Başardım 5 ayda 15 kilo verdim geriye kalanları birlikte verelim!

Günaydın şekerler nasılsınız ???
Bu sabah tartıldım 64.7 kg çıktım tartıda...pazartesi 65.6 idim bayram öncesi 63.9 idim bakalım bir daha ne zaman göreceğim 63 lerii...
Teşekkür ederim denizcim İnşallah hepimiz eksi çıkarız...
Bende dışarı çıkıcam bugün görüşmek üzere herkese mutlu günler...

Tatlim Tebrikler pzt göre azalma var en azindan ,ya ayni kalsaydi..haftaya sen 63 leri bende 65 leri göreceğiz merak etme...unuttum yazmayı o gun bi kac arkadaş iddiaya girdik 1 ayda ne kadar gidecek bakalim.en az 3 kilo gitmeli yoksa yarışı kaybederim..valla onlar sebep bahane dinlemezler keserler biletimi...
Canim sanada mutlu günler

Canım inan ayni durumdayiz fazla kacirma tatlı krizleri hepsi mevcut bende de ama yazarsam sanki yuzlesmem gerek diye frenlerim gibi geliyo yoksaaa sonu gelmiyor yemenin.
Zaten tum kalorili şeyleri gündüz tuketmek en iyisi...vücut keki yakmistir da iste saglikli olmadi pek

Yürüyüşe ağırlık verecegim canim bide plates seti düşünüyorum ilk fırsatta. Umarim yapabilirim 1 ay sonra 63 lerde olmammmm lazim

Aynen canım bende seni tebrik ederim ...Mademki yarışa başladın 1. olmalısın canım başarırsın sen...Görelim 63-65 i bizim çıtır hatunlardan neyimiz eksik...:13::13::13:

Canım bende dikkat etmeye çalışıyorum ama bu akşam 4 tane sigara böreği fazla kaçırdım ...Bende kaçırdıklarımı yazıcam bundan sonra belki utanırda yemem...

Selam kızlar;

Acaba zayıflayabilir miyim? Hiç uzun süreli bir diyet uygulamadım. Aslına bakarsanız hiç diyet yapmadım bugüne kadar. Bundan sonra bende bu topiğe dahil olmak isterim.

Şimdi tartıldım 67.5 kiloyum

Aslına bakarsanız görüntümden memnunum ama yeni evli sayılırım ve henüz anne değilim. Aşırı derecede tatlı tüketen ve tatlı yememesi gerektiğini yükselen kan şekeriyle birlikte başı dönmeye başladığında farkeden birisi olarak hamilelik, doğum ve sonrası gerçekten gözümü korkutuyor.

Koşu bandım var ama bu günlerde sınava odaklandığım için banda çıkamıyorum.

Fast food hastasıyım.

Bu sabah ekmek arası salam, beyaz peynir yanında haşlanmış yumurta, domates ve salatalık yedim. Ardından dünden kalan yarım pudingim vardı onu yedim

Çay ve kahve içtim. Biraz öncede bol yağlı bir un helvası yaptım ondan yedim...

Durum nasıl görünüyor oralardan?

Kızlar koşu bandı kullanıp zayıflayan arkadaşlar var mı? Sizce 55 kg olabilir miyim?

Son düzenleme:
Bu arada size günlük beslenme programımdan da bahsetmek isterim;

Sabah;

1 karışık tost
1 bitter çikolata
1 kahve

Ara öğün

Topkek yada kantinde hoşuma giden bir abur cubur

Öğlen;

Yemekhanede ne çıkarsa (genelde 3 çeşit, çorba, ana yemek yanında pilav yada makarna)

Akşam;

Evde ne pişirirsem (genelde iki çeşit, ana yemek ve yanında makarna ya da pilav tabi sonrasında tatlı)

Yemek yemeyi çok severim hangisini kıssam bilemiyorum ya

Son düzenleme:

Canim hosgeldin aramiza, umarim birlikte kolaylıkla ve bol dayanışmayla kurtuluruz kilolardan..
Istikrarli olduktan sonra neden veremeyesin ki.. bizde yeri geliyor her türlü kacamagimizi yapiyoruz ama sonra kaldığımız yerden devam ediyoruz diyete..dagilani toparliyoruz derken destekle gidiyor kilolar
Bende cok seviyorum tatliyi ama fazla tatli tuketimi ilerde şeker hastalığı riski yaratıyor ve hamilelikte de şeker çıkabilir..en basta tatliyi azaltmakla baslayabilirsin çünkü sigara bağımlılığı gibi tatliyi yedikce yiyesi geliyor insanin..
Ben kosu bandi kullanarak kilo verdim simdi ve daha oncelerde..
Her gun yediklerini yazarsan insan bi sure sonra daha iyi menu çıkarmak için dikkat ediyor
Bol şans :))

Hoşgeldin canımm tabiki verebilirsin...Kilo veremeyecek olsam ben veremezdim...Önemli olan istikrar ve bol bol topiğimize takılman olacak...Öğünleri azaltarak başlayabilirsin...

