- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
- Konu Sahibi nursehulya
-
Ay çok komikin yaa
yalansa yalan de gız
ben bebısım olsun yemek vermıcem alışmasın yemeye
sonra bogazını tutmak ıcın cocuk nelere katlencek gunah yavruma
bu arada sıze guzel bır gaz öyküsü anlatmak ıstıyorum cok yakınımda olan bır direnişçi kendisi
Kızlar yakınımda olan bır bayan var ben diyim 40 sız dıyın 43 yasında ortasında bırsey neyse kadının fazla kılosu yok ama boy kısa ve sımıt sırt bolgesı var bıraz kılolu duruyordu...
o da hep dıkkat eder kılo almamak ıcın yemez ıcmezdı neyse ....
son zamanlarda kılo almıstı kadın bır ducana basladı Allahımm
10 gun nerdeyse atak yaptı ... hıc zorlanmadı ve doktor kontrolunde
sımdı seyir evresınde 1 gun proteın 1 gun sebze+proteın .....
ahada söyluyommmm garı 20 gunde 5 kılo verdiii ve bızım gıbı cok kıloluda degildi sizi tenzıh edıcem sız onceden kıloluydunuz suan az kılolusunuz kızlar
bu hatun 59 kılodan 54e düştü hortlak gıbı olmus o ayrı mesele ama onemlı olan hatıce degıl neticeeeeeeeeee
Kızlar yakınımda olan bır bayan var ben diyim 40 sız dıyın 43 yasında ortasında bırsey neyse kadının fazla kılosu yok ama boy kısa ve sımıt sırt bolgesı var bıraz kılolu duruyordu...
ahada söyluyommmm garı 20 gunde 5 kılo verdiii ve bızım gıbı cok kıloluda degildi sizi tenzıh edıcem sız onceden kıloluydunuz suan az kılolusunuz kızlar
bu hatun 59 kılodan 54e düştü hortlak gıbı olmus o ayrı mesele ama onemlı olan hatıce degıl neticeeeeeeeeee
Yine kaynatiyosunuzkizlar. yaa ben dun yapamadigim yazlik kisliklarla boğuşuyorum yanınıza gelmeyi cok istiyorum ama bebeğim uyurken bu işi bitirmeliyim
Bosver kiraz nesfit hic guzel degildi aklina bile getirme canin cekmesin bosuna...aaaaa ben menü falan yazmicam ne yazsam bu kizcagizin cani cekiyor:)))
Yine kaynatiyosunuzkizlar. yaa ben dun yapamadigim yazlik kisliklarla boğuşuyorum yanınıza gelmeyi cok istiyorum ama bebeğim uyurken bu işi bitirmeliyim
Bosver kiraz nesfit hic guzel degildi aklina bile getirme canin cekmesin bosuna...aaaaa ben menü falan yazmicam ne yazsam bu kizcagizin cani cekiyor:)))
Tatlkm dukanda rahat gidiyor o kadar kilo.ama niye hortlak gibi olmus ki verecek kilodu az oldugundan mi ki??
Bilemedim cevremde uygulayip verenler var ama hortlak gibi olmadilar..
Canim haticede onemli neticede aman diyim saglik hepsinin başı. sana uymazsa birak sakin zorlama kendini derim ben canim
Aa şimdi farkettim 59 kilo ya 10 gün atak olmazki obezlerde bile 8 gun diye biliyorum.5 kilo alti vereceklere onerilmiyo dukan yinede yapanlara 2 gün atak diyorlar..o bayan bence hortlak gibi olmayi kendi yanlis secimiyle başarmış. Aman kirazcim sen sakin yapma böle şeyler. Dukan dogru yapılmazsa cok tehlikeli sonuclar doğurabilir
Bravo doğrusu küsür yaşındaki birine göre iyi metabolizması varmış
valla bacım gaz olsun dıye agnattım lakın denızın dedıgı gıbı onunkı hıcte saglıklı degıl .......
doktoruda cozemedım ne adamlar var arkadas ya
Canım doktor ama hangi alanda uzman acaba çok merak ettim doğrusu...
kaç gündür doğru düzgün hareket edemiyom kös kös oturuyorum yaaa
Kizlar, moralim bozukk..
Mideeem ciktiii..
Ne zmndir yemiyordumm..bbugun sabah ve akssn gozleme yaptim yedim.. yaninda salataaaaa tbii...
Smdi yesil cay iciyoruummn..
Napicam bn yaaaa.. sporsuz ne kdr kilo vrebilicem..
Tartildm bugn, 84geldm.. allahtn boy var. Yoksaaa siskoluktan ölürdmm..
dıyetısyenmıs
havalardan olabılır canım ıcınden gelmıyordur :26:
Canım sakın bozma kaldığın yerden devam...bende sporsuz veriyorum son zamanlarda bikaç gün yapabildim şimdi içimden gelmiyor...birde emziriyorsun sanırım senin için artı avantaj benim gibi uzun sürede verirsin sporsuz ama mutlaka verirsin..
Emziriyorm da ek gidaya gecnce azaldi emzirmem. Yaa ne yesem yariyor resmen. Bise yiyince mideem davul gbi siisiyorr. Ya ne guzel azmim vardi. Oda gitti.. evde kondisyon bsiklet var. Twister var. Arada yapablyrm sadce
Canım ne güzel bak bir sürü yardımcı malzemende varmış...bende aynı sen gibi ne yesem yarıyodu bence pes edersen daha çok alacaksın ve sonra vermek istesende işin daha zor olacak yinede sen bilirsin tabi...bu arada tiroidlerine baktır istersen...
Bu saatten snra sudan baska bise agzima koymicam. Ya diyetisyene gtmek istyrm ama bebegi birakccak kmseeem yok. Annem abimn ynnda, sehi disindaa. Bayramdan snra gitmeye calisicam artk. Destegn icn tsk edrm cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?