- 25 Nisan 2013
- 2.234
- 1.031
- 178
- Konu Sahibi nursehulya
-
- #1.021
hoşbulduk canımm ... ben yogun tempodan cıktım geldım .. sınavıma gırdım rahatladım ..
ortalardayım ne ıyı nede kotu dıyemıyorum sonuclanacak 1 ay sonra ... Allahım hayırlarla sonuclandırsın ınsallah ....
bende sızle aynı durumdayız hatta belkıde aldım kılo hıc tartılmadım korkumdan(
bugun basladım dıkkat etmeye gene ...
karataya basladınız demek o da baya ıyı bır dıyet dıye duymustum hayırlısı olsun
Kirazciiim hosgeldin canım nasılsın sınav için büyük geçmiş olsun çok şükür atlattın..sonucunda iyi gelir inşallah müşavirimmm
Canım ben 3 kilo aldım tam..gecen ay ne yedim yaaa
Sonuç 68.9 u gördüm. .yolum azalmisti şimdi Tekrar başladım. .sende üzülme el birliğiyle veririz umarim..burada olacagina çok sevindim. Sende bizimle karaTaya başlamak istermisin baciiii
Özledik seni yaaa gitme artikin bi yerlere:)))
Deinizzzza gunaydinnn... karatay diyeti nasil oluyor. Bi kere okumustum ama hicbise anlamamistimm.. bana anlatirmisin, kafama yatarsa bende yaparimk
sağol canımm benım ınsallah ıyı olur sonucum ....
almıssın ama hemen dıkkat etmeye baslayıp ınmıssın cetvelden oyle goruyorum ....
karatay nasıl bılemıorum ama canım ben suan kendım uygluyorum ..
sabah ıkı mandalın yedım sımdıde yesıl cayımı ıcıyorum :26:
Caniiiiim inanma sen o cetvele enson 65.8 den sonra hizla aldim tam 3 kilo..
Kilo verince gramda olsa cetveli degistiriyoruzda ayy alinca elim gitmedi
Canim cok az yemissin ondan acikmissindir..hemen ayran yap jendibe 2 bardak yada daha fazla yada süt is yanında fındık ceviz falan..sakin bozma tatlim baska bi seyle.ben birazdan akşam menumu yazarim
selam kızlar, denizin topiğini bir ziyaret edeyim dedim.. karatay kararınız hayırlı olsun, hayırlara vesile olsun inşallah.. hülyacım akşam gerçekten az olmuş, yanına yoğurt ve salata yeseydin iyiymiş, özellikle de yoğurt.. olmadı mı deme, kesin olur canım..
denizcim seni de tebrik ediyorum, menünü de bekliyorum...
Düzeltme
Hemen ayran yap kendine 2 bardak yada daha fazla. Yada süt iç......olacakti.aceleyle tuslara yanlis basmisim cepten zor oluyo
Olacak canim sakin pes etme..kendin dogru dürüst arastiramadin benden duyduklarinla anca bu kadar oldu.yarin biraz daha rahatlarsin belki bakabilirsin..detaylari bilince daha kolay
Evet canım sanırım az yediğimden oldu vede ne yiyeceğimi bilemedim o saatte 1 kaşık yoğurt yedim...Bu sabah uyandığımda neredeyse fenalık geçirecektim hemen fındık ceviz yedim şimdi iyiyim bozmadım şükür....Ayran serbestse içerim hemde çok severim ayranı...
Evet canım sanırım az yediğimden oldu vede ne yiyeceğimi bilemedim o saatte 1 kaşık yoğurt yedim...Bu sabah uyandığımda neredeyse fenalık geçirecektim hemen fındık ceviz yedim şimdi iyiyim bozmadım şükür....Ayran serbestse içerim hemde çok severim ayranı...
Canım çok saol tavsiyelerine uyacağım inşallah benim kv cumartesiye kaldı
Kiyamam ya nasıl dayandin o kadar süre..zaten acikinca yemek gerekiyormuş bu yağ yakan leptin hormonu durup vücut kıtlık sinyali veriyormus ve ne yersen depoluyormus.misal 5 saat doldu acikmadin bekleyebilirsin 6 saat doldu aciktin hemen yiyecekmissin..yada 5 saat doldu aciktin aman leptinim bozulmasin diye aç Aç beklemeyecekmissin zaten acilinca leptin salgilamasi duruyormus
Sabah 11.00 de
1 domates 1 salatalık 10 siyah Zeytin kaşar ve beyaz peynir bolca, 2 yumurtadan yesillikli yagli limonlu salata, 5 gunkurusu 1 cay bardagi ceviz badem karisimi yedim
Evde kaymak yoktu kayisilara kaymak koyamadim
Üzerine çay ve 1 yeşil çay
Bu gün kahvalti geç oldu. 2 öğün yapacağım
Günaydın canim tabii anlatırım
Gunde 2 yada 3 ogun besleniyorsun.ara ogun olmuyor.iki ogun arasini en az 5 saat tutuyorsun.aksam sekizden sonra süt ayran cay dışında birşey tuketmiyorsun
Yediklerine gelince miktar kısıtlaması yok serbest olanlardan doyana kadar yiyorsun az yersen kilo veremiyorsun
Yagladan baslayim tereyağ zeytinyağı serbest yemeklerde sinirlama olmadan icinin aldığı kadar koyuyorsun
Karbonhidrat ekmek pirinç patates makarna bezelye misir her türlü hamur işi yemiyoruz.kan sekerini hızlı yukselten gıdalar bunlar ve zaten kilo yapan gidalar..bulgur 3-4 yemek kaşığı serbest ( kısır mercimekli Köfte olarakta yiyebilirsin bulgur hakkini yada cigkofte)
Meyve gunde 1 öğün o da sabah tüketiliyor. .
Genel hatlari bunlar bal pekmez ssekerli gidalar hazir aburcuburlar yok
Hikmetcim Yapmaya karar verirsen senide bekleriz aramiza
KİRAZ bu yazdıklarım canim diyetin ana hatlari sende bi oku belki kafana yatar
Tebrik ederim canım menün çok güzel ve bizede örnek oluyo...Ah canım boşuna aç kaldım desene
Yaaaa sinirsiz yemeyle nasil kilo verilicek..
Bu yontemle kilo veren oldu muu acabaqq sastum kaldm
kızlar gıremıyorum fazla yogunumm
yediklerimi yazayım
sabah
2 mandalına
yeşil çay
ögle
1dlım cavdar ekmegı
haslama karnıbahar yanında yogurt
ara
1 elma
suana kdr 1,5 lt su
kolay gelsin canım yine yoğunsun
sınavdan sonra şöyle bi kaç gün bari zihnen dinlenebilseydin :26:
canım bilerek yazıyorum valla sen araştıramıyorsun diye hem belki diğer arkadaşlarımda başlamak isterse örnek olsun diye..canım yaa bi daha sakın aç bırakma kendini..bak sabah 11 de yapmıştım kahv şu saat oldu inanılmaz tokum..sabah yapılan sıkı kahvaltıyla vücut %30 fazla enerji harcıyormuş bu da 5 km yürüyüş yapmaya denkmiş
akşama da
içine patates koymadan yaptığım mercimek çorbası, taze barbunya (havuçları yenmeyecek) ve tavuk var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?