- Konu Sahibi nursehulya
-
Canım ben tartıldım ama sonuç pek anormal çıktı dün sabah 65.6 idim bu sabah 64.8 çıktım fakat 800 gram fark var ,şaşırdım afedersin kabızlığım çözüldü ondan mı yoksa bu tartıdamı bir bozukluk var anlamadım
Kabızlık sorunu çözüldüyse ondandır canım. Sevindim daha cuma olmadan 800 gr vermişsin. Ben de aynı durumdaydım. Hem regl şişkinliği
hem de kabızlık sorunu. Ben de şimdiden 60.8 oldum. 61.3 tü cuma günü.
İyi gidiyor ama kaç gündür günlerim yoğun geçiyo spor yapamıyorum. 2 gündür annemlerdeydim,yemek bulaşık, çocuklar derken orda da hiç boş zamanım olmadı. Bugün de sağlık ocağına gidip oğlumun aşısını yaptırdım. Yarım saat yürüdüm. O da spor sayılır aslında. Düzenli spor yapabilsem her hafta 1 kilo gidecek. Ama spor olmayınca 500-600 gr verebiliyorum sadece.Kabızlık diyette çok ciddi sorun oluşturuyo umarım sende çözüme ulaştırırsın.tebrik ederim sendende 500 gram gitmiş
Sormadım bu arada nasıl gidiyor diyet işleri ...
İyi gidiyor ama kaç gündür günlerim yoğun geçiyo spor yapamıyorum. 2 gündür annemlerdeydim,yemek bulaşık, çocuklar derken orda da hiç boş zamanım olmadı. Onu da yapabilsem düzenli olarak her hafta kesin 1 kilo gidecek. Ama spor olmayınca 500-600 gr verebiliyorum sadece.
Bende yapamıyorum spor benim bebek küçük ilgi istiyo kendine uyuduktan sonrada uyanmasın diye birşey yapamıyorum dediğim gibi ancak yemek temizlik başka aktivite yok
Canım o zman sen de benim gibi yap bebeğin uyuduğunda. Cep telefonundan müzik aç tak kulaklığını evin büyük bir odasında yürüyüş ve step yap. Ben öyle yapıyorum. Bacaklarımda farkedilir derecede incelme var. Önceden giydiğim bazı etek ve pantolonlarımın içine girmeye başladım. Az kaldı hedefime.
Darısı başına canım inş hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız.İyi fikir doğrusu bir an önce hedefine kavuşursun inşallah...
Darısı başına canım inş hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız.
Ne sinavina hazirlaniyorsun ben hulya gibi onceden tanımadığım icin seni bilemedim. Öss kps hangisi..bol şans sen kilo almasanda yeter sinav zaten yeterince stresli bi olay..kolaylillar canim
sağol canım ıyı dıleklerın ıcın Allah razı olsun .....
SMMM sınavı zor ve meşakatli 1,5 ayım kaldı inşallah güzel olur sonucu aklınıza geldıgı zaman duanızda yer verırsenız kızlar cok sevınırım ...
hoşgeldiiiiinn
kahvaltı menün gayet güzel canım..bol hareketle ve bu tempoyla cuma sabahına tartı mutlu edecektir seni inan
benimde sabah: 1 çavdar ekm, 5 zeytin ,1 dilim yağsız peynir ,oğlumun salatalık ve domatesinden azar azar ve 1 haşlanmış yumurtam var...bir sade kahve(hiç adetim değildir ama uyanmak için içtim) 1 kupa yeşil çay
ara:1 elma,1 s.b yarım yağlı süt
sabah 5'te kalktım bebeğime sonra uyku tutmadı.sanki akşam olmuş kadar çok vakit geçti ama daha 11
erken kalkan yol alırmış bi kez daha anladım.evin tüm işi bitti
Canım ben tartıldım ama sonuç pek anormal çıktı dün sabah 65.6 idim bu sabah 64.8 çıktım fakat 800 gram fark var ,şaşırdım afedersin kabızlığım çözüldü ondan mı yoksa bu tartıdamı bir bozukluk var anlamadım
Hay maşallah diyorum, ya olacak bu iş basaracagiz.. kabızlık ciddi kilo vermeyi baltaliyor.sikintin gectiyse asil kilon budur..inan inan tarti bozuk degildir..tekrar Tebrikler canim
Canım seni çok iyi anlıyorum marttan bu yana ayni kaderi paylaşıyoruz. Emin ol gercek kilon bu..diyetisyenler de hep söyler kabizlik varsa kilo verilmez alinir falan diye..
Sabah 1 dlm çavdar ekm. Az peynir 4 zeytin domates ve salatalık yedim
Ara armut ve y.y süt ictim
Oglen mantar kavurdum uzerine yumurta kirdim yaninda salata
Bu gun cok kolay gidiyor diyetim cokkk şükür
Aksam tavuk hasladim yogurtla yiyeceğim
Arada da k.kayisili yovita
Hesapladim 1000 kaloriyi az asiyor
Umarim bozmam
İnşallah öyledir canım uzun zaman diyet yapmak insanın sabrını zorluyor verelim kurtulalım artık...
haklisin devamli diyeti dusunmekten olmuyo bende bu hafta daha ciddi yapiyorum herkese basarilar
haklisin devamli diyeti dusunmekten olmuyo bende bu hafta daha ciddi yapiyorum herkese basarilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?