- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
- Konu Sahibi nursehulya
-
- #1.061
Merhaba canım maşallah sana çok güzel gidiyorsun..
Ben napiim bu saat oldu yeni gelebildim..namaz bebegi uyut ev temizle tüm gün koşturdum.simdide seytanin bacagini kırdım banttayim yürüyorum:)) yarım saatte olsa baslayimki devamı gelir nasılsa
Sabah saat 09.00 kkk
Peynir 7 zeytin domates salatalık maydanoz 1, 5 yumurta badem ve gunkurusu kaymakli yedim
Sabah 9 da yiyince hafif bi ogle yemeği yyedim. 1 kase tarhana çorbası 2 bardak ayran..(saat 14.00)
Aksamada yine tarhana çorbası barbunya cigkofte 3-4 tane ve salata düşünüyorum. .
Cumayi bende dört gözle bekliyorum. .birde Karataycilarda bildirim yapmayi düşünüyorum onlar da pzt yapiyorlar.hem boylelikle hafta sonu kacamaklarindan yirtmayi hedefliyorum..ne dersiniz kızlar nasıl fikir???
ayyyyyyyyyy evetttttttttt 78,7 tovbe estfrullahhh Allah mı soylettı dıycem ama olamaz yanı ılk baslangıc kılom o :18::18:
:))) Valla canım ben de yemeyince veriyorum ama bu farkli bi durum diyet degil sağlıklı yaşam sekli ,yan etkisi sadece kilo kaybi..okuduklarimdan çoketkilendim uygulayip kkilo veremeyen gormedim o yüzden kaybedecegim tek şey kilolarim olur diyip başladım
evet canım ters köşe yaptılar bıraz nişan ocak gıbı olacaktı bende onu dıktıırıcektım :)
suan bu kıloyla dıktıremem ayrıca zamanda kalmadı ... onu kısmetse dıger kuzenın nişana dıktırcem şubata
Merhaba canım tempo iyidir hareketin artar,yürümende güzel bir yerden başlamak lazım doğrusu iyi yapmışsın...Bakalım canım bu akşamıda atlatırsam inşallah iyi olacak...Seninde menün güzelmiş bu arada bişey sorucam kkk nedir ?Bence iki yönlü bildirim yapma fikri çok güzel olmuş
Bacımmm görünce bende olamaz dedim zaten anladım yanlış olduğunuNişan için kıyafetini seçebildin mi?
Canım şubattaki nişanda İnşallah kiloları atar kuğu gibi süzülürsün fotonuda paylaşırsın bizimle...
günnnaydın canım topikdaşlarım umarım hafif bol sporlu ve diyet modunda bi gün yaşarız bu gündee
nasıl bi bağımlılık oldunuz siz yaaa, bizim evden gibi oldunuz
ben sabah yine şu meşhur kkk 'nı yaparak güne başladım..patlıycak gibiyim
kirazcım nişan kıyafetinde mi siyah yoksamm:44::44::44:
gunaydınlar sekerciğimm
su karatay kahvaltısı neymıs oyle anam babam sısırmıs senı faydalı olursa sıze bende katılırım pazartesi
tunıgım su yeşili cnm ayrıca az once dısarı cıktım laci bi pantolon strec bılege kdr olanlar varya cok begendım ve cok yakıstı su yesılıyle onu gıycem sıkır sıkır olucımşalımıda laci alcam
Canim kkk ( klasik karataky kahvaltisi) kk yazinca kadınlar kulübü çıkıyor diye kkk yazıyorlar. Acilimida benim sabah yedigim her şey
Canim pzt bildirimine sende katil istersen.gecen sene emziren anneler topiginde bu uygulamayi yapiyorlardi kizlar.cok işe yariyordu pzt bildirim var diye fazla kacirilmiyordu.
Bu arada nasıl gecirdin aksami rahatmiydin..
