Başardım 5 ayda 15 kilo verdim geriye kalanları birlikte verelim!

Bende 1.4 kg fazlaydım bu sabah...Bayramda midem bozuldu ishal oldum afedersin o halde tartıda bu çıktı...Mide az yemeye alışmış birden yüklenince mahvoldum neyse kızlar yarın başlamayı düşünüyorum ama misafirde var nasıl olacak bu kalabalıkta bişlmiyorum herkes löp löp götürüyoo bende elma kemiriyorum şuanda...

Günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım...Menlekette çok güzel iltifatlar aldım bayram güzel geçti biraz fazla yedim +1400 çıktım cumaya kadar tartılmicam uzun bir zaman sporda yapamicam galiba..Sizler naptınız çıtır bayanlar ?

Canim cok geçmiş olsun inşallah herkes sagligina kavusmustur..bi iki gundur benim ufaklikta nezle gibi..bi gun iyiyse bi gun hasta o kadar da dikkat ediyorum. Abimiz okuldan getiriyor sanirim
Sagol canim bayramim şükür guzeldi.biraz yorucuydu ama tatli yorgunluk.allah insallah kurban kesen herkesin kurbanini kabul etsin
Canim Bismillah diyip baslamak gerek ama motive olamıyorum Umarim bi iki gune toparlarim kendimi..sen nasilsin bu gun başlayabildin mi diyete??
Canim insallah yilbasina kadar kolo sorunumuz kalmaz da onumuzdeki bayram koruma programinda oluruz:))))

Günaydın canım
Fıstıklar neyim demissin ya uzerime hiiic alinamadim.hulya bi yedim bi yedim sormaaaa valla sabah tartilamadim korkumdan..sanirim 65 'i tekrar görmek için bekleyeceğim. Offff ya niye böyle oluyor...bi cikonun verdigi haz 5 dk, ama zarari saymakla bitmiyor...
Bu gun motivasyonum sifirrr inşallah toparlarim cabuk..

canim senin adına çok sevindim insanlar uzun süre gormeyince hemen farketmisler ne guzel..tatlim 1.400 falan sorun degil yeterki azmimiz olsun. 15 kilo verdin onu mu veremiyeceksin..yeterki eski halimize bi donelim ah ahhhh

Merhaba canım tartıya çıkmaya korkyyorsan bugün başlayıp cuma günü tartılmak motive eder diye düşünüyorum...Ben öyle yapacağım inşallah cumaya kadar tartı yok...Evet canım herkes farketti annemin yorumuda şu oldu 'ben seni bir daha eski haline dönemez sanmıştım dedi '..umudu kesmişmiş benden...Herkes nasıl yaptığımı sordu çook mutlu oldum...Bir sorunum var ama bu ay regl olmadım

Anaaa neden regl olmadin kiii diger yazdiklarinin hepsini unuttum buna kitlendim ..hamile olma ihtimalin var mi???????? Yoksa baska bi sebeple mi acaba olmadin.ne kadar gectiii ayyyy nasil duruyosun ben catlardim bi test falan yapsan canim

Anaaa neden regl olmadin kiii diger yazdiklarinin hepsini unuttum buna kitlendim ..hamile olma ihtimalin var mi???????? Yoksa baska bi sebeple mi acaba olmadin.ne kadar gectiii ayyyy nasil duruyosun ben catlardim bi test falan yapsan canim

5 Gün geçti canım bende test yapmaya korkuyorum ne yalan söyleyim korkuyom işte birde ev kalabalık ve 1+1 ev kayınvalidem çok meraklı nasıl bakayım bilmiyorum napacağımı artık hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum..Eşimlede aramız limoni daha söylemedim korkuyorumm...

Anladim canim haklisin korkmakta bebegin kucuk,plansiz bi gebeligi istememen ve korkman normal..o zaman bi kac gun daha bekle istersen ama kendini test yapma fikrine alistirirsan kolay yapabilirsin...insallah gonlune gore olur..allah isteyen ama olmayanlara versin diyelim canim
Esinle kotuyken soyleme bencede.o kizginlikla bi sey soyler cikmaz icinden
Ah su kayinvalidelerrrrrr bu ara nazar Değdi bizimde aramiz iyi degil

günaydın hülyanın sevgili günlüğü

bu sabah baktım deli gibi yiyorum çıktım tartıya..cumaya kadar beklesem iyice alıp başımı gideceğim

65,8 den 67,5 e çıkmışım şöyleeeeee varyaaaaa gözlerim yerinden çıktı geri girdiiii 1,7 kg maşallah diyorum bana..inşallah çabuk kurtulurum bu son gelen fazlalıktan...tüm suç bayramda değil tabiiii..kafam bozuldukça bayram çikosuna baklavaya sardım...zor bi dönemdi şu bi kaç ay hem moralsizlik hem diyet bu kadar oldu işteeeee

Allahım inşallah tüm sıkıntıda olan insanları içinde ben de dahil çabucak feraha çıkarsın... amin

kiraz gel artık azcık kaynatalım yaaaa bu arada aklıma geldikçe dua ediyorum sana

hülyaaaa sen ne yaptın nasılsın canım benim

Canım cok gecmis olsun
Simdi iyisindir ins
Birde bian önce test yap canım benim eger şupheleniyorsan...
Yap rahatla..
Onun stresi cok fena oluyor
Ben kendimden emin bile olsam (ki belli mı olur) Allah'ın isi...
Gunüm geçtiğinde heray depresyona giriyorum resmen
Ne olcak banyoda 1 dk lk is