Canım kısacakların pilav ,makarna ,tatlılar..Şimdi diyeceksinki bunlar benim vazgeçilmezim biliyorum bir zamanlar hepimizin vazgeçilmeziydi fakat vazgeçtik ve başardık sende başaracaksın...

Merhaba arkadaşlar 2 gündür kaçamaklarım olsu bayağı ama yarından itibaren kaldığım yerden devam inşallah...Sizler nasılsınız neler yaptınız,hafta sonunuz nasıl geçti...Bu arada ben hala regl olmadım ve karnım davul gibi şişş...

Selam hülyaaaa..
Gribim ben yaaa.. oglan huysuzzz,, bide regl olduumm.. hepsi bir aradaaa.. ben kacamak yapmadimm..bhatta hastalktan kilo bile verdm 1kilo gtmis nerdeyse.

Selam hülyaaaa..
Gribim ben yaaa.. oglan huysuzzz,, bide regl olduumm.. hepsi bir aradaaa.. ben kacamak yapmadimm..bhatta hastalktan kilo bile verdm 1kilo gtmis nerdeyse.

Öncelikle geçmiş olsun canım vede tebrik ederim 1 kilo iyiymiş...İnşallah iyileşirsin miniğinde rahatlarda herşey biter bir diyet kalır iş olarak...Bu arada fotolarını gördüm canım pek öyle fazlan yok gibi ben senin kilolardayken yarım dünya gibiydim gayet güzel görünüyorsun Maşaallah

Canım kısacakların pilav ,makarna ,tatlılar..Şimdi diyeceksinki bunlar benim vazgeçilmezim biliyorum bir zamanlar hepimizin vazgeçilmeziydi fakat vazgeçtik ve başardık sende başaracaksın...

Evet;

Bugün aynada kendime baktım yavaş yavaş tombullaşmaya başlamışım.

Zayıflamam şart...

Deniz nasılsın canım nasıl gidiyor diyet kuz
ucuklarin nasıllar ...
Esinle ne yaptınız ... İns hersey yoluna girmiştir

Günaydın şeker mi şeker çıtır mı çıtır hatunlar nasılsınız ?
Kahvaltımı yaptım biraz abarttım ama günün diğer kısımlarında dikkat edicem malum kalabalıkta çok yeniyor...Bu ara reçele sardım,sucuklu yumurta vs yiyorum kahvaltıda fakat form çayı içiyorum ...Gündüzleride çoğuna dışarıya çıkıyoruz yediklerime pek dikkat edemesemde yürüyüşü bol yapmış oluyorum...En azından bir dönem koruyabilsem iyi...
Denizciğim sen naptın yarış meselesi nasıl gidiyor,spora başlayabildinmi ?
Kirazcığım bacımm az kaldı büyük güne bitirde gel şu işi özleniyorsun...
Omtebarla başlayabildin mi neler yaptın neleri azalttın ?

cannnnımm merhabaaa, afiyet olsun kalabalıkla yeniyor malesef ben de reçel yapmıştım yazdan..kayısı ve çilek onlardan tırtıklıyorum...yarışa konsantre olamadım dün regl oldum ve ağrım çok sporda yok o yüzden..

inşallah bi iki güne spor yapacak kıvama gelebilirim..bu gün arkadaşa gideceğim umarım çok abartmam..akşama menü yok,yemem sanırım..
sabah 1,5 dilim t.b. ekm 5 zeytin peynir kayısı reçeli
ara şekersiz nescafe az sütlü

devamını akşama::))

canım senin hedefin kv gidene kadar kilo almamak olsun bence..ben misafir gelince yada bi yere gidince 1-2 kilo alırım genelde..koruman bile süper olur..bir de her gün yürüyüş yapabilmen çok güzel

Selam hülyaaaa..

tatlım çok geçmiş olsun, hasta hasta bebek bakımı çok zor..kolaylıklar dilerim

hastalığın en iyi tarafı iştah azalması oluyor..1 kilo için maşallah

Deniz nasılsın canım nasıl gidiyor diyet kuz
ucuklarin nasıllar ...
Esinle ne yaptınız ... İns hersey yoluna girmiştir

canım iyiyim çokkkk teşekkürler sen nasılsın

kuzucuklarım iyi çok şükür, küçük hastaydı yine ama toparlanıyor çok şükür..umarım sen de ve çocuklarda iyisinizdir..

tatlımm eşimle aylar sonra iletişime geçebildik ve gerisi çorap söküğü gibi geldi..o da ben de ne kadar yıpranmış ve özlemişsek şu an gayet özenli ve güzel gidiyor
Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın..kulaklarımızı tıkadıkkk ailelere

sevgiler canım benim..bolll eksili ve bolo moralli bi hafta dilerim

Aynen canım bizdede memleket dönüşü bir reçel bolluğu var şükür...Canım şu reglin darısı başıma diyorum halen olamadım ama artık korkmaya başladım negatifti biliyorsun ama neden olamadım acabaBende en azından dediğin gibi koruyayım diyorum kilomu bu arada acayip şişti karnım sanki iki kişi gibi dolaşıyorum dışarıda ben vee göbeğimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…