Başardım 5 ayda 15 kilo verdim geriye kalanları birlikte verelim!

Merhaba canım tempo iyidir hareketin artar,yürümende güzel bir yerden başlamak lazım doğrusu iyi yapmışsın...Bakalım canım bu akşamıda atlatırsam inşallah iyi olacak...Seninde menün güzelmiş bu arada bişey sorucam kkk nedir ?Bence iki yönlü bildirim yapma fikri çok güzel olmuş

Oh ne iyi ettin canım bizlerede vesile oldun ...

Canım şubattaki nişanda İnşallah kiloları atar kuğu gibi süzülürsün fotonuda paylaşırsın bizimle...

Canim kkk ( klasik karataky kahvaltisi) kk yazinca kadınlar kulübü çıkıyor diye kkk yazıyorlar. Acilimida benim sabah yedigim her şey

Canim pzt bildirimine sende katil istersen.gecen sene emziren anneler topiginde bu uygulamayi yapiyorlardi kizlar.cok işe yariyordu pzt bildirim var diye fazla kacirilmiyordu.

Bu arada nasıl gecirdin aksami rahatmiydin..
Ben sabahki kkk dan sonra
Akşam tarhana çorbası barbunya salata yedim ayran 1 bardak. Cigkofte yoktu menumde
1 yeşil cay
Elma sirkeli su
1 saat yürüyüş

Bacımmm görünce bende olamaz dedim zaten anladım yanlış olduğunu Nişan için kıyafetini seçebildin mi?

he gız gozlerım fortledi bende gorunce

kıyafet aldım canım uzun bır tunık aldım tülden çok şıkk alına pantolon aldım sıyah ... sıyah suyet topuklum ve suyet portfoy cantam sıyahta şal alıcam :26::26:

Canım şubattaki nişanda İnşallah kiloları atar kuğu gibi süzülürsün fotonuda paylaşırsın bizimle...

ayy bebegımm ınsallahh şubattakıne diktircem ınsallah paylasırım cıtı pıtı oh oh bende pazartesıden sonra spora baslıycam ınsallahhh

hepinize gunaydın bacılar has bacılar ... ınsallah guzel mutlu huzurlu güpgüzell bir gun gecırırızzz ...

kahvaltım 07:30
3 dlm kaşar peynırı
1 dlm cavdar ekmegı
1 cay bardagı yarım yaglı sut

09:30da ıs eyerınde akıtma peynıre yımırta kırmıslardı bı dılım cavdar ekmegıynen yıdım azıcık :26:

dun aksamda evde 2-3 kasık bulgur pılavı yedım

günnnaydın canım topikdaşlarım umarım hafif bol sporlu ve diyet modunda bi gün yaşarız bu gündee

nasıl bi bağımlılık oldunuz siz yaaa, bizim evden gibi oldunuz

ben sabah yine şu meşhur kkk 'nı yaparak güne başladım..patlıycak gibiyim

kirazcım nişan kıyafetinde mi siyah yoksamm:44::44::44:

gunaydınlar sekerciğimm

su karatay kahvaltısı neymıs oyle anam babam sısırmıs senı faydalı olursa sıze bende katılırım pazartesi

tunıgım su yeşili cnm ayrıca az once dısarı cıktım laci bi pantolon strec bılege kdr olanlar varya cok begendım ve cok yakıstı su yesılıyle onu gıycem sıkır sıkır olucım şalımıda laci alcam

aynen bacı kardeş modunda guzel arkadaslıgımız var bende ısımı gucumu bıtırımde kkya girem dıye bakınıom

Ahanda bu eveeeet sende katil bize çok güzel olur. .kolay ve keyifli canim ya karatay diyeti..bakalim etkisini sabah tartida göreceğiz. Uygulamasi dukana göre cok kolay.bi onceki sayfada hikmete yazmistim altina kiraz sende oku istersen demistim ya hah o yazi diyetin temel mantigi
Bu arada su yesiliyle su gibin olmussundur canim lacivertle tamamlaman cok iyi olmus siyahtan daha iyi:)

Merhaba canım açıklama için teşekkürler tabikide katılırım faydası olur zannımca...Akşam kaçırdım ister istemez ama hemen form çayı içtim bugün devam İnşallah...Maşaallah canım istikrarına yarın bakalım neler olacak...

Hımm çok şık olacaksın yani....

Günaydın bacım iyi dileklerine teşekkürler...Vereceğiz İNşallah bu kiloları biraz daha sabırla....Şaka maka seni sınavdan sonra daha azimli gördüm kilo verme konusunda Maşallah

Düşüncelerine katılıyorum canım fırsat buldukça kk ya girmeye çalışıyorum sayfayı heyecanla açıyorum arkadaşlarım neler yapmış diye merak ediyorum

Bacılarım canlarım bugün bir karar aldım içimdeki bazı insanlara karşı duyduğum kini atıp daha sabırlı bir insan olmak için dualarınızı bekliyorum İnşallah başaracağım çünkü hem kendime zararım var hemde yaptığım ibadetlerin faydasını göremicem yoksa Rabbim sabır versin bana....

tamam bakıcam yazıya hemen oncekı sayfalardan bulurum ...

Hımm çok şık olacaksın yani....

umarım canım bakalımm zati güzelimm ya ben

Günaydın bacım iyi dileklerine teşekkürler...Vereceğiz İNşallah bu kiloları biraz daha sabırla....Şaka maka seni sınavdan sonra daha azimli gördüm kilo verme konusunda Maşallah

evet baya ıstıkrarlıyımm ınsallah olucak canım benımm bırlıkte verıcezzz rahat rahat takılıcazz buralarda

Evet canım karatayı mutlaka dene tahminimce ödemi hemen attırıyo 1 günde faydasını görürsün ödem açısından...

canım okudum sımdı gayet guzel ve mantıklı geldı pazartesı bende baslamak ıstıyorum anladıgım kadarıyla cavdar kepek vs ekmek yasak hıc ekmek tuketılmıyor yanı ?

Evet canım karatayı mutlaka dene tahminimce ödemi hemen attırıyo 1 günde faydasını görürsün ödem açısından...

sabah regl oldum canım pazartesı reglım tam bıtmıs olur o zaman baslarım ınsallah faydası olur ....

sızdekı etkısınıde yarın ogrenıcez artık bakalım ınsallah guzel sonuclar almıssınızdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…