Ben sabahki kkk dan sonra
Akşam tarhana çorbası barbunya salata yedim ayran 1 bardak. Cigkofte yoktu menumde
1 yeşil cay
Elma sirkeli su
1 saat yürüyüş
he gız gozlerım fortledi bende gorunce
kıyafet aldım canım uzun bır tunık aldım tülden çok şıkkalına pantolon aldım sıyah ... sıyah suyet topuklum ve suyet portfoy cantam sıyahta şal alıcam :26::26:
ayy bebegımm ınsallahh şubattakıne diktircem ınsallah paylasırım cıtı pıtı oh oh bende pazartesıden sonra spora baslıycam ınsallahhh
hepinize gunaydın bacılar has bacılar ... ınsallah guzel mutlu huzurlu güpgüzell bir gun gecırırızzz ...
kahvaltım 07:30
3 dlm kaşar peynırı
1 dlm cavdar ekmegı
1 cay bardagı yarım yaglı sut
09:30da ıs eyerınde akıtma peynıre yımırta kırmıslardı bı dılım cavdar ekmegıynen yıdım azıcık :26:
dun aksamda evde 2-3 kasık bulgur pılavı yedım
günnnaydın canım topikdaşlarım umarım hafif bol sporlu ve diyet modunda bi gün yaşarız bu gündee
nasıl bi bağımlılık oldunuz siz yaaa, bizim evden gibi oldunuz
ben sabah yine şu meşhur kkk 'nı yaparak güne başladım..patlıycak gibiyim
kirazcım nişan kıyafetinde mi siyah yoksamm:44::44::44:
Ahanda bu eveeeet sende katil bize çok güzel olur. .kolay ve keyifli canim ya karatay diyeti..bakalim etkisini sabah tartida göreceğiz. Uygulamasi dukana göre cok kolay.bi onceki sayfada hikmete yazmistim altina kiraz sende oku istersen demistim ya hah o yazi diyetin temel mantigi
Bu arada su yesiliyle su gibin olmussundur canim lacivertle tamamlaman cok iyi olmus siyahtan daha iyi:)
Hımm çok şık olacaksın yani....
Günaydın bacım iyi dileklerine teşekkürler...Vereceğiz İNşallah bu kiloları biraz daha sabırla....Şaka maka seni sınavdan sonra daha azimli gördüm kilo verme konusunda Maşallah
tamam bakıcam yazıya hemen oncekı sayfalardan bulurum ...
umarım canım bakalımm zati güzelimm ya ben
evet baya ıstıkrarlıyımm ınsallah olucak canım benımm bırlıkte verıcezzz rahat rahat takılıcazz buralarda
Günaydın canim tabii anlatırım
Gunde 2 yada 3 ogun besleniyorsun.ara ogun olmuyor.iki ogun arasini en az 5 saat tutuyorsun.aksam sekizden sonra süt ayran cay dışında birşey tuketmiyorsun
Yediklerine gelince miktar kısıtlaması yok serbest olanlardan doyana kadar yiyorsun az yersen kilo veremiyorsun
Yagladan baslayim tereyağ zeytinyağı serbest yemeklerde sinirlama olmadan icinin aldığı kadar koyuyorsun
Karbonhidrat ekmek pirinç patates makarna bezelye misir her türlü hamur işi yemiyoruz.kan sekerini hızlı yukselten gıdalar bunlar ve zaten kilo yapan gidalar..bulgur 3-4 yemek kaşığı serbest ( kısır mercimekli Köfte olarakta yiyebilirsin bulgur hakkini yada cigkofte)
Meyve gunde 1 öğün o da sabah tüketiliyor. .
Genel hatlari bunlar bal pekmez ssekerli gidalar hazir aburcuburlar yok
Hikmetcim Yapmaya karar verirsen senide bekleriz aramiza
KİRAZ bu yazdıklarım canim diyetin ana hatlari sende bi oku belki kafana yatar
Evet canım karatayı mutlaka dene tahminimce ödemi hemen attırıyo 1 günde faydasını görürsün ödem açısından...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?