Canım onlar hemen kilo olmuyor hemen üzülme... Eger dikkat etmemeye devam edersen o zaman kalıcı oluyor...
Haftaya cumaya kadar dikkat edersen 2 kilodan fazla bile gider ins
Canmmm sıkıntın ne bilmiyorum ama
Rabbim hafifletsin... Senden alsın yükünü ins
Paylaşmak ister mısın?
Bu arada bende +600 fazlayim
Bana Bayram değilde bayramdan önceki haftadan miras kaldı ..
Canım hastalıklarımız iyi sukur artık
Bu sefer dünden beri ben hastayim
Her tarafım kırılıyor , boğazım şiş...
Ama yılmadım , yürüyorum ))
Hadi sende gel artık kendine

Son düzenleme:

Merhaba canım üzülme aynı durumdayız bende 65.7 çıktım sabah birlik olup toparlanalım canım verdiklerimizi geri almayalım ...Henüz regl olmadım bir umut hipotiroidden dolayı adetim gecikmiş olabilir İnşallah öyledir...Canım aynen işte bizimkisi duygusal açlık aynen bende sinirimi yemeklerden alıyorum şu sıra ...Ama bu günleride atlatacağız inşallah...Neler atlatmadıkki...

Saol canım atlattım şükür...Yapacağım testi bugünde korkudan yapamıyorum hepimiz yaşıyoruz o depresyonu işimiz zor...

Son düzenleme:

Canım ağzından bal damliyo inşallah yerlesmez bu kiloda dedigin cikar..iyi olmaniza sevindim ama sana cookkkk gecmis olsun..canim masallah cok yorma yinede hastayken spor iyice halsiz birakmasin seni bide 2 çocuk var .allah sifa versin tezzz zamanda canim
benimde bayram oncesi basladi abartmalarim temizlikte falan dikkat edemedim.mutfakta dogru dürüst yemek yapamadim bi de bayram..aslinda dedimya hepsi bahane hulyanin dedigi gibi duygusal aclik asil sebep
Tatlim anlatırım tabii sen ilgilenip sormussun sagolasin
Ilk defa esimin ailesiyle boyutlu bi kac sorun yasadim yasadikk cozemiyoruz , cozulecek gibide durmuyor.bu durum zamanla ev icinede yansidi esimle uzun bi kirginlik donemi falan oldu senin ailen benim ailem falan oldu off ki off
Yapim geregi yapılanları unutamiyorum bu da beni cok olumsuz mutsuz yapiyor derken gir cik ye ye ye oldu
İnşallah allah büyük asabilirim

İnşallah canım el birliğiyle kurtulalim canim..senin regl oncesi şişliginde vardir.umarim tiroidden kaynakli bi gecikmedir ve hemen çözülür sorunun..birden hafiflersin canim
Kizzz ne güzel tarif etmissin duygusal aclik valla... toparlanmaliyiz..bizim başka esimiz yokkkk

canlarımmm sımdı ıs yerıne ugradım burdanda dersaneye gıdıcez arkadasla hemen bı gırım dedım okuyamadım yazıları vaktım kısıtlı halen 78 kıloyum

sınavım kasım 2de ondan sonra yogun bır sekılde burada olucam kızlarr Allah rızası ıcın namazlarınızda nıyazlarınızda benıde dıllendırın

Canım ciddiyim 1 hafta yine eskisi gibi dikkat et gider hemencik ins
Datlum bak böyle kendimizi yıpratıyoruz yıpratıyoruz ,, sonra bi bakıyoruz kendimizi yiprattigimizla kalmışız.. Detaylarını bilmiyorum ama...
Eşimle mutlu olayım ... Gerisi zırrrrrrrrr bana....:))) sen bence aranıza yansitmamaya çalış ... Aynı evin icinde dargın olmak cok yıpratıyor insanı... Hem ikiniz bir olsa...
Çözümlenmeyecek şey kalmaz :)))
Aaah ah bu kocalar dengeyi sağlayabilse hersey ne aaala olacak...(biz yakın olmadığımızdan cok sukur sorunumuz pek yok, yakın olsak Allah bilir ne olurdu :)
Zitlastikca bu seninkiler, benimkiler olayı daha fazla oluyor...
Bide cok dua etmek lazım ya ...
Allah istikamet versin, kalblerini yumuşatsın ..vicdan sahibi yapsın ins
Ki benim arkadasımı üzmesinler

Canım bu aile konusunda seni en iyi ben anlarım geniş bir zamanda dertleşiriz sende istersen umarım orun neyse çözülür en azından eşinle senin arandaki sorun...

Canım şu sınavdan yüzünün akıyla çıkta gelirsin biz buralardayız daha zafere ulaşmamıza çok var gibi...

Geçmiş olsun canım denize yazmışsın ben görmedim öyle sohbetinize daldım ne güzel yazmışsın canım olması gerekenide bazen insan gururuna yenik düşüyo yapamıyo bu dediklerini.. Amin canım tüm fesatların kalbine merhamet versin Allah ım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…