Başardım 5 ayda 15 kilo verdim geriye kalanları birlikte verelim!

canım yaa kıyamam cidden olamamakta çok kötüdür..hem fiziken hemde ruhsal olarak çok etkiler insanı..bi dr'a gitsen,yeni tiroitine de baktırdın onunla alakalı olsa çıkmaz mıydı???
ben ilk bebeğimde o idrar testlerinden 3 kez yaptım negatif çıkmıştı.amacım korkutmak aslaaaaa değil,sen zaten sağlıkçısın bilirsin çok güvenilir olmuyor o testler....

Canım tiroidlere baktırdım hormonlarım normal çıktı ,göğüslerim sancıyo ve karnım şişti heran olacak gibiyim ama yok işte :18::18::18::18: biliyorum canım evet idrara daha geç geçiyor gebelik belirtisi çok korkuyorum çookkk...

Hay allah umarım çabucak çözülür sorunun canım...bazen olabiliyor böyle inşallah seninki de böyle bi şeydir. .yaşadığımız stres içtiğimiz ilaclarda sebep olabiliyor korkma hemen.ben sadece o testlerin guvenilmezligini vurgulamak istedim

Utançla menumun devami
2 pogaca, 2 kase yeşil salata, 2 elmali pasta ,1 dilim tiramisu
Akşam menu yokkk
Cay, yesil cay ve maden suyu var

Canım gecmis olsun... Bian önce iyileşsin kuzucugun... Ufak olan erkek miydi...?
benimkilerde iyiler elh.. Daha yeni bugün diyet moduna girdim ben... Hic dagitmamak lazım ya toparlanmak cok zor oluyor...
be kadar sevindim ya... Allah ağzınızn tadını bozmasın bi daha... Böyle olacağı belliydi ama... Uzamamasi sevindirici olduhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/.................gif
Canım ya o ne stres oluyor öyle ... Ama takma kafana bak belirtileri var... Muhtemelen stresten olmuyorsun bence...
K.valideyle küçük bi evde bide bebekle stres oldun belkide sebep budur

Olabilir canım yüksek ihtimal stres bugün yine test yaptım negatif kan testide yapmaya hastaneler özel hast. şimdilik gitmicem bikaç gün geçsin olmazsam kan testi yaptırmayı düşünüyorum...Kesinlikle küçük bebeğimde olunca tekrar regl olamamak kasıyor insanı...

Canım saglikocagindada yapiyolar testi... Sen hemşireydin galiba daha iyi bilirsin tabi....:)
sırf stresten kurtulmak icin diyorum
yoksa ben artık şüphelenmiyorum :)

Doğru söylüyorsun bugün yine yaptım negatif çıktı bikaç gün daha bekleyimde kan testi yaptıracağım artık...Yok canım sen dediğin için stres yapmadım hep aklımda zaten ne zaman olacağım diye bekliyorum hep...Bu arada bugün kaçırmışsın bayağı canım ...Bir dönsem şuraya rahat rahat bir gaz vereceğim hepimize ama şuanda o modda değilim

Canım saglikocagindada yapiyolar testi... Sen hemşireydin galiba daha iyi bilirsin tabi....:)
sırf stresten kurtulmak icin diyorum
yoksa ben artık şüphelenmiyorum :)

Yapılıyordur mutlaka canımda başım kalabalık biliyosun herşeyi merak eden kv. birşeyde yoksa kesin bir yorum yapıp benim sinir katsayılarımı arttıracak o yüzden biraz daha bekleyip gidicem inşallah...

Sagol kelebegim allah razı olsun, allah hepimize yuvasında mutluluk versin.
Kuzum benim ikiside erkek allah bagislarsa
Bu arada ne güzel sen o moda girmissin, cok cozuttum ben bayramda yaa ama kacari yok eninde sonunda toparlayacagim
Demismiydim sana yarisa girdim arkadaslarla bi motivasyon sebebi daha:))

Sagol kelebegim allah razı olsun, allah hepimize yuvasında mutluluk versin.
Kuzum benim ikiside erkek allah bagislarsa
Bu arada ne güzel sen o moda girmissin, cok cozuttum ben bayramda yaa ama kacari yok eninde sonunda toparlayacagim
Demismiydim sana yarisa girdim arkadaslarla bi motivasyon sebebi daha:))

