- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
- Konu Sahibi nursehulya
Bravo valla maşallah topik costuuu
Hepimizin daim olsun
Canim gidiyor emin ol...hepimizin baslangiclari yuksekti azim, sabir, istikrar...ayy kitap gibi konustum![]()
Evet cnım coştu topiğimiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepimizin daim olsun
Canim gidiyor emin ol...hepimizin baslangiclari yuksekti azim, sabir, istikrar...ayy kitap gibi konustum![]()
Canım yeterki sağlık olsun sporda yaparız.Benim bebeğimde diş çıkarıyo çok huzursuz oldu dün bütün gece bendede hal kalmadı spora falan bugünki menüne göre spora gerek kalmamış zaten çok hafif yemişsin...
Canım Allah kolaylık versin... Cok fena diş huzursuzluklarıCanım yeterki sağlık olsun sporda yaparız.Benim bebeğimde diş çıkarıyo çok huzursuz oldu dün bütün gece bendede hal kalmadı spora falan bugünki menüne göre spora gerek kalmamış zaten çok hafif yemişsin...
Canım Allah kolaylık versin... Cok fena diş huzursuzlukları
Ne çektik bizde... Bitirdikte kurtulduk elh...
yavrucagini cok zorlamadan çıkarlar kalanlar ins
Canım tebrik ederim vede maşaallah![]()
Hepimizin daim olsun
Canım bebişin nasıl oldu?
Coook tesekkur ederimm kizlr..
Gunaydin![]()
![]()
Herkese günaydın şekerler![]()
Canim daha iyi çok şükür gece ateslenmedi o da bende uyuduk biraz..
Sabah neseli kalktı. Sen nasilsin canim.cocuklarin nasil?.
Kizlar sabah tost yedim.ben adam olmam yaa cumartesi pazar noluyo bana.bu kacirmalari sabahla sınırli biraksam sorun olmaz di mi?
Sevindim canım daha iyi olmasına bebeğinin.Canım bende sucuklu yumurta ve reçel yedim sabah.Bende hafta sonunu tatil gibi hissediyorum,birde kabızlığım tekrar başgösterdi hep onun yüzünden yavaş kilo veriytorum![]()
![]()
haftanin 5 günü diyet yapip 2 günü tatil yaparak zayifliyoruz ne güzel
Kabizlik seni cok zorluyo çevremde var bi kac yakinimda bu sorun.kilo vermelerini zorlastiriyor keten tohumu kabizligada iyi geliyormus o gun tv de Ayça kaya soyledi
Off kaç gündür spor yapamıyorum ve kendimi kötü hissediyorum sanırım yarında yapamam çünkü temizlik yapıcam
Arkadaşlar pazartesinden itibaren bir sıkıntımız olmazsa spor konusunda birbirimize gaz verelim el ele kurtulalım bu can simitlerinden :13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:
Olur canım neden olmasın ben kilo verme yolunda her türlü varımevet canım bende yapamıyorum kendi kas ağrım bebeğimin hastalığı derken 4 gün falan sporsuz geçti..yapalım valla verelim gazı verelim gazı dalll gibi olalım inşşşş
canım bende hoşbeş yidim:18::18:
her şey iyi hoş gidiyordu nasıl yaptım neden yaptım anlamadım..hoşbeşsiz 1055 kcal di hoşbeşle 1155 kcal ile kapattım günü
sabah: beyaz ekmekten tost (ımmm çok özlemişim) domates 2 kaşık labne ,yeşil biber 3-5 tane ,1 tatlı kaşığıda çilek reçeli (nasıl doyduysam ara yokkkk öğlende yokkkkk
ikindide kv geldi şekerli sütlü nescafe içtim ,1 kaseden az üzüm
akşama sebze kalmamış evde avuç içinden az tavuk fırında, yine yeşil biber ve közlenmiş soğan patates yedimmm..patates azıcık tadımlıktı ve yarım pors tarhana çorbası
buraya kadar güzelde saat 10 dan sonra hoşbeş gitti valla mideye
aslında kilolarımız çok yakın seninle yarışalım mııı ne dersin adil olur gibime geliyor![]()