- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
- Konu Sahibi nursehulya
-
- #1.001
Hülyaaaaa nerdesin canim hadi kalk bu gun büyük gün
Seni bekliyorummmmm arkadaşım ne yedin ne ictin motivasyon ne durumda???
Canım bu sabah kahvaltıda yediklerimi yazıyorum vede yorumunu bekliyorum yanlışım varsa düzeltebilirmisin...1 avuç fındık,3 tane ceviz,tereyağına 2 yumurta kırmıştım ondan çok az yedim,peynir yedim,3 çatal kavrulmuş turşu yedim sanırım bu turşu olmadı ama akşama kadar birşey yemicem artık...Yarın kv gidiyo motivasyonum yüksek
Evet canım biz karadenizliyiz ben giresunluyum orduya gelin gittim..Belki birgün görüşme imkanımız olur misafir etmek isterim karadenizi merak ediyorsan fakat olmasada mutlaka turla gitmeni tavsiye ederim...Afyonlu arkadaşımı gezdirmiştim geçen yıl hayran kalmıştı methetmek gibi olmasın...Sen neler yaptın ne yedin içtin canım...
canım ayy inşallah görüşme imkanımız olurçok isterim memleketini gezmeyi amasrayı samsun'u gördüm ama asıl samsundan sonrasını görmemi tavsiye ediyorlar...şimdilik sadece resimlerle idare ediyoruz..çok şanslısın çokkk karasal iklimde yaşamak görsel olarak çok kötü..seviyorum memleketimi ama her yer dağ taş
canım kavrulmuş turşu nasıl oluyor?? normal turşu serbest kaçamak yapmadın yani, fındık fıstık badem ceviz kaju antep fıstığı hangisi olursa olsun karışımda olabilir 1 çay bardağı ben ajda çay bardağıyla ölçüyorum...
yumurtanın hepsini bitirseydin zeytin,domates salatalık yeşillik doyana kadar yeseydin canım..bu diyette az yiyince değil çok yiyince gidiyor
yediklerin doğru ama miktarları az olmuş..az yiyince de 2-3 saat sonra acıkabilirsin acıkmaman lazımmış
dün tam 7 saatti iki öğünümün arası sabah nasıl yediysem acıkmadım..4 saatten sonra eger bir şey yemessen yağ yakan hormon devreye girip yağlardan enerji vermeye başlıyormuş bize..yani 4 saatten sonrası önemli
birde her gün ama her gün sabah kahv günkurusu kayısı, taze kaymak yemelisin.karatay kahvaltısı denince bu da giriyor içine
bende sana yazayım ne dediğimi
2 yumurtadan bol yeşillikle salata
1, domates 2 salatalık 7 zeytin bisürü peynir 5 gunkurusu ve ceviz acık çay yeşil çay
aralarda limonlu su tok tutuyormuş.birde sabahki günkurusu potasyum sebebiyle tok tutuyormuş
bu arada çok sevindim canım senin adına, iyi sabırlıymışsın maşallah:119::119::119::119:
Merhaba canım...bu sabah tam hazır değildim karataya belki miktar olarak haklısın ...Yarın sabah tam yapayım o zaman ...Kavrulmuş turşu soğanı salçayla öldürüyosun yağda turşuyu kavuruyorsun...Ya canım şu yağ yakma meselesinde göbeğim gitsinde nasıl olursa olsun diyorum akşama kadar dayaanırım bol su içiyorum acıkmıyorum pek,birde fındık saolsun hemen tokluk hissi veriyor...gün kurusu yoktu evde ondanda alayım o zaman...Benim topikleri inceleme şansım pek olmadı topik başlıklarındaki sayfayı okudum o kadar ...Ben bilgisayarı alınca kaynanama bişeyler olur hep kızının elinde olsa sesi çıkmaz malum...Canım hertürlü bitkisel çay serbest mi karatayda ?Evet canım şükür yarın özgürlüğüme kavuşuyorum...Daha görümcem burda ama
Canım yeşil çay 2 fincanla sınırlı, siyah cay öğünlerden 2 saat sonra öneriliyor ama sabah uyamiyorum ben..digerleriyle ilgili bi sinirlandirma gormedim canim
Canim bende cuma aksami ufaktan giriş yaptim . ilk günler alisamama olabiliyormus( kaçamak disinda) kuruyemiş miktarlarinda fazlalik yada ara yapıp sut yogurt yemek mümkün olabiliyormus
Ama cumartesi pazar ara yapmadim resmen oruçlu gibi davrandim..yani cay su dışında. ..
Canim kullanilan yaglar çok önemliymis tereyağ ve z.yag bol bol. Hatta zeytininizi z.yaginin içinden alip yiyin deniyor..ayçiçek mısır margarin yaglari yasak..
