Başardım 5 ayda 15 kilo verdim geriye kalanları birlikte verelim!

Canım bu aile konusunda seni en iyi ben anlarım geniş bir zamanda dertleşiriz sende istersen umarım orun neyse çözülür en azından eşinle senin arandaki sorun...

Canlarim yaa allah razi olsunn ikinizden de varliginiz desteginiz cok özel cok güzel
Kelebegim namazlarimin ardindan hep dua ediyorum zaten tevekkül etmesem halim ne olurdu bilemem. ..inan sorunlari bilseniz sen ne enayi bi gelinmissin derdiniz..o kadar susup kullandirmisim ki kendimi esimin ailesine...simdi yapmıyorum ve böyle kendimi daha mutlu hissediyorum ama 10 yildir yaptiklarimmmm...cidden uzak olmak en guzeli Kelebegim, bu büyük nimet arkadasim
İnşallah esimle toparlayabilsem gerisi benimde umrumda değil. .
Hulya valla dertleselim ,hep kilo hep kilo birde altinda yatan sebepleri arastirmak çözmek lazım di mi canim
Ben her zaman hazirim
Sen ne yaptin aklim hep sendeydi test noldu???

Canim aynen tatil hiç birimize yaramadi ama toparlanicaz el birligiyle...sana maşallah cizgini bozmuyosun o kadarcik kavurma dürümden nolcak diyetin bozulmamis say bence..ilk bebegimden sonra bende dikkat ederek vermistim ve boyle git geller olmamisi heeep gitmisti..sanirim yasinda etkisi var 30'u asinca metabolizma yavasliyor..
Canim bu arada elma sirkesini bende bi kac gun kullandim ama sonra bir yerde okudum emzirenler yapmasin diye bi arastir istersen..ne yersek sute geciyor ya sutun tadini mi bozuyo yoksa sirkedeki bi madde sütun yapisini mi ne degistiriyormus tam aklimda kalmadi arastir bi istersen..
Ben artik daha esnegim bebegim 16 aylık oldugu icin ama yinede elma sirkesi içmiyorm...
Hala azda olsa emiyo bebegim
Canim birde pirinç lapasini ayda bir defa yapmayi oneriyorlar.2 gun devam ediyosun..aralarda menu seklinde yemek ise yarar mi bilmiyorum bi de emziriyorsun ya sütünun kalitesini bozmasin senin bebegin küçük diye biliyorum. ..beenimki nacizane öneri canım yinede sen en iyisini bilirsin..sevgilerrr

Canım günaydın testi dün alamadım bugün nasıl alıcam onuda bilmiyorum malum hep dipdibeyiz gerçi hmile kalsam öğrenecekler biliyorsun misafirlerimm var...Malesef ağırbaşlı olmayı kendimize görev yapmışız buda sorunların başı oluyo dertleşiriz canımda şu misafirleri bir göndereyim...Ama her neyse içine atma ben kendimi hasta ettim boşver bak gül gibi iki evladın var eşinlede aran düzelecek İnşallah biraz sabır lazım diğerleriylede iyi olmaması daha iyi çok kafanı dinlemiş olursun hiç moral bozmak yok hayat yaşamaya değer...senin ve evlatlarının sağlığı yerindeyse en güzel mutluluk gerisi yalan...

Simdiye kadar yediklerim
Sabah klasik kahv:
Peynir zeytin salatalık domates ve t.b ekm
Ara yok
Oglen dünkü kekten 2 dilim
Ara 2 gunkurusu 1 hurma

Yedim simdiyesil çay iciyorum spor yokk ütü var onun yerine

kızlar tekrardan geldimmm geçen demeyı unutmuusum bayramda kapandım ben

aksam gene dersaneye gıdıyorum hayırlısıyla bı bıtseydı şu sınavvv yarabbimm ...............

aksam gene dersaneye gıdıyorum hayırlısıyla bı bıtseydı şu sınavvv yarabbimm ...............

Caniiiim hosgeldin
Allah hayirli etsin canim yaa cok sevindim senin adina...inşallah hakkini vererek yapabilirsin ve inşallah allah bizlerede nasip eder
Biter canim azz kaldii dayan..sonrasinda yasayacagin ferahlamayi dusun bi ohh diceksin
Basarilar canim tekrar.2 kasimdan itibaren bekleniyorsun :))

Hoşgeldin bacımmm özlemiştik seni buralarda görmek güzel...Kapanmışsın hayırlı uğurlu olsun...Sınavındada başırılı etsin İnşallah...

Simdiye kadar yediklerim
Sabah klasik kahv:
Peynir zeytin salatalık domates ve t.b ekm
Ara yok
Oglen dünkü kekten 2 dilim
Ara 2 gunkurusu 1 hurma

Yedim simdiyesil çay iciyorum spor yokk ütü var onun yerine

Tebrik ederim canım menün güzel böyle devam ....Ohh mis gibi kol çalışırsın...

Tebrik ederim canım menün güzel böyle devam ....Ohh mis gibi kol çalışırsın...

Canim kek olmasaydi iyiydi ama dayanamadim pek güzel olmuştu:)
Aksamda az yedim corba ve kurufasulye sonrada nar ve çay
Bu arada menüyü yazmayi aksatir oldum artik aksatmadan yazacagim
Yesilcay 1 tane, 2 lt su

Günaydınnnn bu gun sabah disarilarda olacagim..kilomu bildirip kacayim:)

Bayram oncesi: 65.8
Bayram dönüşü: 67.5 (pzt)
Güncel: 66.8

Hulyacim ve diger arada gelen arkadaslar umarım eksiyle kapatirsiniz haftayi..allahin izniyle haftaya cuma yine 65 ler hedefim
Sevgiler

Canim kek olmasaydi iyiydi ama dayanamadim pek güzel olmuştu:)
Aksamda az yedim corba ve kurufasulye sonrada nar ve çay
Bu arada menüyü yazmayi aksatir oldum artik aksatmadan yazacagim
Yesilcay 1 tane, 2 lt su

Canım başla spora iyi oluyo sporsuz zor gidiyor...Evet en azından yiyip evde oturmuyorum hareket etmiş oluyorum...Kek fazla olmuş ama öğlen olduğu için yenebilir belki akşama dikkat etmek lazım...Menü yazmak iyi ama ben arada fazla kaçırıyorum o nedenle yazmıyorum yediklerimi birde şu atatlı krizleri yok muu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…