekıyor nefis kadar zor bırseyyok ...

ben senı tekrardan basarından ötürü kutluyorum ... kaçamaklara neden olan olaylarda var sende ...

sen evlısın o bekar
sen kocana yemek yapıosun yıyecegın zamanlar oluyor...
dışarı cıkıyorsun yıyecegın zamanlar oluyor

bekarla - evlinin dıyet olayı farklılasıyor bızde nefis diyette 5se sızde 10 olmalı

Çalış canım Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın kalbinden geçen nasıl bir istekse ona erişmeni nasip etsin canım...

Doğru söylüyorsun evli olunca duygusal açlıkta çok oluyor evlenince herşey istediğin gibi gitmeyebiliyor bazen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…