Allahim 2 oglum var elhamdulillah ben nasıl bi kv olacağım acaba..ne cektik bu ailelerdenn
Gorumcen ne kadar daha sizinle, neyse yinede bir kişi azalmasi iyidir. (.insani nasil kötü niyetli yapiyorlar yaaa)
Anladım canım benim evdeki ayçiçek yağı bitsinde zeytin yağına geçeyim o zaman...Anneciğim saolsun bayramda köy tereyağı koymuştu bana bende yemeye çekiniyordum bu karatay iyi oldu...Şükürler olsn ben şu ana kadar hiçç acıkmadım...Şimdi evdekiler ziyafet çekecekler ama ben yemiycem...Aynen canım inşallah iyi kv ler oluruz ben diyorumki hep oğlum mutlu olsunda varsın bayramdan bayrama gelsin...Yeterki sağlıklı mutlu olduğunu bileyimde yeter bana...Görümcem mart ayına kadar burda kalmayı düşünüyor galiba...Eşimle atıştık dün gece ne özel bir gün yaşadım evlendim evleneli ne ekonomik özgürlüğümün tadını çıkardım ah canım aaahhhh....
Canım yaa insan mutlu olunca mutluluk verebiliyor ve mutlu çocuklar yetistirebiliyor erkekler bunu bi anlasa..gorumcenin gezmeyi sevdiğini biliyorum da bu kadarinada pess diyorum.sonucta oraya bi amac icin gelmemis ( okul, is, yegen bakma) neden uzatir ki bu kadar. .insanlar kredilerini kendileri tuketiyorlar..o konuda eşimin ailesinin hakkını yiyemem saygilidirlar..neyse canım sen yinede tartışma esinle..bak beni hatirla aylarca depresyon yasadim resmen ev icinde küslük cok zor.o cikar sabah işe gider kafasi dagilir sen gorumcenle kalir iyice kuplere binersin.bi de üstüne benim gibi stresten yer yer yer 3 kilocuk alirsin:) Allah muhafaza
Canim acikmaman cok iyi dogru gidiyorsun demekmis bu..tereyagli bulgur pilavı 3-4 yemek kaşığı serbest
.bende de var ayçiçek hala oglum kizartma isterse kullanacağım.
gızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
bacılarrrrrrr
nörüyonuzzz sizleri cok ozledım ve artık kalıcı buradayım Allah ıızın verırse ...
nasılsınız canlarım durumlar nasıl
Selam canım hoşgeldin sen nördün İnşallah umduğun sonucu almışsındır...Bizde özledik hoşgeldin sefa getirdin..Senden sonra çokta yol katedemedik hatta kilo aldık karatay diyetine başladık...
hoşbulduk canımm ... ben yogun tempodan cıktım geldım .. sınavıma gırdım rahatladım ..
ortalardayım ne ıyı nede kotu dıyemıyorum sonuclanacak 1 ay sonra ... Allahım hayırlarla sonuclandırsın ınsallah ....
bende sızle aynı durumdayız hatta belkıde aldım kılo hıc tartılmadım korkumdan(
bugun basladım dıkkat etmeye gene ...
karataya basladınız demek o da baya ıyı bır dıyet dıye duymustum hayırlısı olsun
Saol canım...Amin...Bence bir an önce tartıl canım insanı en iyi motive eden şey gerçeklerle yüzleşmek...Unutmadın değilmi cuma bildirim günümüz güzel haberlerini bekliyoruz...
Merhaba topikim akşam menünümü yazıyorum bir tabak yeşil fasülye yemeği,1 avuç fındık ama şu anda çook acıktım olmadımı acaba bu diyet işi....
selam kızlar, denizin topiğini bir ziyaret edeyim dedim.. karatay kararınız hayırlı olsun, hayırlara vesile olsun inşallah.. hülyacım akşam gerçekten az olmuş, yanına yoğurt ve salata yeseydin iyiymiş, özellikle de yoğurt.. olmadı mı deme, kesin olur canım..
denizcim seni de tebrik ediyorum, menünü de bekliyorum...
Canim cok az yemissin ondan acikmissindir..hemen ayran yap jendibe 2 bardak yada daha fazla yada süt is yanında fındık ceviz falan..sakin bozma tatlim baska bi seyle.ben birazdan akşam menumu yazarim
Hoşgeldin canım seni burada görmek ne güzel, valla burasi benim topigim gibi oldu aylardir her gün burdayim:)
Ziyarete bekleriz senide..sizden öğrendiklerimi hulyacima anlatiyorum onun bu ara zamani yok...
Menume gelince
Sabah kkk 1 bardak süt 09.30
Ara 15.00 1 kase yogurda elma dogradim tarcinla
Aksam18.00 mercimek çorbası pirasa, bulgur pilavı, yogurt Çiğ badem
Su an çok tokum böyle böyle nasıl vercez çok merak ediyorum. Eşim inanmıyor diyette olduğuma
bir de böyle dene bakalım, biz karatayla yiyerek veriyoruz valla.. leptinimize sağlık :))
Keyif alarak deniyorum ve inancim tammm..bol leptinli günler geceler canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?