Başardım 5 ayda 15 kilo verdim geriye kalanları birlikte verelim!

Ne demek canım yazarim tabii menülerimi...üzülme canım yaa cidden sıkıldın bunaldin ama azicik sabır. .az kaldi kendi başına kalmana o zaman rahat rahat eski duzenini yaşarsın. .
Bu günü acikmadan rahat gecirdigine sevindim. Demekki dogru yoldasin:)

keske ama iş beklemıyor ıste canım ya ...

senın nasıl gıdıyor dıyet
Kirazim kuzum diyet nasil olsun bende bi adam var sağolsun ne zaman diyetteyim desem sabote eder .aksamda 1 kilo karisik şerbetli tatlı alip gelmiş. Tum aksam israr etti yemedim ama 2-3 hurma attım agzima yemekten sonra(

İşte dış mihraklara kanmadan şu an acayip motive gidiyor diyet.birde spora başlasam süper olacak. .
Sen yürüyüş yapabiliyor musun?

şaşma canım şaşma diyet yöntemleri ve deneyimleriniz bölümünde karatay diyeti bölümü var..orada bu diyeti aylardır uygulayan ve çok güzel sonuçlar alan insanlar var..incelemeni öneririm

Gunaydinn kizlar..
Ben yemeyincee kilo weriorumm bide o kdr yersseeemm ohooo kilo ikiser ikiser gelirr

ah arkadaş en beterıde o durumlar bılırım ama ben artık agzıma ve beynıme kılıt vurdum bozmak yok !!!! sende az bıraz gayret et canım ...

ben yuruyuse baslıyamadım bıde kapandım ya canım nasıl bır sekıl uygulasam bılemıyorum... uzun montum olmalı ıse gelırken zorlayck gıbı ama yapıcam bır sekılde ..

Gunaydinn kizlar..
Ben yemeyincee kilo weriorumm bide o kdr yersseeemm ohooo kilo ikiser ikiser gelirr

gunaydın canımm

Evet canım şükürler olsun öyle açlık çekmiyorum...Akşamda yemekten sonra 2 bardak ayran içtim tok tuttu gece boyu...İnşallah canım bir an önce düzene girmek istiyorum artık ...

Merhaba sevgili topikcanlarım...Şükürler olsun sabah kahvaltımı yaptım bu saate kadar hiç aç hissetmedim Maşaallah kendime nazar edicem Sizler naptınız nasıl gidiyor...Bu arada cuma günki kilo bildirimlerimizi heyecanla bekliyorum...

masallah dıyelım kuzucummm ...

bende sabah ac karna tartıldım korktugum gıbı degıl sonuc kötünün ıyısı sayılır...

uzerımde sadece askılı badım vardı 87,7 geldım 700 gram almısım

Yaparsın canım sen nefsini yenmissin kilolari mi yenemeyeceksin??? Zamanla bir düzen kurarsin monttu yada hirkaydi hangisi kolay ve uygun olursa onunla başlarsın tek baslada sporsuz zor gidiyor. .ben yapamıyorum bu ara ama aklim fikrim hem sporda..motivasyonun çok iyi durumda ne güzel ne güzel:)

ınsallah canım ınanıyorumm bende kendıme ve sızlere ...

yuruyus olayını ıyı ayarlamam lazım bu hafta sonu nişan var kuzenımın onu atlatayımdaaa duzenlı sporuma baslıycam ınsallah senınde dedıgın gıbı sprsuz yuruyussuz cok zor gıdıyor

Merhaba canım maşallah sana çok güzel gidiyorsun..
Ben napiim bu saat oldu yeni gelebildim..namaz bebegi uyut ev temizle tüm gün koşturdum.simdide seytanin bacagini kırdım banttayim yürüyorum:)) yarım saatte olsa baslayimki devamı gelir nasılsa
Sabah saat 09.00 kkk
Peynir 7 zeytin domates salatalık maydanoz 1, 5 yumurta badem ve gunkurusu kaymakli yedim
Sabah 9 da yiyince hafif bi ogle yemeği yyedim. 1 kase tarhana çorbası 2 bardak ayran..(saat 14.00)

Aksamada yine tarhana çorbası barbunya cigkofte 3-4 tane ve salata düşünüyorum. .

Cumayi bende dört gözle bekliyorum. .birde Karataycilarda bildirim yapmayi düşünüyorum onlar da pzt yapiyorlar.hem boylelikle hafta sonu kacamaklarindan yirtmayi hedefliyorum..ne dersiniz kızlar nasıl fikir???

Allah mesut etsin şu kıyafet sectigimiz kuzenin nisani mi?

Gunaydinn kizlar..

:))) Valla canım ben de yemeyince veriyorum ama bu farkli bi durum diyet degil sağlıklı yaşam sekli ,yan etkisi sadece kilo kaybi..okuduklarimdan çoketkilendim uygulayip kkilo veremeyen gormedim o yüzden kaybedecegim tek şey kilolarim olur diyip başladım

Allah mesut etsin şu kıyafet sectigimiz kuzenin nisani mi?

evet canım ters köşe yaptılar bıraz nişan ocak gıbı olacaktı bende onu dıktıırıcektım :)

suan bu kıloyla dıktıremem ayrıca zamanda kalmadı ... onu kısmetse dıger kuzenın nişana dıktırcem şubata

Oo kuzen bol desene..ikisinide allah mesut etsin ne diyelim. .subata umarim çıtır çıtır olursunda diktirirsin..bak motivasyon için bi sebep daha:)

Oo kuzen bol desene..ikisinide allah mesut etsin ne diyelim. .subata umarim çıtır çıtır olursunda diktirirsin..bak motivasyon için bi sebep daha:)

bol bolll sağolsunlar =) amcalar halalar ıyı calısmıs bızım

ınsallah canımm ınsallah olucam yavas yavas verıcem 3 ay verdım kendıme bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…