- 25 Nisan 2013
- 2.234
- 1.031
- 178
- Konu Sahibi nursehulya
-
- #1.081
Merhaba canım açıklama için teşekkürler tabikide katılırım faydası olur zannımca...Akşam kaçırdım ister istemez ama hemen form çayı içtim bugün devam İnşallah...Maşaallah canım istikrarına yarın bakalım neler olacak...
canım çok sevinirim..ben o yeni açılan karatay topiğine yazıyorum diğerinde arkadaşım var aslında mahzen ama hem topik çok kalabalıktı hemde o gün sen bu topiği inceleyince ayrı takılmayalım diye oraya dahil oldum gel gel hatta gelin gelin kızlar..cuma hülyada pzt diğer topikte bildirim yapalım derken gitcek kilolar..benim kaçamak yapmak aklıma gelmiyor artık..hocanın dediği gibi şekerli gıdaları kesince durup durup atıştırmıyorum
canım çok sevinirim..ben o yeni açılan karatay topiğine yazıyorum diğerinde arkadaşım var aslında mahzen ama hem topik çok kalabalıktı hemde o gün sen bu topiği inceleyince ayrı takılmayalım diye oraya dahil oldum gel gel hatta gelin gelin kızlar..cuma hülyada pzt diğer topikte bildirim yapalım derken gitcek kilolar..benim kaçamak yapmak aklıma gelmiyor artık..hocanın dediği gibi şekerli gıdaları kesince durup durup atıştırmıyorum
şimdük benım kafam karıstı bacılar ben sadece buraya bıldırım yapayım olmamı gızlar
Bacılarım canlarım bugün bir karar aldım içimdeki bazı insanlara karşı duyduğum kini atıp daha sabırlı bir insan olmak için dualarınızı bekliyorum İnşallah başaracağım çünkü hem kendime zararım var hemde yaptığım ibadetlerin faydasını göremicem yoksa Rabbim sabır versin bana....
şimdük benım kafam karıstı bacılar ben sadece buraya bıldırım yapayım olmamı gızlar
canım okudum sımdı gayet guzel ve mantıklı geldı pazartesı bende baslamak ıstıyorum anladıgım kadarıyla cavdar kepek vs ekmek yasak hıc ekmek tuketılmıyor yanı ?
canım sen yeterki gelll buraya..bakma bize psikopata bağladık biraz1 ardon hülyacım)
sen yokken hülyayla çok dağılmıştık şu an bu kadar istikrarlı ve motive olunca napıcamı şaşırdımmm
ah canım ah zaten uNutmayarak hem kendimize yapıyoruz hemde öbür dünyamıza..daha dün akşam konuşmuştuk bu konuyu eşimle..asla unutamıyorum bana yapılan haksızlıkları atılan kazıkları..eşimde unut, mesafe koy ama içinde unut diyip duruyor..bi laf var çok güzel..müsadenizle büyük harflerle yazacagım NEFRET YÜKTÜR...
dua edelim inşallah birbirimize ...
canım sen yeterki gelll buraya..bakma bize psikopata bağladık biraz1 ardon hülyacım)
sen yokken hülyayla çok dağılmıştık şu an bu kadar istikrarlı ve motive olunca napıcamı şaşırdımmm
evet canım hiç tüketilmiyor..sadece bulgura izin var o da 2-3 yemek kaşığı
ekmek yemeyince doymayacağını zannediyor insan ama o kahvaltıdakilerin hepsini yiyince doymaktan beter oluyosun..bu arada hepsini yemek gerekiyor yoksa diyete uyulmuyor..
güne erken başlıyorsan 3 öğün geç kahv yapıyorsan iki öğün şeklinde..yazmayı unutmuşum ayçiçek mısır özü ve margarin yasak sağlıksız olduğu için
doğru besinleri tüketince insan açlık hissetmiyor ve abur cubur yemek istemiyor
insan kini nefreti ve öfkeyi terkettiği zaman aslını bulurmuş canlar ...
kalbimizi nasırlaştırmıyalım ... bırakın kötüler kötü olarak kalsınlar ... sızde kendı yolunuzda ılerleyın ...
sızı anlamaya calısıyorum telepati kurmaya calısıyorum eş aılesi vs durumlarda ınsan takılmadan edemıyordur emınım size hak verıyorum fakat takılmayın ....
Ah güzel bacım inşallah diyorum ilerleme kaydederiz...
hasetli fitne fesat ınsanların zararı kendılerıne olur canım sen sıkılma daralma bunalma ALLAHA havale et ... o gerekenı yapıyor zaman alıyor bazen ama gozunle goruyorsun ...
Ne güzel yazmışsın canımm...Unutmak mümkün olmayınca insan herşeye içerliyor...Birde başkalarının üzerinde insana laf sokmalar yokmu benim çatımın altında yüze güle güle yapılan iki yüzlülükler insan unutamıyor...Ben vakit buldukça netten sabırla ilgili yazılar okuyorum dua okuyup rahatlamaya çalıştım şimdi...Dua edelim sabır edelim önce evlatlarımızı düşünelim onların bize ihtiyaçları var ...Başkaları bizim için 2. planda olsun...Vede adalati büyük Rabbimize sığınalım...
kızlaaaaar günaydın, dün gece birde hafta sonu için bir yerlere gitmeye karar verdik ve hemen ayarladık bi şeyler..Allah izin verirse bu öğlen şehir dışına çıkıyoruz.pazara kadar yokum..sabah sabah bildirim yapıp kaçayım ben.üç beş parça bi şey hazırlayım üstümüze..
umarım bu hafta hepiniz bol eksili bi rakam görmüşsünüzdür tartıda..öpüyorum kızlarr bacılar görüşürüz
kirazcım hafta sonu nişanda sana iyi eğlenceler..Allah sana da nasip etsin bu mutluluğu
hülyacım sen de üzme kendini artık yarını düşün motive ol canım benim
Hadi allaha emanet olun
başlangıç: 77
geçen hafta 68,9
bu hafta 67,8
fark :1,1
hafta içi daha fazlaydı bu fark 1,5 kg geçmişti ama şimdi niye böle çıktı bilemedim..kabızlık yok afedersiniz ama ciddi karnımda şişlik var..inşallah rayına oturur ayyy bende inşallah oteldi tatildi derken sapıtmam iki günde
kızlaaaaar günaydın, dün gece birde hafta sonu için bir yerlere gitmeye karar verdik ve hemen ayarladık bi şeyler..Allah izin verirse bu öğlen şehir dışına çıkıyoruz.pazara kadar yokum..sabah sabah bildirim yapıp kaçayım ben.üç beş parça bi şey hazırlayım üstümüze..
umarım bu hafta hepiniz bol eksili bi rakam görmüşsünüzdür tartıda..öpüyorum kızlarr bacılar görüşürüz
kirazcım hafta sonu nişanda sana iyi eğlenceler..Allah sana da nasip etsin bu mutluluğu
hülyacım sen de üzme kendini artık yarını düşün motive ol canım benim
Hadi allaha emanet olun
başlangıç: 77
geçen hafta 68,9
bu hafta 67,8
fark :1,1
hafta içi daha fazlaydı bu fark 1,5 kg geçmişti ama şimdi niye böle çıktı bilemedim..kabızlık yok afedersiniz ama ciddi karnımda şişlik var..inşallah rayına oturur ayyy bende inşallah oteldi tatildi derken sapıtmam iki günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?