- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Ben de bu sabah birkaç yüz gram almış olduğumu gördüm
her gün tartılmıcam ben yahu ufacık şeyde fark ediyo ve moralim bozuluyo.bugün 73.6 çıktım bir dahaki pztsye kadar tartılmıcam 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bende size katılmak istiyorum bende bugun basladim bu diyete tek ogun beslencem ama aralarda meyve salatalik falanda yerim sanirim ozellikler aksam dayanamam. Boyum 1.64 kilom 66.5 ciktim insallah gider ya
Ben de bu sabah birkaç yüz gram almış olduğumu gördümher gün tartılmıcam ben yahu ufacık şeyde fark ediyo ve moralim bozuluyo.bugün 73.6 çıktım bir dahaki pztsye kadar tartılmıcam
![]()
Kızlar bende size katılmak istiyorum bende bugun basladim bu diyete tek ogun beslencem ama aralarda meyve salatalik falanda yerim sanirim ozellikler aksam dayanamam. Boyum 1.64 kilom 66.5 ciktim insallah gider ya
Bu arada ben de zamanında 14 kilo verdim 1 ay gibi sürede.Yeşil çay içmiştim,günde 1 saat dans ettim.7'den sonra hiçbir şey yemedim.
Yoğurt yemiştim,2-3 dilim ekmek günde.
Bunun dışında mantı da yedim,kızartma bile yedim,pilav da yedim ,makarna da.Ama 1 tabak yiyorsam önceden,diyet yaparken yarım tabak yedim.Sebze yemekleri yedim zaten.
Yani yiyerek de gayet verilebiliyor bana göre.Tabi abur cubur-kola vs. yok
Ben o zaman 70 falandım 73 de olabilir .Ama metabolizmam çok iyi çalışıyor da diyemem.Kilo almaya çok yatkınım .Ben zor olduğunu düşünmüyorum ya ,çünkü ben o zaman istemiştim gerçekten ve kaçamak yapmıyordum bile,istikrarlıydım yani.Herkesin metabolizması bir değil. Senin metabolizman iyi çalışıyordur ki yine de bu sekilde 1 ayda 14 kilo vermek cok cok zor 100 kilo değilsen. Ben bu dediğin sekilde beslendiğimde 1 ayda 3 kilo ancak verebildim hasimoto hastasıyım. Keşke herkesin sartları eşit olsa da herkes sağlıklı beslenip o 14 kiloyu verebilse.
@BilgeceAyse mi gul kızlar nerelerdesiniz yahu ?? Ben bazen şartlar gereği kahvaltı etmek zorunda kalıyorum. Tamamen uyamıcam sanırım bu programa, emin olamıyorum. Sizler devam edin yapabilirseniz. Arada uğrayıp takip edicem sizleri. Verilen kiloları merak ederim
![]()