9 ve 7 yaşındalar. Biri sabahçı biri öğlenci tek kalabilirler. Kiralar 1000 liradan başlıyo annemle iyiyiz şükür hatta ayrı ev konusunu açınva gitmemizi istemiyor. Çok alıştım size diyecocuklar kac yasinda, okullari saat kaca kadar, evde tek durabiliyorlar mi, annenizle araniz nasil, yasadiginiz cevrede kiralar ne kadar? bunlari bilsek fikir verirdik.
Anneniz ile geçinebiliyorsanız ayrılmayın bence. Çocuklara da göz kulak olur9 ve 7 yaşındalar. Biri sabahçı biri öğlenci tek kalabilirler. Kiralar 1000 liradan başlıyo annemle iyiyiz şükür hatta ayrı ev konusunu açınva gitmemizi istemiyor. Çok alıştım size diye
Şu an için ayrılmayın. Çocuklarınız yalnız kalmak için küçük ve tehlikeli bir yaştalar.En azından ilkokulu bitirecek yasa gelsinler.Sizde birikim yaparsınız. 20000 lira inanın hicbirseyinizi karşılamazHayırlı ramazanlar herkese daha önce burda bir konu açıp destek istemiştim. Destek olanda oldu yargılayanda ama ben başardım artık gereksiz insandan kurtuldum. Ve en önemlisi de kendim ve çocuklarım için yeni bir başlangıç yaptım. Psikolog yardımı da almaya başladım. Şimdi size sormak istediğim tek başıma iki çocukla ayrı eve çıkmış olsam yapabilirmiyim. Çalışıyorum asgari ücret alıyorum 20 bin kadar da birikmişim var. Kendimce 1 sene daha anne evinde kalayım diye düşündüm ama çıkmakta istiyorum. Bu arada çalışma saatlerim biraz uzun sabah 8 akşam 6 ama yolla birlikte eve geçmem 7 yi bulabiliyor. Bu şartlarda imkansızı mı istiyorum.
İş yerindeyim parça parça yazıyorum ama babamda hayatta çok şükür eve destek oluyorum elimden geldiğince ama inanın böyle yaşamakta hem benim hemde ailem tarafından sabır isteyen bir durum oluyor.Anneniz tek mi?
Eğer tekse ayrı evdense büyük tek ev tercih edilebilir.
Maddi-manevi destek olursunuz birbirinize.
Babamda var. Üniversite okuyan 2 kardrşim var onlar şehir dışındalar. Evli birde abim var. Şehir dışındalar onlarda ama ailesi ile ayda yada en fazla iki ayda bir gelip 2 hafta kalırlar bizde .Anneniz yalnız mı yaşıyor?
Şu durumda kiralar da uygun madem ayrı ev.Babamda var. Üniversite okuyan 2 kardrşim var onlar şehir dışındalar. Evli birde abim var. Şehir dışındalar onlarda ama ailesi ile ayda yada en fazla iki ayda bir gelip 2 hafta kalırlar bizde .
Hmm bu sizi zorlayabilir abi gelince çocuklarınızın tüm düzeni bozulur. Yaşadığınız şehirde kiralar ne durumda? Extra nafaka alıyor musunuz? Tavsiyem taşınacakssnız bile annenize yakın olsun eviniz muhakkakBabamda var. Üniversite okuyan 2 kardrşim var onlar şehir dışındalar. Evli birde abim var. Şehir dışındalar onlarda ama ailesi ile ayda yada en fazla iki ayda bir gelip 2 hafta kalırlar bizde .
Yakın düşünüyorum bende 1 oda bile olsa kendi çekirdek ailemiz olarak yaşayalım istiyorum.Bence ailenize yakın bir evde oturun. Çocuklara anneniz yine göz kulak olur ama ev evüstüne olmaz. Çocuğunuz olmasaydı ailenizle şey derdim ama çocuklarınız var. Çocuklarınızın da kurulu bir düzene ihtiyacı var kendi evleri olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?