- 25 Nisan 2013
- 2.234
- 1.031
- 178
- Konu Sahibi nursehulya
-
- #1.041
Tamam canım kalmicam İnşallah...Teşekkürler canım yazdığın için iyi oluyo...Bende gün içinde pek acıkmadım doğrusu fındık ceviz acayip doyuruyo zaten...Bir kendi başıma kalaydım iyiydi uygulama açısından yarın akşamda misafir var...
Kirazim kuzum diyet nasil olsun bende bi adam var sağolsun ne zaman diyetteyim desem sabote ederkeske ama iş beklemıyor ıste canım ya ...
senın nasıl gıdıyor dıyet
şaşma canım şaşmadiyet yöntemleri ve deneyimleriniz bölümünde karatay diyeti bölümü var..orada bu diyeti aylardır uygulayan ve çok güzel sonuçlar alan insanlar var..incelemeni öneririm
Kirazim kuzum diyet nasil olsun bende bi adam var sağolsun ne zaman diyetteyim desem sabote eder.aksamda 1 kilo karisik şerbetli tatlı alip gelmiş. Tum aksam israr etti yemedim ama 2-3 hurma attım agzima yemekten sonra (
İşte dış mihraklara kanmadan şu an acayip motive gidiyor diyet.birde spora başlasam süper olacak. .
Sen yürüyüş yapabiliyor musun?
Gunaydinn kizlar..
Ben yemeyincee kilo weriorumm bide o kdr yersseeemm ohooo kilo ikiser ikiser gelirr
Ne demek canım yazarim tabii menülerimi...üzülme canım yaa cidden sıkıldın bunaldin ama azicik sabır. .az kaldi kendi başına kalmana o zaman rahat rahat eski duzenini yaşarsın. .
Bu günü acikmadan rahat gecirdigine sevindim. Demekki dogru yoldasin:)
Merhaba bacım nörün...kızlar gıremıyorum fazla yogunumm
yediklerimi yazayım
sabah
2 mandalına
yeşil çay
ögle
1dlım cavdar ekmegı
haslama karnıbahar yanında yogurt
ara
1 elma
suana kdr 1,5 lt su
Merhaba bacım nörün...
Merhaba sevgili topikcanlarım...Şükürler olsun sabah kahvaltımı yaptım bu saate kadar hiç aç hissetmedim Maşaallah kendime nazar edicemSizler naptınız nasıl gidiyor...Bu arada cuma günki kilo bildirimlerimizi heyecanla bekliyorum...
Kolay gelsin canım hadi bakalım ...nörümm gızz işlerimi toparlıuorum ben yokken baya bır karısmıs ...
sabah
2-3 dlm kaşar peynırı
1 adet ucgen peynırı
2 dlm cavdar ekmegı
ara
1 elma
ögle
haslama makarna 4 kasık ... ve yogurt
2 lt su
masallah dıyelım kuzucummm ...
bende sabah ac karna tartıldım korktugum gıbı degıl sonuc kötünün ıyısı sayılır...
uzerımde sadece askılı badım vardı 87,7 geldım 700 gram almısım
78.7 demek istedin galiba :26::26:
ah arkadaş en beterıde o durumlar bılırım ama ben artık agzıma ve beynıme kılıt vurdum bozmak yok !!!! sende az bıraz gayret et canım ...
ben yuruyuse baslıyamadım bıde kapandım ya canım nasıl bır sekıl uygulasam bılemıyorum... uzun montum olmalı ıse gelırken zorlayck gıbı ama yapıcam bır sekılde ..
gunaydın canımm
Yaparsın canım sen nefsini yenmissin kilolari mi yenemeyeceksin??? Zamanla bir düzen kurarsin monttu yada hirkaydi hangisi kolay ve uygun olursa onunla başlarsın tek baslada sporsuz zor gidiyor. .ben yapamıyorum bu ara ama aklim fikrim hem sporda..motivasyonun çok iyi durumda ne güzel ne güzel:)
Merhaba sevgili topikcanlarım...Şükürler olsun sabah kahvaltımı yaptım bu saate kadar hiç aç hissetmedim Maşaallah kendime nazar edicemSizler naptınız nasıl gidiyor...Bu arada cuma günki kilo bildirimlerimizi heyecanla bekliyorum...
ınsallah canım ınanıyorumm bende kendıme ve sızlere ...
yuruyus olayını ıyı ayarlamam lazım bu hafta sonu nişan var kuzenımın onu atlatayımdaaa duzenlı sporuma baslıycam ınsallah senınde dedıgın gıbı sprsuz yuruyussuz cok zor gıdıyor
Gunaydinn kizlar..
Ben yemeyincee kilo weriorumm bide o kdr yersseeemm ohooo kilo ikiser ikiser gelirr
Allah mesut etsin şu kıyafet sectigimiz kuzenin nisani mi?
evet canım ters köşe yaptılar bıraz nişan ocak gıbı olacaktı bende onu dıktıırıcektım :)
suan bu kıloyla dıktıremem ayrıca zamanda kalmadı ... onu kısmetse dıger kuzenın nişana dıktırcem şubata
Oo kuzen bol desene..ikisinide allah mesut etsin ne diyelim. .subata umarim çıtır çıtır olursunda diktirirsin..bak motivasyon için bi sebep daha:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?