Dönnnn Hülya valla olmuyor böyle menü yaz gaz ver sporlarini Paylaş ki su deniz arkadasinda nasiplensin..daha ne kadar süre sende kv? O degilde birde yarisa girdik neyime guvendiysem

Bu arada Doğum günün kutlu olsun Türkiyemmmm
Daha nice 90 yillara hepimizin bayramı kutlu olsun kizlar:)

Dönnnn Hülya valla olmuyor böyle menü yaz gaz ver sporlarini Paylaş ki su deniz arkadasinda nasiplensin..daha ne kadar süre sende kv? O degilde birde yarisa girdik neyime guvendiysem

Merhaba denizciğim, İnşallah yarından sonra başliyacağım en azından fırsat buldukça yazacağım bu aralar çok yedim o yüzden utanıp yazamıyorum diyetle falan yakından uzaktan alakası yok...kv em ayın 10 una doğru gideriz diyo fakat görümceciğimde burada o hiç gitmek istemiyo anlayacağın ikili kombinasyon var şu sıra evde...

Canim yaaa daha varmış gitmelerine ..hayir yani gorumcen niye gitmek istemiyor.bu kadar uzun misafirlik mi olur. Evin dardi sanirim..yalniz bana noluyosa bu kadar sağlam serme yataklarini:)))
Dön bacim dön daha varmis gitmelerine toparlayalim birbirimizi.
Bi kac güne kirazda gelir ohh miss

Seni anlıyorum bu ara bende menu yazcam diyorum ama iyi menu cikaramiyorum istikrarsiz gidiyorum

Var canım daha evet..Görümcem gezmeyi çok sever nereye tayin gittiysek geldi,sağlam sermeyeceğimde kocam saolsun canım...Bugünde toparlayamadım napıcam ben bilmiyorum...

Bugünkü menümü yazıyorum pek diyetle alakası yok ama yazarsam bazı şeyleri düzeltme imkanım olur belki :sabah :1 bardak çay,3 dlm beyaz ekmk,3 çatal sucuklu yumurta,1 yemek kaşığı reçel,5 adet zeytn,2 küçük dilim tulum peynri...Öğlen:1 kase yayla çorbası,5 kaşık türlü ,1 dlm byz ekmek..arada bir çikolatanın 3 te biri...Akşamda balık ve salata var...yorum bekliyorum arkadaşlar kızıp yerden yere vurmak serbestt...Bu arada 1,5 saat kadar yürüyüş yaptım en azından oturmuyorumya o içimi rahatlatıyor bir nebze...

Son düzenleme:
Bu arada Doğum günün kutlu olsun Türkiyemmmm
Daha nice 90 yillara hepimizin bayramı kutlu olsun kizlar:)

Biraz geç oldu cevap ama Allah ülkemizin birliğini bütünlüğünü bozmasın bunada fırsat vermesin..hepimizin bayramı kutlu olsun....

Canim inan bu menüde kızıp yerden yere vuracak bir durum yok.tek fazlalık sabahki ekmek olmus.recelde 1 yemek kasigi yerine yarisi kadar olabilirdi..1, 5saat yurumussun ne ekmek kalmıştır ne recel...her gun böyle olsa kilonu korur belki birazda verirsin yürüyüş sebebiyle
Benim bu günkü menum seninkinden bin beter..yazsam ne kadar az yedigini görürsün. .az beslendim ama yediklerim hep kalorili gıdalardi..sabah simit sonra borek kurabiye..
Sanirim 3 kilo veremeyip alacagim bu gidisle..o kadar yoruldumki 2 gündür misafir agirliyorum ev temizle ikram hazırla çocuklarla ilgilen derken bi baslayamadim((
Hulya noldu bize

günaydınnnn kızlarrr artık topiğe kim gelirse bu gün

yarın tartı günü:18::26: artı çıkarım kesin... bu gün biraz dikkat edeyim bari

ev ikramlık pasta börek dolu onlara bakıp bakıp nasıl frenleyeceksem kendimiiiii

bu regl dönemide bana pahalıya patladı

sabah iki tane kıymalı yufka böreği yedim boll açık çayyy

elma sirkesi hakkında fikri olan var mı? emzirme döneminde sütü etkiliyomuş diye duydum benim gibi bebeği büyük olanları ne kadar etkiler,fikri olan paylaşabilir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…