Başardım 5 ayda 15 kilo verdim geriye kalanları birlikte verelim!

Kabızlık sorunu çözüldüyse ondandır canım. Sevindim daha cuma olmadan 800 gr vermişsin. Ben de aynı durumdaydım. Hem regl şişkinliği
hem de kabızlık sorunu. Ben de şimdiden 60.8 oldum. 61.3 tü cuma günü.

Son düzenleme:

Kabızlık diyette çok ciddi sorun oluşturuyo umarım sende çözüme ulaştırırsın.tebrik ederim sendende 500 gram gitmiş
Sormadım bu arada nasıl gidiyor diyet işleri ...

Kabızlık diyette çok ciddi sorun oluşturuyo umarım sende çözüme ulaştırırsın.tebrik ederim sendende 500 gram gitmiş
Sormadım bu arada nasıl gidiyor diyet işleri ...
İyi gidiyor ama kaç gündür günlerim yoğun geçiyo spor yapamıyorum. 2 gündür annemlerdeydim,yemek bulaşık, çocuklar derken orda da hiç boş zamanım olmadı. Bugün de sağlık ocağına gidip oğlumun aşısını yaptırdım. Yarım saat yürüdüm. O da spor sayılır aslında. Düzenli spor yapabilsem her hafta 1 kilo gidecek. Ama spor olmayınca 500-600 gr verebiliyorum sadece.

Son düzenleme:

Bende yapamıyorum spor benim bebek küçük ilgi istiyo kendine uyuduktan sonrada uyanmasın diye birşey yapamıyorum dediğim gibi ancak yemek temizlik başka aktivite yok

Bende yapamıyorum spor benim bebek küçük ilgi istiyo kendine uyuduktan sonrada uyanmasın diye birşey yapamıyorum dediğim gibi ancak yemek temizlik başka aktivite yok

Canım o zman sen de benim gibi yap bebeğin uyuduğunda. Cep telefonundan müzik aç tak kulaklığını evin büyük bir odasında yürüyüş ve step yap. Ben öyle yapıyorum. Bacaklarımda farkedilir derecede incelme var. Önceden giydiğim bazı etek ve pantolonlarımın içine girmeye başladım. Az kaldı hedefime.

İyi fikir doğrusu bir an önce hedefine kavuşursun inşallah...

Ne sinavina hazirlaniyorsun ben hulya gibi onceden tanımadığım icin seni bilemedim. Öss kps hangisi..bol şans sen kilo almasanda yeter sinav zaten yeterince stresli bi olay..kolaylillar canim

sağol canım ıyı dıleklerın ıcın Allah razı olsun .....

SMMM sınavı zor ve meşakatli 1,5 ayım kaldı inşallah güzel olur sonucu aklınıza geldıgı zaman duanızda yer verırsenız kızlar cok sevınırım ...

Anladım canim allah zihin açıklığı versin..umarim basarili olursun ve alirsin ruhsatini
Az kalmış ders calisirken de insan atıştırmadan duramaz umarim frenleyebilirsin kendini

Menumun devami
Oglen: 1tabak taze fasulye susuz
1 kase yogurt
Ara: şeftali
Akşam: yarim kase domates çorbası 1 tabak kabak yemegi o da susuz yerinden.
bi iki catal tadimlik makarna
3 lt den fazla su 2 yeşil cay ve 1 saat -4 km yürüyüş yatmadan mekik kalori hesabini daha yapmadim cepten zor oluyor. Yapinca yazicam

Hay maşallah diyorum, ya olacak bu iş basaracagiz.. kabızlık ciddi kilo vermeyi baltaliyor.sikintin gectiyse asil kilon budur..inan inan tarti bozuk degildir..tekrar Tebrikler canim

Hay maşallah diyorum, ya olacak bu iş basaracagiz.. kabızlık ciddi kilo vermeyi baltaliyor.sikintin gectiyse asil kilon budur..inan inan tarti bozuk degildir..tekrar Tebrikler canim

İnşallah öyledir canım uzun zaman diyet yapmak insanın sabrını zorluyor verelim kurtulalım artık...

Canım seni çok iyi anlıyorum marttan bu yana ayni kaderi paylaşıyoruz. Emin ol gercek kilon bu..diyetisyenler de hep söyler kabizlik varsa kilo verilmez alinir falan diye..
Sabah 1 dlm çavdar ekm. Az peynir 4 zeytin domates ve salatalık yedim
Ara armut ve y.y süt ictim
Oglen mantar kavurdum uzerine yumurta kirdim yaninda salata

Bu gun cok kolay gidiyor diyetim cokkk şükür
Aksam tavuk hasladim yogurtla yiyeceğim
Arada da k.kayisili yovita
Hesapladim 1000 kaloriyi az asiyor
Umarim bozmam

Evet canım menün çok güzel ve hafif görünüyor azimle devam...

Bende hızlıca yediklerimi paylaşıyorum:sabah:yarım domates.yarım kk süzme peynir.1dlm ekmek.arada iki küp şekerli türk kahvesi,öğlen bir kase çorba.Bugün regl oldum bu arada.Artık karar aldım yediğim çorbaalara kırmızı biber atıyorum metabolizmayı hızlandırıyormuş.Birde mekik çekemediğim için göbek atıcam hergün daha önce denemiştim boynum tutulduğu için bıraktım 4 gün falan yapmıştım ama hem kendimi iyi hissetmiştim hemde duruşum düzelmişti sanki..reglim biter bitmezde ip atlamaya başlicam İnşallah yapıcam bunların hepsini...

haklisin devamli diyeti dusunmekten olmuyo bende bu hafta daha ciddi yapiyorum herkese basarilar

Birde tiroid probleminden dolayı birşeyler yapamıyorum örneğin yeşil çay içmiyorum çünkü nasıl etkiler bilmiyorum.Ablacım sende uğraşıyorsun uzun zamandır umarım hedefine çabucak ulaşırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…