- 25 Nisan 2013
- 2.234
- 1.031
- 178
- Konu Sahibi nursehulya
-
Şimdi iki kaşık yoğrda iki tane kuru kayısı doğrayıp yiyeceğim,afedersiniz kabızlık başladı ...
Gunaydiin arkadaslar. Sabahin kor vaktinde geldim ise. Ama yinede kahvaltimi ihmal etmedim.
Kahvaltim: Yarim domates yarim salatalik 5 zeytin 1 kk peynir maydonoz taze nane 1, 5 dilim kepek ekmegi
ben de form çayı içtim bir tane yeşil çayın yanında...kabızlık yok ama çok ta rahat değilim önlem amaçlı...iyi geceler canım sabah görüşürüz
bebekle gece tempom beni bekler..sabah okulda var oğlanı götüreceğim yatayım bari..sana tekrardan acill şifalar inşallah spor yapabilirsin rahatlatıyorda insanı hafifliyosun bi mutlu falan oluyor insan
Gunaydiin arkadaslar. Sabahin kor vaktinde geldim ise. Ama yinede kahvaltimi ihmal etmedim.
Kahvaltim: Yarim domates yarim salatalik 5 zeytin 1 kk peynir maydonoz taze nane 1, 5 dilim kepek ekmegi
walla bravo tebrikler
gunaydın kızlar sık gıremıcem gün aşırı belkı ancakk gelebılırım ....
vermeyı degıl almamayı hedeflıyorum cunkı stres dersane oılayı duzensız yememe neden oluyor ....
gecem gunduzum kalmadı ....
almıycamm ınsallah sınava kadar bı ıkı kılo verırsemde kardır dıyorum
Canım dikkat et kendine stres düzensiz beslenme derken halsiz düşme kolay gelsin
sağol canımm sizleri cok opuyorum başarılar dılıyorumm
Arada 1 elma yedim.
Ogle: 1 kase nohut yemegi, 6 yemek kasigi yesil kabak, 1 kase yogurt ve 1 dilim kepek ekmegi
Bikac kupa yesil cay da ictim. Ve bol su.
sağol canımm sizleri cok opuyorum başarılar dılıyorumm
Ben tartidiiiiim :)
Pillerini çıkarıcam su aletin zirt pirt cikiyorum ...yani her sabah
Almamisim 200 gr eksik çıktım. Yurusem daha cok olurdu..neyse buna da şükür diyelim su an yuruyorum heytbe gitsin kilolar:))
Tartilan kim var benden baska???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?